Sömn..

Jag är inge bra på sömn... Försökte hitta en bild på när jag sover men det gick inte så bra. Pappa brukar annars vara en bra papparatzi på familjeresor. Men inte en enda bild och mina digitala bilder går tillbaka till 1998. Har nog aldrig varit bra på det där med sömn. Ska försöka att bli bättre på det och jag ska jobba på det nu tänkte jag.
Natti<3


Händelse lös dag..

Idag har jag verkligen inte gjort något användbart. Skippa yogan i morse för min kropp var lite öm efter dansen igår. Fattar inte att hon fick oss att stå i balans i typ 5 min. Mina vader är ganska ömma idag.. Och på jobbet stod jag först och diska i två timmar. Hade en dejt med min ipod framför diskstället med andra ord. Idag spelades det Winnerbäck i hörlurarna. Mina riktiga hörlurar har dock gått sönder igen. Funderar på att köpa en annan modell nästa gång. Har haft tre par och alla har gått sönder på höger öra.. Sen var det lite lunch och så och sen plockade jag upp böcker i två timmar. Eller snarare pusslade med böcker för att få plats med alla på ett ställ som var aldeless för litet för alla böcker. Men fick upp dem, jag lyckades! Jag följde böckernas råd och såg det possitiva. Det var sånna böcker med ordspråk och dikter och grejer. T.ex. "Tankar om kärlek", "Kärlek", "Leenden", "Lycka" och "boken om framgång". Vissa sånna böcker är jätta söta och roliga att läsa vissa är bara sjukt irriterande. Ne nu ska jag lägga min koncentration på Top Model ett tag..
<3

Minnen

Gjorde en sjukt dum grej igår/inatt. Jag öppnade min minneslåda. En låda bestående av gamla presenter, brev och två "dagböcker". Det vill säga många känslor: Glädje, sorg och ilska. Jag fattar inte varför jag gjorde det. Jag min idiot läste igenom båda böckerna. Tårar, ilska och glädje blandades saligt. Vissa grejer som stod i böckerna var så typiskt mig (jag är mig lik sen 2005 då jag började skriva) Som en dag hade jag kommenterat att Torsdag är den enda dagen i veckan som har 7 bokstäver. Eller annan grej jag hade skrivit ner som jag fortfarande minns är en diskution vi förde i nian. Att hur är vi egentligen säkra på att jorden är rund, solen är en brinnande gasboll och inte bara en lampa. att vi inte bara är någons exprement? Jag kan fortfarande komma fram till sånna sjuka idèer och sitta och diskutera.
Minnen av lämnade kompisar och lämnade tider. Hade helst gjort lådan mindre men jag ska citera en person jag en gång kände och säga: "Jag hoppas dock att det inte var något slut utan att vi nån gång i framtiden skall kunna ta vid härifrån igen. För en bra början förtjänar inget slut" Och jag min naiva person vill självklart tänka att om man en gång har varit nära vänner kan man bli det igen. Kan man växa isär kan man växa ihop. Vänner är ju ändå väldigt viktiga tillslut.
<3


äntligen vila

Jag var faktiskt på ganska gott humör idag när jag kom hem, tro det eller ej. Gick ganska bra på dansen och det är skönt att känna att kroppen är helt slut. Jag mår nästan som bäst när min kropp är helt slut efter träning och jag nästintill inte orkar röra mig upp för trappan här hemma. Men idag räckte det inte att jag var helt slut i kroppen jag känner mig ändå... Ja lost. Jag vill bara skrika!!
<3

Morgon Yoga

Som sagt jag är sjukt snygg när jag tränar.. Här gör jag min morgon yoga.
.Jag är så sjukt snygg när jag tränar..
<3

Fortsatt frustration

När jag vaknar mår jag helt sjukt skumt. Det snurrar i hela huvudet och svartnar för ögonen hela tiden. Ungefär som en 20 minuter långt blodtrycksfall varje morgon. Väldigt trevligt.. Och inte nog med de nu regnar här. Jag tycker inte om regn någonstans kan jag ju säga. Negativa frustrerande människa är jag idag. Den som kan få mig på riktigt gott humör idag har verkligen lyckats. Ne nu ska jag iväg till jobbet och stå och le i 7½ h sen blir det dans i 1½ h så idag har jag fullt upp.Tänk om jag kunde få vara positiv en hel dag och inte bara några stunder...
<3

Frustrationer

Jag vill bara skrika, bara springa, helt enkelt bara vara helt galen.

Jag har så mycket i min hjärna just nu. Jag hade lite utlopp för min galenhet igår men det var långt ifrån tillräckligt. Men samtidigt som jag har all galenhet inlåst i mig själv så är jag så trött så en filt, en soffa och någon att dela det med hade varit underbart det med. Jag försöker få bort min energi på annat sätt än galenskaper så som träna. Jag står här framför tvn med mitt Wii och leker men leker jag förlänge börjar mamma klaga. Jag menar allvarligt tarlat sen när är det skadligt att stå och halv träna i 2 timmar? Då borde vindsurfing vara sjukt farligt. 3-4 timmar på vattnet med en puls som ligger på samma nivå som man konditionstränar helt galet kul.
En sak till som jag just nu har sjukt mycket frustration över är det här med att jag har en massa bra idéer på vad jag ska skriva men jag får aldrig orden att bli rätt. De vill inte längre få en bra form i min hjärna. Helt plötsligt har jag blivit en människa som inte kan uttrycka det jag vill utan att svamla eller krångla. Vilket för oss till frustrations ämne tre.
När jag äntligen får sagt det jag vill är det ingen som tror mig. Säger jag att någon ska komma hit så menar jag allvar. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Det finns nästan bara possitiva grejer med kvällsvisiter (som det oftast gäller)

Jag vill bara skrika, bara springa, helt enkelt bara vara galen.


En pinsam dag..

Idag på Jobbet:

Anders:
Annie du ser lite trött ut? (med världens största leende)
Jag: Hehe Vadå? (röd som en tomat och stirrar ner i bänken)
Anders: Ne du ser lite trött ut idag. (Fortfarande med världens största leende och halvspringer där ifrån)

Enda som gick genom min skalle. Fasen träffa jag han igår? Inte vad jag minns och jag minns hela kvällen. Såg han mig? Fasen jag kunde verkligen inte gå rakt och speciellt inte när Pontus hängde på mig. SMidigt Annie smidigt

<3


Fortsättning igår..

