Sömn..

Jag borde verkligen sova.. Har inte sovit riktigt på en vecka och det börjar ta ut sin törn.. Men här är så fruktansvärt varmt bara.. Inte ens med fönstret så öppet att skulle ja luta mig ut skulle jag ramla, så blir här svalt. Jag ska ha AC i mitt hus när jag blir stor! Jag ser mig själv antingen leva ett ganska enkelt liv i en småstad vid någon strand med vågor och vind eller i en storstad i en stor lägenhet med fart och fläkt. Eller kanske både och? Jag vet inte riktigt var jag vill komma men jag är sjukt säker på att jag ska komma dit!
<3

30 maj..

Om 20 min måste jag sitta i bilen till jobbet.. Jag skulle egentligen vara ledig idag, men jag bytade dag så jag skulle kunna om det var så att jag skulle åka till öland om två veckor. Dock blir det Öland, det blir ensam helg med pojkvännen. Ganska gott det med. Nu är det 10 minuter och jag sitter fortfarande i trosor och oversixw t-shirt...
<3

Dagar går..

Vissa dagar går riktigt ritkigt fort. Känns som om man vaknar, går till jobbet och sen bara minuter senare är påväg hem igen. De sista veckorna i mitt liv har verkligen bara försvunnit. Jag har prioriterat mitt jobb och min pojkvän. Min kropp och de andra vännerna i mitt liv har liksom inte riktigt hunnits med då jag så fort jag har slutat jobba har jag stupat i soffan och inte riktigt kunna flytta mig därifrån. Fattar inte varför, men nu är det dags att skärpa mig. Min kropp (mat och träning) och mina vänner måste få mer plats i mitt liv..
<3

tihi

Det blåser apa och gissa var jag har spenderat morgonen? Jag, Carl och Adam ställde kockan tidigt och fick ca. 1 h segling nu på förmiddagen :D Omtumlad och lycklig är jag nu om man säger så.. Mycket vind och höga vågor! Dags att hoppa i duschen då jag stinker våtdräckt och ska snart in till stan för att besiktiia Carls bil..
<3

jag hitta

Jag hitta iaf en okej present igår, ska kolla lite mer inne i varberg på onsdag men jag tror den skulle kunna funka. Inatt har jag sovit med världens öppnaste fönster så jag har myggbett över halva kroppen :( men det är väl sånt som hör våren och sommarn till så det är väl helt okej iaf. Nu ska jag försöka tvätta lite då jag inte har jätte mycket rena kläder kvar..
<3

Student present

Jag lovade mig själv, att ikväll ska jag sätta mig och leta upp en studentpresent till Carl. Men fy fasen vad svårt det är, speciellt när han inte säger vad han önskar sig.. Min första idé var förliten, min andra idé kom jag fram till att jag inte visste vilken sort han ville ha och min tredje idé, ja den är inte helt sopad under mattan än men den är svår.. Carl är svår! Frågan är om jag kommer komma på fler idéer..
<3

Fredag, igen

nu är här dåligt med bilder, jag vet. Kameran befinner sig tillsammans med min dator (har carls), mitt ena segel, mast, bom, masförlängare och mastfot på Öland. Dom är där tillsammans med min Älskling som är på träningsläger med skolan. Vindsurfing så klart!! Fast om man jämför Varberg och Hagapark just nu på webcams så har Varberg några mer seglare på vattnet..
 
                                     surfers.se                                                                                                 owc.nu
Lite mer folk och lite mer vind i Varberg, men jag hoppas för min älsklings skull att vinden kommer även till öland. Hagapark är väldigt fint och lättseglat då det är plattvind i nästan vilka vindar som helst. Jag var där med skolan förra året och hade 18 m/s i medelvind och plattvatten. Det gick så fort att vissa stunder kan jag lätt erkänna att jag var rädd. Du är helt utan skydd och är på vatten även om vatten är dämpande är inte masten den när du får den i huvudet (vilket man ibland får..) Jag längtar tillbaka men hoppas på att se framåt och se mig själv där i juni!
<3

Sista dagarna..

