..

Jag vill
Jag vill inte
Jag vill
Jag vill inte

Faan jag gör..


Stockholm

Efter försenat tåg, byte av tåg pga fel, dragning i nödbromsen och halvt springade i Göteborg för att ansluta till tåg i Stockholm så kom vi upp hit vad kvart i 12 inatt. Då var det taxi upp hit till fridhemsplan där jag sitter nu. Med en tv-skärm som dator.. Ganska smart lösning för det finns tangenbord, mus och en tv-skärm i varje rum. Idag blir det ensamdag på stan. Det vill säga i-pod lurar i öronen och letande av balklänning och hatt. Och nej jag ska inte ha de vid samma tillfälle utan hatten är till nästa helg då jag tydligen ska på hatt och slips party.. Kommer nog bli kul. Nu ska jag slänga på mig ett par stumpbyxor och ge mig iväg.. Jag hoppas verkligen jag hittar en klänning jag trivs i idag. annars vet jag inte ritkigt vad jag gör. Ställer in? (Fast jag har ju ändå göteborg kvar att kolla i där finns både i haga och vid göteborgs universitet som har fina..) Ne gå var det..
<3

Nu bär det iväg..

Ner med väskan till dörren, på med jobbkläderna och iväg. Det är samanfattningen för mig nu. Åker direkt efter jobbetSå jag hoppas på att allt är med nu och att ingen krånglar på vägen. Men nu går bussen snart så måste springa..
<3

Packa

Nu försöker jag få ihop min packning.. Det går sådär, kroppen lyder inte ritkigt för den tycker att jag är uppe alldeles förtidigt. Jag har verkligen blivit förslappad med att börja tidigast 9.30 vilket är en gång i månaden annars 10.. Och det går ju inte bättre att packa när man egentligen inte riktigt vill åka. Jag vill stanna hemma och ta det lugnt men inget av det nu ska man iväg och hålla på igen. Måste nog fortsätta med packningen nu innan jag börjar bli stressad..
<3

Sådär med sömnen..

Jag tänkte gå och lägga mig, skickade tom godnatt sms. Dock när jag skulle gå ner och ta min macka (som jag fortfarande inte har gjort) hittade jag en bok jag fick i julklapp av min pojkvän. Han hade redan då förstått efter att knappt ha "känt" mig i tre månader att jag lever för att resa. Fick alltså 1000 places to see before you die och nu sitter jag och sätter små hjärtformade postitlappar på de grejerna jag vill se i mogoliet, ryssland, kina och australien.. Jag vill resa men ändå stanna hemma..


<3

Nytt utseende

Kände att jag faktiskt orkade ta tag i utseendet lite nu.. Och det blev rosa.. Jag är inte ett jätte fan av rosa men jag ville ha någon varmt ton och kände inte för persika så det blev lite babyrosa istället. Det är absolut inte klart med det är iaf en bit på vägen.. Nu tänker jag ta en kvällsmacka och sedan krypa ner i min säng, ställa klockan tidigt så jag hinner packa imorgon bitti. Jag åker ju till stockholm igen, fast nu blir det lätt packning det blir bara lite shopping kläder och något att ha på sig på musikal så det tar inte så lång tid.
<3

Kungsbacka bilder

Vi är bäst!
Kungsbacka sammanfattat i bilder.. Jag torkar bilen med handduk, Emelie står framför kyrkan vid torget och de svarta gladiator sandalerna. Blev ett par mörk bruna med..
<3

Kungsbacka..

En intressant torkning av spolarvätska under motorhuven, en fruktansvärt rolig (och snygg ung kille) adidasförsäljare, tre par skor rikare och många skratt. Det var vad min och Emelies dag kan sammanfattas i. Vi lcykades självklart spilla spolarvätska över halva motorn. (vi är inte överdrivet smidiga tillsammans..

Inne på adidas:
försäljare: Hej, söker ni något speciellt?
Jag: En tränings topp och en t-shirt kanske..
F: Ja det har vi ju en del. (Han tar fram en t-shirt) De här är ju väldigt bra man blir inte så varm så man undviker svettfläckar.
J: Det är bra, men jag brukar klara mig undan det iaf.
F: Det gör inte jag, förra gången gick det riktigt åt helvete..
J: Hehe..
F: Men den här blir nog bra. Inte för att jag har på min tjej kläder dagligen, bara på helgerna när jag ska ut och festa.
J: Haha ja det är nog bäst..
F: Nej, nu har jag sagt alldeles förmycket. Ni får säga till om ni behöver mer hjälp.

Jag höll verkligen på att knäcka mig när han gick.

Bilder på skorna kommer senare..
<3

rycker i mina ben..