Miss slö var de ja. Jag var iaf miss slö på den lätta anledningen att jag bara hade på mig jeans och t-shirt. Sjukt bekvämt men ack vad slött. Trevlig var det iaf. Träffa lite gamla klasskompisar med. En har gått och förlovat sig!! Han gjorde de dock typ när vi slutade skolan men jag visste inte om det. Grattis säger jag till han! Är inte riktigt på blogg humör så det blir lite bilder istället.
Joel skär den gigantiska pizzanSkulle tvunget testa allihopa
<3


Miss slö

Miss slö är jag upp i dagen. Igår var det utgång som gällde. Först var det till Pontus och de åt pizza, STOOOR pizza. Jag menar sådär overkligt stor pizza. Jag är glad att jag hade ätit innan för det såg inte speciellt aptitretande ut. Sen var det tidigt nerdrag till krogen eftersom en av krogarna har stängt tänkte vi att det skulle vara myckeet folk och därför skulle vi vara där tidigt. Visst var där mycket folk men det var också mycket äldre folk, även gubbar, sorligt. Hade jag sett min pappa där hade jag dödat han. Ne nu hinner jag inte skriva mycket mer ska jobba. Bilder och påfyllnad kommer i eftermiddag.
<3

Zzz

Kommit hem från jobbet nu. Sjukt trött. Sitter och slö kollar F1 kvalet nu. En av de få grejerna man inte kan tro om mig är att jag faktiskt kollar på motorsport. Kvälls- stads- lopp i Singapore imon. Dock kan jag inte titta på det eftersom jag ska jobba. Hade varit gott annars att bara ligga i soffan och stirra på tvn. Verkar vara min favoritsysselsättning nu det sista. Är så sjukt trött och inte på humör för något alls egentligen. Nu ska jag sätta mig och tjura för att det inte blåser tillräckligt mycket.
<3

Sömn..

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Äntligen om man säger så. Har längtat till sängen ganska längtat ganska länge nu men försökt att hålla mig ifrån. Tittat på romantisk komedi och nu tittar jag på hål i väggen tycker det är ganska komiskt. Men sjukt vad oviga de är. Ne nu ska jag kolla hur allt blir  och ta det som de kommer.
<3

Jobb..

Nu har jag äntligen kommit hem frpn jobbet och har fått slappa lite mellan.. Åkte från jobbet till surfers tillsammans med Adam. Skulle änteligen få köpa den där jädra våtdräkten. Det blev en riktigt vinterdräkt så jag kan surfa hela vintern om jag vill :D Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 21 så jag kan lägga mig i soffan och titta på film. Är helt sjukt trött och har längtat efter soffhörnet sen jag lämndade det igår. Men nu kallar lite mat innan jag ska kolla film.
<3

Morgon gymnastik

Åh vad jag har varit duktig idag. Jag har nu: Ätit frukost och gjort yoga. Yoga är inte speciellt ansträngande men det hjälper verkligen rörligheten. Som jag har sagt innan så pajjade jag ryggen i våras och har aldrig riktigt fått tillbkaka min rörlighet sen dess. Nu ska jag allt jobba tillbaka den och samtidigt få en stark kropp. (hoppas vi på!) Men nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Hoppas det är mycket folk idag så jag får mycket att göra!
<3

Nu kommer vinden!!!

Nu kommer snart vinden!!! Den ska vara här i lilla söta blåsiga varberg på Lördag. Självklart ska jag jobba men eftermiddag vid 17 hoppas jag kunna vara ute på vattnet. Äntligen äntligen äntligen!!!! Jag hoppas verkligen vinden kommer och det inte bara är över helgen. Det starkröda området vill jag ha här nästa onsdag (11-14 m/s)
 
<3

I eftermmidda

Nu har jag gjort mycket. Lekt lite Yoga, börjar faktisk bli ganska bra på det. Gjorde inte något mer för min kropp är så sleten efter 2½ timmes träning igår. Tänkte bara känna lite på rörligheten. Sen bar det av till stan tänkte kolla på lite kläder och kanske köpa en våtdräkt. Kollade mest på skor och det blev ingen våtdräkt. Däremot en diskution om man ska ha en tjock tjock eller tjock dräkt. Det lutar verkligen mot en riktigt tjock dräkt. Känns bättre att vara för varm än för kall hela vintern.
Fick en kompis att träffa mig nere i stan. Trevligt att inte gå helt själv och stirra. Dock fick jag inte tittat så mycket när han väl kom ner. Men en promenad runt fästningen är givande det med!
<3

Kan en flirt bli mer än en flirt?

Nu har det snart gått ett år sen jag hade pojkvän. Någon som alltid var där, någon som visste allt och någon som halvt om halvt förstod mig. Jag var så sjukt trött på det då att alltid ha någon där att aldrig riktigt vara ensam. Jag var aldrig riktigt ensam då för jag klarade inte riktigt av att vara ensam det kändes.. ja ensamt. Som om ingen brydde sig som om det bara var jag i hela världen. Nu har det gått snart ett år och jag är glad att det har gjort det. Jag är stolt över att ha varit singel så länge. Inte direkt försökt att hitta någon speciell att komma hem till. Jag tycker det är kul att flirta, det är en stor del av mitt liv (även när jag har pojkvän men då är det inte seriöst utan på skoj) Men det finns vissa personer som jag flirtar med sätter sig fast. Finns vissa (snarare typ en) som finns i min hjärna ganska ofta.
Kan en flirt bli mer än just en flirt? Svara gärna
<3

Kort och Dansträning

Tog lite extra tid på mig till bussen idag så jag skulle kunna ta lite kort på de blommor som faktiskt fortfarande blommar. Blomma i en trädgårdÄnnu en rosa blomma
Tycker om att det fast det är sjukt kallt ute att det finns blommor som gör mig gladare. Väl framme i Varberg så var jag tidig så det var ingen stress när jag bytte om. Fast det tar inte så lång tid egentligen leggings, hotpants och linne är inte speciellt jobbigt att ta på sig. Idag var det modern dans som gällde. Har inte tränat det innan och har inte haft den läraren. Riktigt duktig både lärare och dansare. Och ännu en gång har jag fått en lärare som säger: "Gör om gör rätt". Känns som om jag vore tillbaka på vindsurfingen och Per som skriker på en. Men jag ska inte säga att jag saknar det för det gör jag nästan inte. Iaf inte nu när det ändå inte är någon vind. Jag vill ha VIND!!!
<3


Ännu en skolmassaker i Finland

Tio månader sen sist, en elev går in med ett vapen och skjuter ihjäl sina skolkamrater. Förra året dödades åtta personer, iår dödades nio personer. Det är ännu en sak jag inte förstår, hur kan någon få för sig att bara skjuta vilt omkring sig?För att sen skjuta sig själv i huvudet? Var finns logiken i det hela? Enligt någon psykolog som skriver i dagensnyheter idag så är det ett utvidgat självmord. Är inte en av anledningarna till självmord att man vill komma ifrån de som är jobbigt? Jag tror lite på det här med ett liv efter döden så enligt min åsikt kommer han inte ifrån det.  Den killen som gjorde skjutningen iår dog inte ens direkt utan han dog några timmar senare på ett operationsbord på sjukhuset.