Har kännt mig ganska sleten och inte alls haft lust att sitta vid datorn och skriva vad jag gjort på dagen för alla vet ju ändå vad jag har gjort, Jobbat. Känns lite som jag lever på jobbet men det är väl ganska bra enligt plånboken iaf. Legat och myst i soffan med Carl på kvällarna och sovit på nätterna. Känns lite ointressant att säga det varje dag. Längtar till Juni, det blir bal, Carl tar studenten och blir en stor pojk, jag åker förhoppningsvis till Öland, det är bara två månader tills jag slutar mm. Sommaren är verkligen min årstid. Ljuset, värmen och alla människor får mig på gott humör. Och att få ha semester, hemma i sverige på sommaren ska bli så fruktansvärt underbart att jag inte ens finner ord i hur lycklig jag är. Tänk att sommaren än en gång är påväg och iår ska den spenderas med pojkvännen och vännerna!
<3

almänt trist

halvt sjuk, halvt trött, halvt blåslagen.. helt enkelt halv, speciellt utan min älskling

Tillbaka till jobbet

Är lite trött på att jobba just nu.. Det känns mer eller mindre som jag lever där. Och värre blir det på onsdag då jag ska vara där 7 dagar i sträck. Det är ju kristihimelfärds nästa vecka och över helger brukar det alltid vara lite mer. Veckan efter det är det pingst med då är jag faktiskt ledig. Får ta och hitta på någonting då, pojkvännen är ju på klassresa. (scary jag vet)
<3

vaken

klockan är kvart över 7 och jag är vaken? Det är egentligen ett jävla påhitt. Jag har inte varit vaken så tidigt här hemma på kanske ett år? Kände lite att jag skulle gå upp för pojkvännens skull då han ska och tävla idag och jag tyvärr inte kan hänga med då jag jobbar. Känns lite små surt, men jag hoppas på tävlingar imon med då jag och kameran tänkte hänga med och ta massa fina bilder. Hade varit kul med lite mer vind för dem men det är sånt som händer, de har ju ändå brädor som flyter när man står på dem utan vind (till skillnad från min) Frågan är nu om man ska lägga sig tillbaka i sängen och läsa lite eller om man ska gå ut och gå med hundarna..
Pojkvännen med grejerna han ska tävla med idag
<3

Saga Larsson

Min ena hund heter Saga. Mer kallad Saga Larsson, hon sitter nu i Carl knä och stirrar på hans datorskärm. Innan spelade han och då var det ännu mer intressant. Det slutade med att hon hoppade upp och försökte pussa skärmen, vilket gick sådär Carl blev ganska arg då hon trampade på och flyttade hans gubbe så han dog. MenMen det är sånt som händerm jag har gett han en uppgift ikväll att leta upp vad han önskar sig i studentpresent då det jag tänkte ge han inte passade hans dator. Varför ska dessa killar vara så svåra för?

Solcellsladdare till mobilen kanske?
<3

Tråkig

Igår var som sagt en dag av kaos och uppåner. Men idag är en ny dag och jag känner mig någorlunda samlad. Kom dock nu på att jag tror inte jag har någon lunch idag. Jaja det löser sig. Annars ser dagen ut som vanligt, jobb med de sedvanliga rosa tröjorna på fredagar. Sedan är det inte bestämt om jag ska till bua eller tångaberg men det lutar väl åt det första. Jag försöker fortfarande med halvt övertalning på pojkvännen inför helgen. Ne dags att kolla smhi och sedan jobb. ha det bäst!
<3

Knäppis dag

"Allt blir kaos och uppåner"
Lars Winnerbäck

Tänkte vakna

Jag tänkte ju vakna men det gick ganska uruselt. Somna om, med datorn i knät och hunden på magen. Tur att väckarklockan jag egentligen skulle vakna till i morse fortfarande var ställd! Nu ska jag försöka att vakna med hjälp av en dusch istället.
<3

Morning!