Det blåser ute.. Ordentligt. Det kliar i varenda muskel och speciellt i ben och armar. Jag vill verkligen ut på vattnet nu. Jag är trött på att sitta inne och stirra på det. Men nej självklart när det blåser har jag någonting planerat, jag ska till kungsbacka idag och kolla på klänning. Det ska iofs bli kul det med men jag vill mycket mycket hellre vindsurfa.. Titta bara
surfers.se
apelviken.nu

Bilden från norra delen av apelviken och mätningen från södra. Det lockar...
<3

jag har blivit kär, Igen

Och nej inte i någon ny kille eller nått sånt. Jag har ju redan min underbara kille utan i stället i ett par nya skor.. Ett par tanfärgade 13cm klackar från nelly.com. Blir nog ett par sådana om jag inte hittar några fina i kungsbacka idag eller stockholm i helgen...
klackar <3
<3

Swimwear

Jag vill ha sommar! Har nu suttigt och tittat på massa bikinis nu.. Hittat två från vicoria secret som är riktigt fina!!

 
Vill ha!!
<3

Miss grisrosa!

Nu är jag hemma efter lämnande av mamma, träning och solarie solande. Jag ser numera ut som en rosa marshmallows dock inte riktigt lika fluffig. Änligen har jag fått den där tillfredställande känslan av att det var rikitgt kul att dansa idag. Trots att jag blev ritkigt frustrerad när jag inte satte alla snurrar. Nu gäller det bara att öva tills nästa vecka så jag kommer ihåg korregrafin
 
<3

Snacka om seg dag..

Jag hatar verkligen att frysa.. Problemet är att jag gör det nästan alltid, speciellt när någon snor täcket när jag sover. Vilket som inatt har resulterat i väldigt lite sömn och en fruktansvärt trött Annie. Vilket gör mig väldigt glad att jag är ledig. Ska dock köra in till stan för andra gången idag och tjugo minuter för jag ska vara taxi åt min mamma idag. Hon ska tydligen ut och dricka öl.. Ne nu ska jag slita mig från både boken och datorn och klä på mig träningskläder..
<3

<3

Nätshopping..

Nätshopping har blivit ett riktigt stort fenomen. Man kan i största del styra allting från din dator (om nu internet fungerar och din tekniska nivå är okej) Man kan beställa mat, kläder, man kan jobba och "träffa" sina vänner. Man kan istortsätt göra allt framför datorn nu, man behöver aldrig ens lämna huset. Kom och tänka på det nu när jag satt och kollade på underkläder som det så fint heter. Jag sitter alltså då men min pojkvän jämte mig och tittar på halvnakna tjejer. Jag vet inte, kanske är internet världen bättre med bilder på tjejer i underkläder istället för att dra med han till butiken och låta han peka på vad han tycker om? Jag tror jag trivs ganska bra i den internet baserade värld som vi lever i..
<3

SOL!

Klockan är 09.15 och solen skiner rakt in på datorn. Jag kanske inte ser så bra men jag älskar det iaf. Jag ska verkligen inte klaga någonting på solen. Jag älskar den och vill ha den på himlen hela tiden..

Och idag är det den 24 Februari, exakt ett halvårsen jag fyllde 18. Vad har jag hunnit med på det? Jo jag har fått pojkvän, jag har hunnit få en underbart rolig tjejkompis (det är helt sjukt vad lika vi är till sättet), jag har jobbat "heltid" i ett halvår, jag har tagit körkort, jag har varit ute och festat en massa, en weekend i stockholm. En massa roligt med andra ord. Och nästa halvår tills jag fyller 19 ska bli ännu mer händelserikt. Det blir Stockholm (igen), Kanske en Barista kurs, Hultsfred, Planerande inför Australien, Fest, solande, surfande och säkert en massa annat spontant som vi kommer på att göra! Vi har blivit riktigt duktiga på att hitta på saker, åka iväg, träffas allihopa och massa sånt!

Ne nu ska jag ge mig av till jobbet så jag inte blir sen!
<3

vadå romatiskt?

Den som inte har förstått att jag älskar att dansa har något seriöst fel på hjärnan. Så därför tycker jag detta är sjukt gulligt. I går när jag och Carl var i hans mormors lägenhet. (hon bor just nu i ett hus i thailand) Vi stod och kramade varandra och sedan tog han i min hand och började sakta dansa. Ingen musik, ingenting. Väldigt lugnt, väldigt mysigt. Han är Älskad!
<3

Stilje..

Det blåser ingenting ute men ändå kliar det i fingrarna, jag har kollat på surfzone Det är en bräda som lockar.. Jag kan helt erkänna att jag inte bemästrar min bräda än. (Skador och förlite segeltid att beskylla för det) Vilket lockar otroligt att köpa en lite störra bräda som jag kan dra rigg på, kanske en Jp 120l? Tillräckligt stor att dra rigg på men tillräckligt liten för att inte vara jätte gigantisk. Plus att jag kan gå ut i lite mindre vind eftersom jag inte behöver så mycket tryck för att komma upp på brädan.. JAg hittar nästan bara possitiva aspekter..
120l
<3

Mixade signaler..