Tänk om (jag menar inte så att jag tänker på att göra det och vill heller inte ge några ideér) detta skulle hända på PS. Det är en av Sveriges störta gymnasieskolor till antal elever men har ändå inte speciellt stor yta. Tänk om en person hade börjat i en av de tre största byggnaderna och sedan fortsattit. I kalabaliken som hade uppstått hade antaglien ingen förstått vem det var. Eller Tänk om det hade varit flera personer i olika byggnader. Det hade kunnat bli en så stor katastrof att jag egentligen inte riktigt vill tänka på det. Jag tycker därför att vi lägger ner allt som har med skolmassaker att göra.
<3

Ledig dag..

När jag vakna i morse så var det samma känsla av att jag hade försovit mig. Stirra rädd på klockan och sen kom jag på att nej jag är faktiskt ledig idag. Dock när jag gick upp och skulle sätta mig och titta på det nya Gossip Girl avsnittet kommer mamma uppgående. Min Mamma som egentligen skulle varit på jobbet idag är hemma. Även pappa är hemma så han för han är ledig nu i två veckor. Vad lugnt och skönt jag komme få idag då, eller inte. Hade tänkt att städa ut min gaderob och slänga sånt jag inte behöver, sånt som har blivit förstort/förlitet. Får göra det imon istället när det iaf är bara en förälder hemma. Kommer bli kaos och ramaskri annars. Tänkte snart ta en liten lekpaus med wiit innan jag börjar komma underfund med vad jag ska göra med dagen.
<3

Fortfarande inget klarare

Som jag sa imorse så tänkte jag att jag skulle bestämma mig idag om det skulle bli en tjock eller en jätte tjock våtdräkt. Det gick inte jätte bra.. Jag försöker väga för och nackdelar mot varandra. Varför har jag inte bara massor med pengar så jag kan köpa båda två? Men ne då hade jag inte haft något direkt att kämpa efter heller. Fast just nu finns det en annan grej jag kämpar efter...
<3

Ny leksak..

Förra veckan på jobbet fick vi in wii fit.. Det är ett spel som man kan träna yoga, muskler, arobic och balans på. Jag och mamma har pratat om det ett tag att vi skulle köpa det mest som en kul grej... Ja idag slog shopping beroendet till den sista timmen på jobbet.. Jag inhandlade då ett. Så nu sitter jag här och bara konstaterar att jag har bra hållning, att det var ganska så underhållande och att jag är sjukt snygg i träningskläder (eller inte) Mer kommer nog senare
<3

Surfabstinens

Trött? Ja. Seg? Ja. Irreterad? Faktiskt inte. Jag önskar än en gång att jag bara skulle kunna vända och krypa ner i sängen idag. Jag är så förskyld att jag knappt kan andas utan att hosta och här är aldrig någon riktigt vind att se fram emot när man går upp. Har inte direkt kommenterat det de sista för det är för mig en självklarhet att jag kollar vindrapporterna. Det har inte blåst på flera veckor och nu börjar jag verkligen få abstinens, Surfabstinens. Tänkte kolla på lite vindsurfing prylar imon.. Behöver ett nytt segel och en våtdräkt. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska sattsa på en sjukt tjock eller om jag ska ta en mellan så den går att ha året runt fast med grejer under på vintern.. Tror jag ska fundera på det idag så jag kommer fram till en slutsats snart.

btw nu har jag hittat en bild på Marias bebis så söt och lik sin mamma Celine heter honMarias bebis

<3

Sleten

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva denna dagen: seg och tråkigt eller lung och behaglig. Vi hade bara precis över 200 kunder idag. Och på 8 timmar är det ju ingenting. Det vill säga jag gick runt och gjorde ingenting vilket egetnligen var helt okej för jag är så sjukt sleten nu.. Har blivit mitt standard svar nu: Jodå, jag mår bra men är sleten. Det syns så tydligt på mig nu. Orkar inte klä upp mig eller knappt sminka mig när jag ska ut. Jag behöver semester!
<3

Koas artad morgon..

Jag var så sjukt trött i morse att jag inte orkade riktigt gå upp speciellt tidigt. Det vill säga att jag fick skippa att skriva blogg. Tänkte skrivit lite tankar om vad en kompis sa igår efter att han läst. Han sa att det var väldigt mycket information på en gång, mycket text och lite rörigt. Och jag kunde bara hålla med han. Mitt liv är helt kaosartat och mycket på samma gång hela tiden. Det är flera gånger när mitt liv ha diskuterats att det hade varit kul att framföra mitt liv som en dokusåpa.. Tror det ungefär hade blivit som the hills fast med mindre pengar.
<3

Trevlig dag

Helt okej dag efter en skit start.. Satt och tittade på Grey's Anatomy halva dagen och sen stack jag till Johan. Där var Simon och Johans flickvän Linnea. Vi spelade lite guitar hero först jag ägde dem som vanligt :p Sen var det kubb som gällde. Ja kubb utomhus i slutet av september och jag min idiot hade tagit på mig kjol. Det var lite kallt. Jag och simon vann två gånger och Linnea och Johan två gånger. Ändå gången iår jag har spelat kubb. Det var faktiskt riktigt kul. Speciellt att se Johans lillebror william spela lite med oss. Var nära att kasta en pinne i huvet på han. Det var inte med mening. Sen blev det ett sällskaps spel. Lite skrämmande eftersom det var ett spel som typ gör att man lär känna varandra bättre. Det vill säga konstiga frågor, påstående och utmaningar. Det åts senap och smör. Jag har rakat en del av mitt ögonbryn. Det blev en del mer...
<3

inga kommentarer

Vissa saker dras för långt. Jag ska försöka stå över detta. Det är svårt, bara en sak. Han är en fin kille och har alltid varit kanske bara varit fel tidpunkt.
<3

Hemma hos Nicklas

Sitter just nu hemma hos Nicklas och kickar Michaels as i tony Hawk skateboard.. han är sjukt dålig. Nicklas klår mig dock men det är väl inte så konstigt eftersom det är hans spel. Funderar allvarligt på att ringa mamma och åka hem. Är ganska sjukt sleten och borde sova lite så jag inte sover bort hela dagen. ska ju orka göra nått annat än titta på tv och ta en promenad med hundarna. Kvällen har iaf spenderats i soffan med guitarr hero och singstar. Jag klådde alla i båda såklart! Är ju sjukt bra på allt sånt. Eller iaf bättre än de här. Nu ska jag tillbaka och slå michael.
<3

Kvällen..

Har nu suttit och pratat med Carl ett tag... Ska snart försöka få iväg mig till Nicklas där jag egentligen skulle varit för en timme sen.. SKuulle helst stanna och mysa men nu ska här umgås!

<3


Jag har tänkt..