Sitter nu uppkrupen i sängen. Har redan varit uppe och ätit frukost och ska inte börja göra mig ordning för jobbet förän om en timme så jag tänkte slappa lite och försöka vakna. Vaknat några gånger inatt och tyvärr inte somnat om direkt. Vad är det för anledning egentligen att vakna på natten? Tycker jag är ett ganska dumt påhitt egentligen, ja vi gör så att man vaknar några gånger mitt i natten mest för att irreteras. Ne nu ska jag inte vara så negativ, det är ju ibland ganska mysigt att kolla på klockan och sen somna om igen med gott samvete och tankar på att det är många timmar kvar tills man ska gå upp.

<3

Geek Love!!

Sitter nu ungefär 30 cm från Carl. Jag har min minidator framför mig och han har sin mastodont dator. Och vi har nu spenderat de sista 10 minuterna med att skicka medelande till varandra över bluttooth. Inte yttrat ett verbalt ord utan bara skickat små gulliga medelande till varandra. Har jag sagt att jag älskar den pojken? om inte så gör jag det nu! Min Carl!

<3

Lika som bär?

Är jag och Carl lika eller?? Gjorde precis ett egentligen ganska löjligt quiz på facebook. Vem vi är i en av slutklasserna på teknik just nu. Vi blev båda Camilla, en av de få tjejerna i klassen. Vi har åsikter och är gulliga och busiga. Och ja jo det stämmer ju helt okej. Iaf busiga och gulliga :p

jag och Carl pussas (även om jag inte syns så bra)
<3

solen i moln :(

nu har solen gått imoln och jag är ganska uttråkad.. Borde väl gå till brevlådan och kolla om det har kommit något kul. Tänkte iaf dra in till gymmet senare och få bort lite överenergi jag har nu. Kanske ska ta lite arobic core idag? Känner att min rygg håller på att tappa muskulatur så det kasnke vore bra.. posten kallar
<3

Ledig!

Onsdag och det betyder min lediga dag. Med inget planerat och antaglien ingen vind pågång är dagens funderingar på om jag ska göra något seriöst eller inte. Det vill säga städa och tvätta eller spendera dagen i solen på altanen. Tror det blir det senare alternativet iaf tills solen försvinner i molnen. Ligger redan i solstolen och trivs ganska bra kan jag ju säga. Ne nu ska jag kolla på gossip girl och njuta av  ledigheten!

bländande vita jag i solen..
<3

Tisdag

Jag har verkligen spenderat halva dagen med att packa upp ramar. Riktigt fula ramar enligt mig, vet inte riktigt om jag får säga så men det gör jag iaf. Nu sitter jag iaf hemma och har hjälpt Carl att ta en massa kort för hans skolarbete. Fick rigga upp mina surfinggrejer för att ta bilderna. Ganska kul ta korten egentligen, man glömmer en del efter att tyvärr inte kunnat surfa på ett tag.. lite blandning av alla bilder:
Carl, Naish surfgrejer

<3

Måndag!

Glömde nämna i det andra inlägget att min kära pojke även vann tävligen igår! Sjukt kul!
Min dag idag består av jobb hela dagen och sedan vidare till åkulla för att vara mentalt stö(r)d för Carls skolarbete med vindsurfing. när man går ut trean ska man skriva ett arbete som beskriver delar av utrustningen och hur man använder det när man seglar. Jag har ju redan gjort min och ska försöka agera bollplank, vilket brukar kännas lättare om personen i fråga kan och inte bara lyssnar.. Lite mjukstart för mig som faktikskt ska gå i skola en månad i höst!! Ja en hel månad! Jag ska gå en bartenderutbildning i Göteborg på cocktailskolan sen får vi se vad som händer. Men som sagt jag slutar jobbet i Augusti och börjar på skolan i september så jag har ritkgit lång ledighet imellan vilket känns jätte skönt! jag längtar till den..


