Soffa sittandes..

Det är så sjukt irreterande när det blåser helt sjukt ute och man inte har någon att gå ut på vattnet med. Jag känner mig inte tillräckligt säker i min rygg att gå ut ensam, rädslan att skada mig som jag gjorde förra året sitter tyvärr kvar i mitt bakhuvud. Istället har  kvällen spenderats med att kolla jobb i norge. Det börjar ju faktiskt närma sig oktober då det är planerat för mig och Carl att försöka dra oss norrut. Arbetsförmedlingen ska besökas på måndag för att få lite mer information om det som behövs för att jobba där. Men nu ska jag försöka sova lite bättre än inatt och ganksa fort så jag får gå upp och äta frukost (är smått hungrig men orkar inte gå ner och äta)

Måste verkligen fixa PS till denna datorn...
<3 naaatti

En natt av idelt vaknande!

Jag blir helt sjukt arg på min kropp ibland. Jag skade ryggen första gången när jag var 13 och har haft ont sen dess. Förra sommaren hände något när jag var ute och vindsurfa (jag minns bara att jag helt plötsligt ligger på brädan och inte kan lyfta högerbenet) Och nu har något hänt igen. Jag har knappt sovit någonting då jag så fort jag rört mig har ryggen skrikigt av smärta.. Det blir smärtstillande och jobb idag helt enkelt. Skönt med semster snart iaf!
<3

Soffan och youtube!

Efter en lång dag på jobbet känns det ganska skönt att sitta ner i soffan igen.. Min bäbishund saga sitter jämte mig och skriker bara för att jag vägrar att visa mer hundar på youtube. Hon älskar verkligen alla djur på tv och dator. hon kan sitta och stirra sig galen på det och inte minst mig galen...
<3

12 dagar kvar!!

Nu ska jag bara jobba 12 dagar till.. Slutar jobbet den 22 aug så jag har ju lite semester innan jag slutar men det ska verkligen bli helt underbart att byta lite vardag. Flytta till Göteborg för en månad... Lovely!
<3

Sånnadär dagar..

Idag är en såndär dag jag verkligen bara skulle stannat i sängen, för min egen skull och för andras.. Allting går sjukt segt, har varit uppe en timme och endast förmått mig själv att dricka the och äta lite knäckebröd. Lyckats göra världes sugmärke på carl när jag skulle pussa han på halsen (fråga mig inte hur?!) och försökt spola på lampknappen (våra toalettknappar sitter på väggen). Jag borde helt enkelt bara vara hemma och göra ingenting idag men snart bär det av till jobbet och sedan till åkulla och alla djuren!
 

Hat älskade katten Linus! (Jag har sjutk svårt för katter de planerar alltid att mörda en)
<3

Dagens

jag Älskar verkligen sura kärringar och skrikande barn!
<3

Halv 10 en måndag

Börjar snart bli dags att ta på sig jobbkläderna och åka till jobbet. 6 dagar i rad nu blir det jobb sen en vecka ledigt. Ska bli skönt att få lite lugn och ro nästa vecka och göra lite vad som faller mig in. Det vill säga hoppas på sol och vind.. Igår var det helt okej vind och en del vågor så frustrationen att inte klara av vågorna var nästan lika stor som kärleken är till sporten i sig. Svårt att beskriva känslan men det är verkligen en kärlek att ställa sig på brädan och glida ut övervattet i sjukt fin fart..

Bild när vindsurfing fortfarande var nytt för mig
<3

SurF!

Dags för att packa ihop alla grejerna här i bua och ge sig av mot Varberg. Bestämt surfdejt med två tjejor, känns just nu dock som att vinden avtar lite.. SURT!! Men kanske ska låna ett segel från skolan så jag får lite större än mitt 5.4.. Men vi får se, det ska blåsa upp nu under eftermiddagen så jag hoppas på att de  gör det..

Enligt dmi.dk ska det fortsätta att blåsa helt okej hela eftermiddagen :D
<3

Nostalgi tripp :D

Igår gick Doom på tv. Filmen alltså, har inte sett den innan men när jag var liten, sådär när man fick dator första gången sådär vid 97 eller nått så spelade jag spelet. Jag älskade det men drömmde självklart mardrömmar då jag endast var 7 år.. Carl fick iaf idéen att han skulle ladda ner doom 1 & 2.. Första utkommande 1993 och tvåan kom ut 1996. Sjukt kul att spela det igen. Döda massa monster och bara kunna styra med piltangeterna och ingenting annat.. Grafiken var ju dock inte den bästa så man är ordentligt borskämd nu gämfört med då..


Doom 95 (doom 1 med utveckling)
<3

Lediga helger

Jag älskar lediga helger. Helt underbart att komma fram till på fredagkvällen att jag inte behöver ställa klockan till dagen efter för att jag ändå inte ska upp och jobba. Att blicka ut genom fönstet och faktiskt ha en möjlighet att ta tillvara på vinden som kommer. Det var precis vad jag och Carl gjorde idag, det kanske inte blåste jätte mycket men tillräckligt för att gå ut och testa lite smått. Dock förstördes upplevensen lite när vi var påväg in och såg ambulansen, räddningstjänsten och polisen på stranden.
En äldre herre hade lämnat sin fru på stranden för att simma, efter 40 min hade hon bett två surfare att gå ut i vattnet och leta efter honom. De hittar honom livlös i vattnet och får in han på en bräda. Men han överlevde inte..

hn.se Ingen rolig syn på en strand
<3

Dagens teknologi!

Jag är van att bo i ett hem med konstant internetuppkoppling så fort jag startar datorn.. Fatta det blir konstigt att bo hos pojkvännen en vecka där det inte finns något internet. Ibland finns det  en dongel till låns från mormordern eller extra pappan men det är inget direkt att hoppa högt för då de bor mitt ute i ingensmansland. Det jag vill komma till är iaf hur man kan välja att leva utan internet? Det är liksom vardagslyx? eller? När man har sjukt lite och göra kan man bara sätta sig och spendera timmar med att kolla internet. Surffilmer, kläder, annonser ja det mesta helt enkelt. Fast det förståss har man hästar och får kanske man inte har samma tid över som lilla jag har...
Den första persondatron (google.com)
<3

Bort rest..

Lite mer än en vecka utan internet och det känns som en blandning mellan lycka och hat. Fasen vad man halvt har blivit beroende på att sitta och stirra på skärmen.. Skönt att vara hemma igen efter en vecka i stockholm och gränna. Sitter nu med pojkvännen och kollar jobb i norge. Vill verkligen att det ska bli augusti nu så jag kommer närmare att komma här ifrån..
<3

klockan 22.37

Försöker nu packa lite, men det går inte så bra för stora delar av mig vill sitta och vakta carl när han lagar mat.. (Ibland är jag seriöst rädd för huset och vi har inte gasspis..) Kommer sluta med lite stresspackning imon eller att jag skiter i och packa mer och köper det jag behöver då gaderobern ändå behöver en update! Kör (!) upp till Stockholm imon efter jobbet och stannar där tills nästa vecka någongång. Jag är faktiskt ledig en hel vecka så det ska riktigt najs! Det ska lekas turist och äckligt kärt par! Det sista är vi faktiskt riktigt duktiga på, dock är det ju äkta och ingen lek.. <3

RSS 2.0