Idag har jag jobbat och tänkt. Detta har jag kommit fram till: Jag är inte längre rädd för bilar i rött. Personer som tvingar sina pojkvänner/flickvänner att skaffa barn är dumma i huvudet. Celine (marias barn) är helt underbart sött. Och att när en kille klär sig entligt modet kallas han gay. Läste en killes blogg som skrev om mode och han skrev tydligt ut att han var hetrosexuell. Varför är det så att när en kille följer modet är han gay och när en tjej träffar många killar är hon slampa. Tycker jag är synd. Jag tycker om killar som följer modet (lagom mycket, precis som tjejer) och varför ska inte en tjej få träffa flera killar och inte behöva oro sig om vad andra tyckter? Tänk att kunna låna en pojkväns långa stickade cardigan så ser det sådär lagom slappt och snyggt ut på en slö dag..

<3


Jobbig morgon

Hade helst bara legat kvar i sängen och myst hela dagen idag men ne jag ska jobba.. Lite smått deppig. Har fått reda på att det finns en människa som försöker vända mina vänner mot mig. Tycker inte riktigt det är rätt även om man inte tycker om personen det handlar om. Men jag har lovat att jag ska vara storsint så det ska jag vara. Jag ska vara duktig och inte klaga..
<3

TSO-brännboll

Hann inte skriva så mycket i morse så jag får fylla på nu. Fick reda på när jag var och hälsade på på ps att det var brännboll på kvällen och jag blev inbjuden för att sympatisera med ettorna (gick sådär de hade nog ganska kul) Åkte in till stan vid 18 för att möta dem innan de blev alldeles för fulla. När jag kom var det irländskjulafton det gick över till ballongsmällar tävling genom sexställningar. Stackars Oskar, Karin fick inte smält sin balong så det gjorde nog ganska ont.. Sist men absolut viktigast var det klädstrecket. Iår var första året jag inte var med och lekte. Var kul att bara sitta vid sidan och driva med dem istället. 3:orna vann dock som vanligt.
Polisen kom tidigare iår så det bröts upp redan innan 21. Sen var det krogen som gälde. Men de kastade typ ut oss så vi stack och spela guitarrhero hemma hos linus? Vilket mer var ligga och mysa i knät på varandra. så sött!!Tso-brännbollens sötnos :pAlla små sötingar i soffan!!

<3


Besök på PS

Var tillbaka på PS för andra gången denna månaden igår. Skulle lämna tillbaka de grejerna jag fick lånat inför helgen. Sen drog jag ner till stan och tänkte kolla på våtdräkt. Det gick inte så jätte bra, kollade på en massa kläder och skor men orkade inte riktigt kolla på våtdräkt. Klämma sig i en väldigt tajt grej när man är trött inge bra. Var gott att gå på stan ensam igen. Behöver inte ha brottom eller nått utan bara gå runt och stirra.
<3

Halva natten spenderad på internet

. Jag kunde verkligen inte slappna av inatt när jag skulle sova. Vilket slutade med att jag satt och läste massa bloggar halva natten. Ganska kul att se hur andra skriver om hur man ska klä sig för att vara "inne". Jag tycker att mode är ganska kul så länge det inte går till överdrift. Känns som det är fler och fler som tar det till överdrift. Macthar alla höstens färger, aldrig kan gå ut i slappbyxor och en t-shirt. Vilket jag tycker är något av det snyggaste som finns. En människa som är så säker på sig själv att de inte behöver följa alla andra för att tycka bra om sig själv.  Jag är en sådan människa som en dag har högklackat och liten fodralklänning och andra dagen har mjukisbyxor och skateskor. jag är helt enkelt en människa som tycker bäst om att vara bekäm och det är det snyggaste som finns på en människa.
<3

I am a Junky..

En tv-serie Junky. Jag tycker verkligen om tv-serier. Just nu är det Grey's anatomy. Vissa delar av serien är helt sjuk och helt knäpp men vissa delar är helt underbara. För att inte kirurgerna ska skada sina händer ska de ha slagsmål med öppna händer. Då skadar man tydligen inte händerna lika lätt. En annan sak de la ett helt avsnitt om var är att det finns en anledning att vi känner smärta. Vi känner smärta för att vi ska hindras från att skada oss.
Vi försöker verkligen hålla oss från fysisk smärta men psykologisk smärta det är inget vi egentligen skyddar oss ifrån. Vi försöker skydda andra från psykologisk smärta för vi vet alla hur det är att bli sårade. Men vi skadar oss själva om och om igen. Vi gör en sak även om vi vet att det skadar oss mer än vad det hjälper oss. Vi njuter och skadas varje gång, vi vill kunna tycka synd om oss själva. Vi vill kunna unna oss något för att det är synd om oss.
<3

Smärtstillande och kameran nerpackat

Skulle och dansa idag. Pajjade min rygg förra veckan på den lektionen och har fortfarande sjukt j*vla ont och har svårt att gå, ännu mindre dansa. Pajjade den första gången den 28 januari 2005 har sedan dess velat hugga den i delar och bara försvinna. Pajjade den i våras igen, ramlade när jag vindsurfade på Öland. Jag minns inte mer den dan än att jag var sjukt förbannad på mig själv för att jag inte kunda ta mig upp på brädan igen och för att Per tvingade mig upp i båten. Jag kunde inte röra mitt högra ben. Fick gå tillbaka till doktorn och fick riktigt starka smärtstillande. Jag ramlade i trappan påväg från doktorn. Smidigt tjejen! Tog iaf de tabletterna idag innan jag skulle åka och dansa. Har fortfarande svårt att röra mig med dem men det gör iaf inte riktigt lika ont. Har inte känsel på utsidan av min rygg på vissa ställen.. Lite smått skrämmande. Tog med kameran när jag gick till bussen
Slött klädd i oversize jeans och t-shirt med stor sjal. Skönt men snyggt!Hösten är mörk men vacker
<3


lunch..

Min lunch och drukost idag var inte speciellt nyttig.. Jag gjorde pannkakor. Kände för att exprementera. Det vill säga: jag visspade grädde, letade fram strössel, after eight och sylt. Det låter lite smått farligt och väldigt barnsligt. Ja jag är barnslig, jag får lov att vara det jag är fortfarande tonåring jag är fortfarande liten. När jag själv vill förstås inte när någon annan tycker det. iaf Jag tänkte att eftersom man äter glass i våfflor så måste man ju kunna göra såhär med pannkakor. Det var sådär gott men jag blev mätt fort och det var bra. Skulle lagt upp kort om inte min datorn hade varit så fruktansvärt dum..
<3 


Skrämmande natt och sen morgon..