<3

Helg

Känner att det varit dålig uppdatering. Kanske beroende på att jag i helgen bott i en lägenhet utan internet. Jajo vi skyller nog på det. Så en snabb catch up?
Fredag: Det första jag gör på morgonen är att jag säger upp mig! Japp jag slutar efter min semster i Augusti!! Ska faktiskt bli riktigt skönt, jag känner att jag är klar med denna delen av mitt liv. Kvällen spenderades hemma tills vid midnatt då jag åkte till pojkvännen i Varberg.
Lördag: Jag jobbade (som vanligt) sen var jag och hämtade mina vindsurfing grejer för hopp om vind på söndagen. Sedan till lägenheten i stan
Söndag: Spenderade nästan hela dagen nere i apelviken för att stödja min älskade pojkvän när han tävlade i vindsurfing! Han är helt sjukt duktig och jag stödjer han totalt i att han funderar på att börja tävla lite mer seriöst. You go boy!! halva dagen satt jag på klipporna på stranden och orkade inte ta upp kameran. Finalheaten satt jag i följebåt och fick några fina bilder på folket!
<3

Fredagsmorgon och jag är rosa!

Jag målade igår mina naglar helt röda, alltså jätte jätte röda.. Dock hade jag helt glömt av att jag ska he en neonrosa t-shirt på mig idag. Väldigt fin kombo, eller inte? Sen blir det gymmet efter jobbet och sedan en lugn hemmakväll i soffan, börjar ju tidigt imon redan 9.30!!! Så jag får väl försöka sova lite mer inatt än vad jag har sovit nu.. Ne dags att slänga ihop gymbagen och dra iväg!
<3

Sömn

Dags att sova! Dags att vila ur kroppen och hjärnan för att åter ta tag i det imon. Blir nog gymmet efter jobbet imorgon, behöver bli av med lite aggrition och ett gym är ett underbart sätt! Kanske borde köpa en ny drömfångare och hänga upp i rummet? Drömmer en väldig massa konstiga drömmar nu, både marddrömmar och andra drömmar som mest kan läggas i konstigt facket, eller obegligt jobbiga facket. Och ja jag tror på drömfångare, varför vet jag inte riktigt kanske för att jag är en såndär människa som tror på att om man tror och vill något tillräckligt mycket så blir det så. Det vill säga tror man på att drömfångaren funkar så gör den det. Vill man att något ska funka tillräckligt mycket så finner man ett sätt att göra så det funkar.

                                                           google.se
<3

Eftermidda

Nu ligger jag i soffan och pendlar blicken mellan tvn och datorn. Försöker hotta en bra sommarklänning, har dock inte bestämt mig om jag vill ha mer en festklänning eller en lite slappare vardagsklänning. Försöker ju vara duktig nu och spara pengar så jag borde väl inte köpa nått förän nästa lön men kolla kan man ju alltid göra. Har idag iaf betalat anmälningsavgiften till skolan jag ska börja i höst.. Ska bli riktigt roligt, och som sagt det blir mindre och mindre som knyter kvar mig i varberg, imon försvinner en sak till.. Kommer kännas konstigt men allt ska ju göras..
<3

Måttligt sur...

Bilen var packad, surfing grejerna klara för utgång skulle bara kolla när jag skulle vara i stan. Eftermiddag var det sagt, helt plötsligt kommer det ett oförberett prov, Johan ska vara på skolan vid 3 helt plötsligt blev eftermiddagen lunchtid och det finns inte tid nu på förmiddagen att gå ut och surfa. Jag ska alltså ta bort allt från bilen, köra in till stan, köra hem och sen lasta på allt på bilen, inte alls lockande men vad står man inte ut med för att ens vän ska se bra ut på balen?
<3

Packad!

Nu när alla grejer är packade jag har på mig kläder som är varma men inte obehagliga ser vinden ut att mojna, eller bli byig eller vad fasen händer? Alltid lika fruktansvärt svårt att avgöra vind, en såndär sak du inte kan ta på men du känner.. en sak är iaf säker, mina händer luktar häst efter spännbanden. Ne dags att rigna Johan (min baldejt) för att veta när jag ska vara inne i stan så jag vet när jag måste gå i land. Fasen nu hänger flaggorna igen. Vind kan du snälla söta rara bestämma dig???

Flaggan som gör mig förvirrad..

<3

pojkvännen ikväll..