Min kropp skiker verkligen till mig att jag ska gå och lägga mig. Min hjärna tjatar att nej, du ska gå upp du börjar snart jobba! Jag förstår mig inte på denna trötthet. Jag vilade hela dagen igår och sov 8 timmar inatt (mardrömmar självklart, men ändå) Men jag är ledig mycket denna veckan, varje dag har jag något planerat men jag är ledig från jobbet iaf. Det blir dans på onsdag, balklänning torsdag, stockholm fredag, balklänning lördag och hemfärd från stockholm söndag. Min gamla balklänning som jag sydde upp för sisådär nästan exakt ett års sen hänger där nere innanför dörren nu.. Den ser verkligen gigantisk ut. Det tog mig två veckor från att den blev sydd tills att den blev förstor. (smidigt med axelbandslöst då..) Så nu ska jag ha en med axelband och en som faktiskt inte ramlar av så fort man rör på sig..
kanske en sånhär?kanske en sånhär?
<3

Underbar dag!

Jag har varit ledig idag. Riktigt ledig, det vill säga ingenting planerat mer än att umgås med min underbara povjkvän hela dagen. Jag lyckades ganska bra med det iaf. Började med frukost på blådörren, sedan var det shopping av Ben&Jerry, chips, godis och semlor.. Fy vad onyttigt jag vet! Sen var det soffhörnet och sängen här uppe som dagen spenderades i. Riktigt skönt med en riktig vilodag!
<3
Vill inte gå och lägga mig så att den fina lugna dagen tar slut..
<3

Gårkvällen..

Det blev strumpbyxor, tunika och svarta klackar iaf. Trots snöstorm och glashalt.. Älska underbara kompisar som kör!
Men det blev en trevlig kväll hos Olof
Olof
Men skrämmande bilder till följd..
creepy
<3

Klädkris..

Jag tänkte strumpbyxor, svart tunika och svarta klackar... Snön kom, jag tänker mjukisbyxor och soffan.. Ne det är inte riktigt så illa men nästan. Jag vill ha sommar! brunbrända ben, korta shorts och leende på läpparna... Värme!
<3

hemma från jobbet

Hemma i Tångaberg efter natten spenderad i Åkulla och dagen på jobbet. Och vad händer då om man stirrar ut genom fönstret, jo det snöar.. USCH! Jag tycker verkligen inte om snö om man inte åker till den och ska till fjällen eller nått.. Men självklart ska det snöa idag, jag hoppas innerligt att det inte snöar imon då jag är ledig och ska halvt fira alla hjärtans dag. (bättre sent än aldrig)
 mobbad istapp på balkongenDet fanns tydligen även en ensam mobbad istapp utanför fönstret på balkongen.. Nu blir det mat och sedan blir det festfixning..
<3

Morgon

Torsdag morgon och jag ska åka till jobbet om 20 minuter.. Här ligger fortfarande såndär äcklig vit snö utanför fönstret och det faller ny hela tiden.. Men ja jag tycker om snö men inte just nu. Jag vill ha sommar, sol och surfing! Ofta man känner för att surfa när snön ligger på marken. Men jag får tänka på Australien. Jasg har nu bestämt mig att jag ska åka iår. När vet jag inte riktigt men det blir iår! Jag längtar!
mys
Min sötnos till hund som väntade utanför min dörr när jag vakna imorse

<3

Kille i mitt liv..

Nu syns det tydligt på mitt rum här hemma att det finns en pojkvän i mitt liv. Hans kläder ligger överallt!!! Och han tycker jag är rörig? Jag har iaf inte kläder överallt i hans rum! Jag stökar bara ner mitt eget iaf.. Tänkte tagit ett kort på det men det ser fördjävligt ut och jag tänker inte fästa det på bild! Men jag tycker om min pojkvän så han får stöka ner mitt rum så länge han hjälper till att ta upp de sen med..
<3

Jag och Emelie gör stockholm

vi är bäst!!
Emelies första gång i stockholm spenderades med att shoppa, ta det lungt, kolla på ett företag för Australien och helt enkelt tjejmys! Lördagskvällen var tänkt att spenderas ute men den spenderades på hotellrummet med ramlösa och yoggi.. Vi får helt enkelt ta igen det till helgen!
<3

internet

Äntligen har jag fått internet hem igen.. Dock känns det inte som jag har samma behov av det som jag hade innan. Men det kommer jag säkert få snart igen iaf. Har spenderat helgen i Stockholm tillsammans med Emelie och sjukt vad trevligt vi hade det. shopping och slappande är en underbar kombination..
<4

Hata internet

Nerlaggt internet och inte uppe förän om minst 2 veckor.. Kul..
<3

RSS 2.0