En timme efter jag senast kollade på klockan innan jag somnade vaknade jag med ett ryck. Jag var helt säker på att det var någon i rummet. Det lät som om någon röde mitt sängbord. Var först helt säker på att det var semlan men det var det inte. Sen var jag så trött att jag kollade uppåt för att se om det var en människa och helt plötsligt så blev det en människa som stod och kolla ner på mig. Det var faktiskt sjukt skrämmande att se någon ta form framför ögonen som egentligen inte ens fanns där. Jag vill aldrig vara med om detta igen se en människa som egentligen inte finns. Allt detta slutade med att jag kände hur hårt mitt hjärta slog och jag försökte sakta somna om. Och vakna inte förän klockan halv 12. Tror det var skönt för mig att sova lääänge..
<3

Världsrekord

Idag hörde jag på radion att Britney Spears nu har slagit Paris Hilton gamla världsrekord på flest sökningar på internet under ett år. Den enda kommentaren nyhetsuppläsaren kunde säga var att nu är Britney Spears populär igen. Och hennes nästa skiva släpps nu den 5 december på hennes födelsedag. Jag kan stolt säga att jag inte någonsin någon gång har sökt på någon av dessa personer. Dock har jag haft en killkompis som har sökt på Britney Spears en gång när vi gick i sexan för han tyckte hon var söt. Vad är det som gör att vi är så intresserade av andra människors liv? Är vi verkligen så trötta på våra egna liv att vi söker på andras liv på internet? Jag ska egentligen inte säga nått, jag läser några bloggar lite då och då. Det är också ett slags följande av någons liv eller tycke. Jag följer andras liv för att få en paus från mitt egna kaotiska liv. Ett kaotiskt liv är ibland helt underbart, men ibland vill jag bara kunna stanna upp och låta andras liv vara mer kaotiska än mitt. Internet har på ett sätt blivit vårat sätt att visa att vi lever och vi ser hur andra lever utan att egentligen känna denna personen. Skönt att vi kan smita till andras liv när vi inte riktigt känner för att leva våra egna.
<3 

Finns det något som skrämmande öppen?

Det sista har folk kommit från alla håll och kanter påmint mig om ayia napa och vad som hände där. Ja, jag solade toppless, ja jag gick runt i vårat rum i endast i trosor även om det var andra där, ja jag stod i duschen när andra var inne på toaletten. Jag bryr mig heller inte om någon säger det högt inför andra människor. Detta är inte typsikt kvinnligt betende. Är otypiskt kvinnligt betende skrämmande? Foll tar mig inte lika allvarligt utan de mest skrattar lätt åt mig och tittar på mig. Jag har umgåtts förmycket med killar och har börjat ta efter deras betende. Det vill säga vara någorlunda rå i mitt betende och inte riktigt bry mig vad jag gör. Är detta skrämmande för människor som man inte känner?
<3

Sömn och frukost

Gick och la mig ganska tidigt igår.. Runt halv 12, är inge bra att gå och lägga mig tidigare. Känns inte riktigt som det har någon idé är fortfarande trött när jag vaknar så man kan la lika gärna göra annat halva natten? Fast idag var det segt att komma upp. Jag är så förskyld och har huvudvärk hela tiden. Så jag tror jag håller på att bli sjuk på riktigt men det har jag inte tid med så det ska jag inte bli.
Nu spillde jag precis ut ett stort glas chai på hela datorbordet.. Jag är så sjukt smidig när jag inte tänker. Säger helt fel grejer och antyder nog mer än vad jag förstår. Nu ska jag snart sticka till jobbet vilket jag inte ritkgit känner för idag. Sängen lockar väldigt mycket. Men den får jag iaf ligga halva dagen i imon.
<3

Höst på allvar

Det var sjukt kallt ute i morse. Hade helst bara vänt och gått tillbaka till soffan igen men det går inte. Inte när man har ett jobb. När jag gick i skolan kunde jag faktiskt göra det bara för att jag inte orkade bry mig. Men denna hösten första hösten på 12 år går jag inte i skolan. Det är även första hösten jag har hört folk vara positiva, se hösten som en ny start. Som ett nyår i september. Första gången jag ser så många positiva reaktioner på att det blir kallt och att det nya modet kommer. Vi ser fram emot vintern och det rusk och mörka kvällarna uppkrupna i soffan. Undra varför det är just denna hösten? Betyder det att det har varit en jobbig vår och sommar och de flesta av oss behöver en ny start? Vi gör oss alltså en ny start för att kunna ransaka oss själva och våra vanor. Vi satsar på det vi inte vågat satsa på under sommaren och vi struntar i det som har krånglat lite, vi kastar helt enkelt ut oss i en ny verklighet och nya relationer precis i den tid som vi oftast tappar de gamla. Men med lite hopp hittar vi nya relationer och bygger på det gamla, ett nyår i september är vad vi alla behöver!
<3

påhälsning och minnen

Min favorit klasskompis (vi gick inte i samma klass länge men jag tyckte om han). Han skulle byta dekaler från detekta på våra dörrar. Det var kul att träffa han, han var ju ändå en av de jag delade rum med på cypern när vi kom in. Det var även han som satt med mig på balkongen och rökte när vi båda kände oss ensamma i världen med många problem. När han inte var hemma sov jag i hans säng.. Tills sista natten där vi båda två fick sova i hans säng. Min säng var upptagen med. Men det var länge sen och nu är det höst.
<3

Frukost

Idag blev det frallor med kyckling och thé. Jag är oftast inge bra på att äta frukost men jag måste verkligen börja med det. Ska försöka börja med nya vanor nu. Jag ska bli bättre på att äta, sluta vara arg på sånt jag ändå inte kan göra nått åt och våga ta klivet när jag inte vet hur det blir om jag satsar. våga kyssa den personen jag tror jag vill kyssa. Ne nu ska jag göra mig iordning för jobbet, sjuk som jag är och arg vilket gör mig otrevlig.  Kom inte in idag.
<3

Är jag verkligen så desperat?