Borde klä på mig nu, fixa håret (nyduschad och halvtorkat är sååå vackert..) och packa. Ska till pojkvännen ikväll och sitta ensam i några timmar så datorn ska med så jag kan kolla på lite film, inget internet är ju så underbart, eller inte men det ska bli skönt att få lite tid  för bara mig. Har inte varit det på ett tag vilket jag behöver ibland. Men nu ska jag slänga på mig lite mer arbetskläder än mjukisbyxor och skjorta, lägga lite inpackning i håret och dra till jobbet
<3

Stormy morning

Sitter nu vid ett stort takfönster och svär över att jag måste jobba. Visst det regnar med det bryr jag mig inte det minsta om men det blåser! Träden rör sig så vackert i vinden och jag önskar att jag hade kunnat få känna vinden ta tag i seglet och få känna frihet och  tankelöshet ett tag.. Det är det som är så underbart ute på vattnet, du ska lita på dig själv och ingen annan det är absolut bara du som spelar någon roll och livet i övrigt får stå stilla lite, det är din tid och ingen annan ska få förstöra det. I dagens vindprognos väntas det rikligt med vind på morgonen som sedan på förmiddagen går ner till 8-11 m/s som inatt går ner till ingenting för att sedan vänta på ett nytt vindområde som kommer in under morgonen imorgon :D Jag älskar vind när jag ska vara ledig och har inget planerat alls!

dmi.dk
<3

Korkad hund

Mer korkad hund än min får man nog leta efter.. Hon tittar på tv, hon ställer sig bakom saker för hon tror att hon inte syn och hon försöker spela dator.. Nu ligger hon och stirrar på mig för att hon inte får sitta i mitt knä och hjälpa till med datorn..
Saga och min vackra dator
<3

Morgon

Efter en lång natt med många drömmar, har jag nu lagat lunch. Ska till jobbet och det fanns ingen mat att ta med sig.. Inatt hade jag helt sjukt många konstiga drömmar.. Jag mötte gamla vänner (som inte finns i mitt liv längre) i mörka gränder med personer som jag aldrig trodde de skulle umgås med. Vi hade skaffat tax?? som satt uppepå buren och i den. Drömde även att Carl (som redan hade åkt) inte hade åkt och kom tillbaka i mitt rum och satt och prata med mig... Helt wierd.. och när jag vaknade visste jag inte riktigt vad som hade hänt och inte, allt kändes så verkligt.. Ne dags att klä på sig och dra iväg till jobbet!
<3

Dans!

Nu har jag slutat att dansa..Efter 11 långa (fast de har gått fort) år så är jag klar med dans på det sättet. Att inte längre komma regelbundet till en danssal och träna, ha någon som trycker på kroppen på de ställen man gör fel och berömmer en när man gör rätt. Känns konstigt, förra våren var det skolan som tog slut, nu dansen och allt är inte klart än men sakta men säkert kopplar jag bort mina kopplingar till Varberg, mina föräldrar kommer ju vara  kvar men jag försvinner snart :D Äntligen om jag ska säga exakt vad jag tycker, men det känns konstigt med, men det är ett tag till så jag ska inte bli sentimental än. För nu är det dags för tandborstning och sängen med pojkvännen <3























<3

Bilder

Efter en dag med repitering och allmänt kaos känns det ganska skönt att sitta i solen i Åkulla och göra ingenting. Fryser som ett as, men det är sol så jag måste ju vara ute.. Fast det är ganska skönt, hästarna går i hagen nedanför huset, här är glada barnröster och fåren går i hagen ovanför huset och hundarna springer där emellan.. Ganska skönt att få lite lantliv på närahåll!
Far får får får? Nej, får får inte får får får Lamm

Deklaration..

Hinner inte med ettt så långt inlägg, ska snart dra och ha genrep med dansen.. Är inte speciellt lockad då jag hellre hade stannat hemma i solen och njutit av vädret. Men antaglien tar det inte så lång tid så jag får göra det i eftermiddag... Har fått massa fina bilder på Carls och deras flasklamm med lägger upp det senare!
<3

RSS 2.0