Igår var det firande av min och Olofs födelsedagar. Lite sent för min kanske men det var enda helgen alla var lediga samtidigt. Det vill säga att jag skulle inte jobba så jag varnade långt i förväg att folket skulle vara lediga. Skälvklart skulle det vara ett tema och det låg för mig att välja mellan sällskapsresan och julen. Vet inte speciellt mycket som sällskaps resan så det fick bli julen. Jag HATAR julen! Det är verkligen den värsta högtid som finns. Allt tjöt om att man ska vara trevlig mot människor man är släkt med bara för att man är släkt. Inge bra på släkt, iaf inte min egen. Andras klarar jag av men min är f ör konstig. Tänk att sluta upp som sin mamma. Nog om julen. Festen blev riktigt lyckad. Ingen som blev för full (förutom Olof som somnade vid 24  möjligtvis Michael med som började snacka om hur jag var duktig på att sola toppless på Ayia napa). Sjukt vackra var vi iaf. Olof och jag var ju värdpar så vi var Kalle Anka och Hackspetten som alltid spelas på julafton. Mitt hår var helt sjukt stort och rött, gula strumbyxor och hade en av mina pappas t-shirtar för en minimal klänning. Olof hade också gula strumpbyxor, vita shorts med fyllning och en scoutskjorta med påsydda gula detaljer. Vackra och söta var vi! Vi hade 4 visa män, två lucior (en kvinnlig och en manlig), en lussekatt, piff och puff, ett adventsljus, två tomtar, tre paket och lite till..
Ett av paketen jag fick var baserat på en grej jag sa lite mer än två månader sen. Att jag ville bli kär. Fick kärleksthe, hjärtformad theklämma, ett ljus och en ultimate love cd. I min hjärna kommer då det upp. Detta får jag av två killar, den ena som jag halvt haft det ihop med och den andra är mitt xx som var min första kärlek. Folk frågar tydligen fortfarande om vi är ihop för han ska tydligen fortfarande överbeskyddande och dra undan folk som kommer fram till mig. Eftersom vi aldrig har varit "bara" kompisar så har jag inte laft märke till det. Tack Michael för att du satt och prata med mig inatt. Kändes skönt att kunna prata med någon som känner de personerna man behöver prata om. Du är en ängel! Men i början av sommaren var jag verkligen så desperat att alla visste om att jag ville bli kär? Tror jag kommit mer till mina sinnen nu. Satsa på att jobba på mina kompisrelationer istället för att bygga på någon kärleksrelation som senare kommer sluta helt fel eller sluta med att kompisrelationer försvinner igen. Vill jag verkligen satsa det?
<3


Någorlunda klart

Nu har jag städat, julpyntat, duschat, burit lite grejer och har alltså endast dammsuga och klä ut mig kvar. Kanske borde äta lite med. Men tänkte göra det bara en stund innan de kommer. Sjukt tråkigt att bara städa och vänta hela tiden. Kanske skulle dammsuga och ta en tupplur sen. Så gör vi natti! <3


Städning på G.

Nu har jag redan lagat lunch (ska bara ställas in i ugnen innan det ska ätas), städat min SYSTERS rum (hon har flyttat men har fortfarnde skit där), bäddat min systers säng. Nu är det bara mitt rum och dammsugning kvar. Mamma har hand om nerdervåningen så den slipper jag iaf ta.Men just nu ser mitt rum ut som ja... En klädbomb precis har slagit ner där. Får gäster om några timmar så tror det är dags att börja med det eftersom det ska göras en del skit mer. Ja när det är kaos i mitt liv syns det på rummet<3

Barnvagn, sömnad och julstoj!

 Det är en sak som gör jobbig djävligt ibland, Returer. Jag tycker fruktansvärt illa om dem. Speciellt när det är halvt att det är en retur halvt inte. Det var en barnvagn som övredelen lossnade när man drog ganska hårt i suffletten som en ville byta. Visste inte riktigt vad jag skulle göra så vi öppnade massa vagnar och kollade skillnaden på den och det är ett 3mm stort fel på deras vagn då så de fick byta. Men allvarligt tarlat det är en leksak som inte kostade speceillt mycket ska man då räkna med att man nästan sliter i den och de ska hålla?
Min lunch spenderades med att köpa 3,5 kilo godis till ikväll.. Olof kom och hjälpte mig att plocka så det inte bara skulle bli Annie godis. Har tydligen en speciell smak på godis. Han bjöd mig att hjälpa till att göra iordning en utklädnad dräkt hemma hos han efter jobbet. Gott att slippa sitta och stirra på tv för att vänta på att det ska bli idag.
Väl hemma hos Olof så var det först lite sömnad och letande efter passande julkakerecept. Ganska intressant vad många konstiga resept det finns för pepparkakor. Vi valde en enkel utan lingon och skit i. Så det blev två stycken mjukapepparkor till ikväll. Jultema på en 18/19 års fest i september tyckte vi var en bra idé tills vi skulle klä ut oss. Men jag tror att vi lätt blir snyggast. Kalle anka och hackspetten går inte att slå! Vore isf han som har fått temat påsk. Stackarn!!!
<3


Tydligen inte så avslutat som jag trodde

Vanlig ensam dag på jobbet idag. Marie och Daniel var lediga så det var mest jag och Karin på jobbet idag. Göran gick mellan oss och Polo (hans andra företag som säljer värmepumpar).
Ganska skönt att inte direkt ha något att göra men inte heller ha sjukt lite att göra. Fast jag hade verkligen bara velat ligga i soffan och mysa hela dagen. Kanske lite ensamt med bara jag men det vore skönt att faktiskt ha en ledig dag. Det vill säga en helt ledig dag med inget planerat. Att kunna göra vad f*n som helst när det faller mig in. Men ne finns inte tid med det nu. Har ledigt så mellan jul och nyår. Då ska jag njuta av min ledighet.

Gav mr. Idiot ett thé i hans grejer igår. Jag lovade innan vi slutade prata med varandra att han skulle få testa ett lotusblomms thé. Fick ett sms idag som tackade för thé och faktiskt ursäktade att han vare för att använda hans ord "arsle". Att jag är en underbar människa och att jag önskas allt gott. Så idag är han bara mr. Idiot med litet m.
<3


Saknande av sociala dagar

Det är helt sjukt vad mycket man ska hinna göra på sina lediga dagar. Jag börjar ju 10 och slutar 18 så man hinner inte göra någonting varken innan eller efter jobbet. Ibland känns det som ens lilla uns till liv faktiskt försvann när skolan slutade. Det är inte ofta man träffar folk nu. Kanske en konversation på msn och lite hälsande på krogen. Jag saknar dagar som man bara kunde gå till skolan mest för att träffa folk. Lektionerna är ett blurr och man kände sig duktig när man svara på en fråga rätt för då betydde det att någonstans lyssnade jag faktiskt. Var riktigt påtagigt igår när jag var på PS. Saknar absolut inte skolan men jag saknar umgänget som kom med den. Tänk resan till Öland med surfingen, hade så sjukt kul. Vi hade någorlunda bra kontakt innan men under resan blev den sjukt bra. ganska bra beskrivning, surf och galna miner..
Sen två dagar senare bar det av till cypern och Ayia napa. Helt underbar resa där med. Jag var sjukt trött på min klass innan vi åkte (har aldrig riktigt kommit överens med den) men under resan växte de på mig. OCh det inte bara för att jag var ganska berusad utan det växte fram en del av respekt. Kanske blir så när det är massa annat folk runt om kring som gör att man faktiskt kanske kan lära sig att vi är ganska okej iaf. Vill tillbaka till de två veckorna, gå kunde jag inte men det var ändå två så sjukt underbara veckor att det inte går att beskriva. <3

Höst

Tillbaka på PS idag. Skulle lämna mr. idiots grejer till per. Har nu officiellt tappat allt förtroende och brutit kontakten med denna person. Såg på hur Per reagera att han tyckte att vi skulle lösa det bättre än vad vi har gjort men vill inte den ena partnen då är de som det är. Skulle hämta lite julpynt med. Dags att börja med utsmyckningen :p tänkte jag skulle starta tidigt iår.. Kändes kontigt att vara tillbaka. Ettorna var sjukt små, är det ens lagligt att titta på dem? Jag menar de ser ju ut som 12 åringar. Helt sjukt att mitt kusinbarn nu börjat gymnasiet.

Efter besök på ps som kändes ganska skumt tog jag en snabbvisit hos Johan. Underbar människa men roligast att träffa när det inte är någon annan med för då är det helt plötsligt en annan Johan. Egentligen mest för att ha något att göra medans jag väntade på att jag skulle till körskolan. Men kanske djupt in fanns det en annan tanke, vem vet. Var nog inte speciellt bra att jag var där innan körskolan. Var sjukt okoncentrerad och självklart ska vi tvunget köra där det finns en sjukt massa gamla minnen. Apelviken, hästhaga och vägen förbi där tso-brännbollen är. Eller det kanske är jag som inte är speciellt bra på att koncentrera mig på körningen för jag tycker det är ganska sjukt tråkigt och hade hellre gjort något annat. Men det känns bra att jag snart kanske har körkort så jag kan köra när jag ska dansa så jag inte behöver gå i regnet och kyla ner mina muskler så. Självklart om min dag inte var pissig nog så slår ryggen till och "går sönder" igen. Ut från dansen halvspringer/halvhaltar jag ut och lägger mig och storgråter på golvet. Jag hatar min rygg och vill gärna just nu i denna stund döda den, hugga den i bitar och sedan koka den. Men nu ska jag lägga mig i min sjukt kalla och tomma säng för att orka att gå upp till mitt kära jobb imon.
<3<3 för de som förtjänar det


Fortfarande hes och fortfarande trött

Fick inte det här att funka igår. När jag loggade in blev allt vitt och såg ut som det var designat på 90-talet eller nått. Det vill säga väldigt enkelt och fruktansvärt fult. Jag hade tänkt städa mitt rum igår men när jag kom hem från jobbet så var jag s sjukt trött att jag bara vill lägga mig i sängen. (satte mig dock framför min box med grey's anatomy) Det vill säga nu ska jag idag; städa, köra, hämta julpynt, lämna mr. Idiots grejer, lämna Pers dansa, gå till banken och få ihop helgen. Känns lite smått stressigt kan jag ju säga.Jag lovar, kommer hinna allt utom att städa så jag får springa runt som ett freak och göra det på fredag och lördag. Jag hatar att städa! Det är verkligen det värsta som finns. Näst efter regn när man ska vara ute. Ne nu ska jag titta på ett avsnitt weeds!

Svar från Mr. Idiot

Nu har jag fått mitt svar: "Nej, jag har inte det här" "Det har jag aldrig sagt" Det vill säga det gamla vanliga när det gäller nått man vill ha tillbaka. Men vad jag förväntar jag mig; att det ska vara lätt att bli kompis med någon som känner dig som sig själv nästintill bättre. Min lärare känner oss båda och i början av sommaren säger han endast: Det är du som får vara storsint. Han sa även at det kanske vore bra om jag fick pojkvän för då skulle det antaglien lösa sig självt. Storsint in my a** , jag är fortfarande tonåring jag får lov att vara helt idiotisk och bara tänka på mig själv. Och pojkvän, jag vet inte ens om jag vill ha en pojkvän. Det känns mest som om det tar en massa tid och kan lika bli att man mister kontakt med sina vänner för det ända man vill göra är umgås med den personen. Och om jag skulle vilja ha en pojkvän nu skulle jag behöva hitta någon som står ut med mig. Inte speciellt lätt. Kanske en boytoy, inte lika mycket problem. En pojkvän förväntar man sig att de ska komma ihåg vissa saker. Kommer man alltid att förvänta sig det eller kommer man sluta med det. Vissa saker kommer de ändå aldrig komma ihåg. Och de kommer komma ihåg de grejerna som vi hoppas de glömmer och de kommer även att få oss att betala det om och om igen!

Boytoy friendly :D


Läskigt med facebook..

En sajt där man kan söka upp en person bara med hjälp av förnamn. Har bara under den sista veckan haft två personer som varit inne på jobbet (personer som jag aldrig pratat med innan) och sen när jag har kommit hem har de lagt till mig som vän och skickat ett medelande. Egentligen så är det ganska läskigt. Helt plötsligt kan du ha en ny kompis eller en stalker. Det beror ju på vad folk vill ha.


Jobb jobb och åter jobb

Var riktigt till ro på jobbet idag. Bara jag och Daniel som jobbade. Ganska lugnt med andra ord. Trivs ganska bra på mitt stor lilla jobb. Fydmagasinet är ett familjeföretag. "hösta" chef är Göran. Daniel är sonen och han har hand om inköp. Dottern heter Karin och är personalansvarig och sen är det Elisabet som är lite allt i allo. Vi är 4 anställda. Det är Marie som har jobbat sen mars tror jag och så är det jag som har jobbat där sen sommaren 2006. "Min" sommarjobbare Pontus som har jobbat bara denna sommaren. Sen är det Maria, hon har jobbat hur länge som helst där men är nu mamma ledig. En helt underbar person. Det är för henne jag vikarierar nu. Till höstlovet ska vi ta en ny arbetare. Ska bli trevlig med ännu mer folk.

Åter till idag. Det som gjorde idag så lung och fridfull var att det två första timmarna fyllde jag på godis (tror DAniel tyckte jag skulle vila rösten). Det som är bra med att fylla på godis är att tiden går fort och att det finns mycket tid att tänka och dagdrömma. Jag är fruktansvärt duktig på att dagdrömma. Vilket för mig är massa fantasier om hur ugången på vad man har gjort speglas i framtiden (usch vad det lät filosofiskt) Idag var det mest om hur svaret på det smset jag skrev igår blir om jag nu får nått svar. Söndagar är också bra på jobbet på det sättet att jag kan tänka efter kvällen innan. Har nu komit fram till att efter en förskyld bowlingkväll låter jag likandan som jag gjorde efter en vecka på cypern. Det vill säga helt sjukt. Folk skratta åt mig öppet idag och vissa var nära på att skicka hem mig. Grejen är att jag är bara hes inget annat. Kom även framtill att jag på något sätt, ingen aning om hur. Inbjuder folk till att hälsa konstigt. En kram, skaka hand eller en puss på kinden är ju helt okej. Men att någon slickar dig på kinden? Nej tack! Eller som en annan kille som jag knappt känner lyfter upp mig och snurrar runt mig och när han sätter ner mig så säger han: "Vad är det nu du heter? jag minns inte" Inte för att jag mindes hans namn heller men det har inte ritkigt med saken att göra. Vad är det som gör att det är okej att hälsa på detta sätt? Eller är det bara jag som är gamaldags/klassisk i mitt sätt att hälsa?


Gårdagen

Hann eller orkade inte direkt skriva igår. Det var verkligen fullt upp på jobbet igår. Det verkade nästan som om alla skulle ha hemma kväll med godis och spel. Tror dock inte jag såg speciellt trevlig ut när jag jobbade. Var sjukt trött efter ha sovit fruktansvärt dåligt  och sen stod jag i tankar hela dagen. Jag försökte komma på ett halv snällt sätt att säga: Du var en idiot som inte beter dig rätt mot din flickvän eller kompisar. Kom inte på det så jag tror att det blag ganska elakt det jag skrev. Men jag fick fram det jag ville det vill säga ha tillbaka mina grejer. Efter jobbet var det att åka hem och äta. Jag är inge bra på att äta men det ska göras

Sen var det dags att ta itu med det viktiga. Planera min och Olofs gemensamma födelsedagsfirande. Han föräldrar tyckte det skulle bli för mycket folk för att vara hemma hos han så vi fick flytta det hit. Allt min mamma sa att jag ni får det lite trångt och du har en del att städa. En av de få grejerna min mamma faktiskt är lugn med. Planerade även lite tider och aktiviteter. Jag och Adam hade bestämt redan förra helgen att vi skulle ut denna så vi drog hem till Olof för att senare gå och bowla. Var meningen att vi bara skulle vara hemma hos olof först men han tyckte det var pinsamt för hans grejer låg överallt. Han rum är inget, INGET mot mitt. jag kan inte se golvet. Tänkte börja städa det efter jobbet sen. Efter bowlingen som jag faktiskt vann en runda *stolt* var det dags för krogen. Jag som vanligt åker pakethållare vilket inte är speciellt bekvämt men ganska slappt. Träffa en del gamla klasskompisar. Kul att träffa dem igen även om det var vissa jag inte tyckte om känns det som om jag saknar de än del ändå. Efter tre år så kan det bli tjötit men efter 3 månaders paus är de okej igen.. Åkte hem ganska tidigt. Skulle ju ändå upp och jobba idag så jagföljde Joel en bit när han skulle hem och sen hämtade Pappa mig. Ne nu ska jag till jobbet Trött som få och hes som få

Argsint

Idag har inte varit någon bra dag. Redan när jag vaknade var jag arg. Jag tycker verkligen inte om att vakna arg det förstör verkligen hela dagen. Men det var bara att gå upp och göra mig iordning för jobbet. Och självklart bara för det skulle krångla ännu mer hittade jag inte någon av mina jobbtröjor så jag sprang runt i huset halvnaken och letade. Ibland är jag glad att jag inte bor i nått radhus som man kan se in i. Jag hade skrämt ihjäl de som hade gått förbi. 

Väl på jobbet så var det diskdag. Fattar inte hur många olika godissorter som tar slut på en vecka. Det som är bra när man ska diska är att det gör ingenting hur trött eller arg jag är, jag kan stå och se hur sliten ut som helst det är ändå ingen som ser en. Synd att det gick så fort att diska idag för det var fort ut till kassan igen. Tur att det inte var någon som skulle krångla idag isf jag hade stypt dem. Men vid 17 kommer fyndmagasinets piggtimme. Det är helt sjukt hur stämningen ändras vi blir glada och pigga även när vi har surdagar. Jag och Marie försökte komma på några bra tävlingar. Vi kom fram till att inget går upp mot att lära känna någon genom att leka den leken där man har massa lappar som det står att man ska ha olika kroppsdelar mot varandra. Det ska nämligen snart vara julparty och då ska det tävlas! Akta er.. Nu ska jag fortsätta min lugna kväll med film och en go fottölj alldeles för trött för att göra nått ikväll. 
 
Puss!!


Dagen idag

 
Min dag idag har varit helt sjuk. Den började tidigt med att åka ner till viken för att låna en våtdräckt av Per. Och som i min vanliga anda att det finns egentligen mer tid än vad det gör så kommer jag sent. Tur att han inte hade bråttom upp till skolan. Det är nog den läraren jag kommer sakna mest från min gymnasietid. En lärare som faktiskt mer var någon blanding mellan fadersfigur och kompis. Våtdräckten skulle senare användas till att provsegla en Naish freestyle/wave -08 90liters bräda och ett Naish Force -07?. Och nu är jag stolt ägare av denna underbara bräda! Även ett Naish Session 4.2 och ett Boxer 5.4. Känns skönt att äntligen ha egna grejer. Detta tog helt utan att överdriva 6 timmar. 
      

Sen var det hem till soffan, helt slut efter en dag med aktiviteter. Van vid att bara stå och göra ingenting. Sen har jag mest suttit och utvärderat dagen och försökt att få ordning på detta. Inte riktigt nöjd än men jag tror det ska lösa sig med lite mer tid. Dock vill jag nu bara gå och lägga mig.

Godnatt och puss A

Ny blogg

Gjorde min första blogg för något år sen men slutade skriva efter bara några inlägg. Tänkte försöka igen och hålla uppe den denna gången.

Kanske ska börja med att berätta vem jag är. Jag heter Annie och är 18 år gammal. Mitt liv kretsar just nu runt vindsurfing, dans, vänner och jobb.
 Jag dansar just nu Jazz och Modern dans på ABF i varberg. Första gången jag dansar modern och det är sjukt svårt. Inte lika kul som street och jazz men väldigt bra träning. Är inne på mitt 11 år med dansen men inte varit speciellt seriös med det förän de sista två åren så är inte speciellt duktig.
 Mitt andra stora intresse är vindsurfing. Började med det för två år sedan när jag började tvåan på gymnasiet och mitt individuella val blev vindsurfing. Helt underbart att kunna ge sig ut på vattnet och lämna all skit i hjärnan på land och bara ha kul! 
 För att ekonomisk klara mina intressen så måste jag ju jobba. Jag jobbar på fyndmagasinet en godis och leksaksaffär i varberg. Mina sysslor är stå i kassan, fylla på godis, diska godisbyttorna och städa när det inte finns något annat att göra. Det låter verkligen inte speciellt kul men i risk för att bli lite kliché så blir det vad man gör det till. Och vissa kunder är helt underbara. Det är vissa stamkunder som verkligen gör mina dagar. Att höra att man är så söt och trevlig att de önskar att man vore deras eget barn gör en ganska glad om man säger så. Det är enda gången jag tycker om ordet söt. När en äldre (läs över 40) säger att man är söt. Annars tycker jag bara det känns nervärderande.

RSS 2.0