igår

Igår gick riktigt bra, jag fick gjort allt jag skulle och lite till. Fick även reda på en väldigt rolig grej som jag får bekräftelse på nästa vecka :D Jag är redo för att ta nya steg i mitt liv!! När jag kom hem efter dansen kände jag bara att jag behövde lugna ner mina muskler lite, så det blev en skön promenad i solen! inte klokt att vi kunde gå i shorts och t-shirt efter 19 på kvällen och tycka det var varmt. Det är ju inte ens första maj än!

Min älskade Carl, jag och Semlan!

<3



Sool!

Ligger nu i solen och njuter i bikini. Här är riktigt riktigt varmt och det är skönt att det fläktar lite annars hade här varit nästan för varmt. Det hoppar duvor i träden och allt känns riktigt somrigt! Jag älskar verkligen sommaren. Känns skönt att den äntligen är påväg på riktigt. har dock en del att göra idag så jag kan inte bara ligga i solen och steka även om det hade varit skönt och behövligt. Min klänning är ihopsydd och klar för hämtniing, mina skor ska lämnas tillbaka, jag ska kolla om de har en rygglös bh på  lindex och jag ska inte behöva stressa..
<3

Det är la ljuset isf!

Pojkvännen klagade just att lampan var tänd. Det störde han när han skulle sova, sedan gick klagomålen över till att skärmen på datorn lös. Det är väl självklart att skärmen lyser annars skulle jag ju inte se ett skit i det annars kolsvarta rummet. Men men jjag får väl lämna rummet kolsvart till min älskade pojkvän som försöker övertala mig att punkt tre är viktigast... fattar inte riktigt varför men iaf..
natti
<3

Diane von Furstenberg

Jag är inte jätte uppdaterad på designers men det  känns som att Diane von Furstenberg får mycket uppmärksamhet i median just nu. Whitney från "The hills" som vi numera får följa i den nya serien "The city" på MTV,jobbar för Diane von Furstenberg.
Såg även nu när jag kollade på Projekt runway att hon är med som gästdommare i just detta avsnittet. Designerna ska göra en "look" som ska passa hennes höst  kollektion som är inspererad av filmen "Foreign affair".
Tycker det är lite intressant att en designer får så mycket uppmärksamhet på en gång, är det för att hon behöver en ny yngre publik eller är det för att hon får bra publicitet på ett ställe så vill andra även tjäna pengar på henne.

net-a-porter & google
<3

Måndags kväll

Sitter och stirrar på skärmen just nu.. Är helt sjukt trött och funderar seriöst på att gå och lägga mig. Sitter även och surar över att det är massa missbildade bilar i min alghrens bilar påse :(

slitna jag

<3

Min strand

Vi surfare bryr oss om våra stränder, de ska vara rena och fina så att surfen blir som bäst och så även stämningen. Surfrider har tillsammans med Ecosurfers, Fahlén Surfshop, Nordic Surfers Mag, Surfers, Varbergs Surfklubb och Varbergs Vindsurfingklubb Tagit slag i saken och ska den 9 maj städa Läjet, Apelviken och Kåsa här i Varberg. Riktigt bra inisiativ och jag hoppas det blir bra uppslutning!

Vem Älskar inte en REN strand?
<3

morgon

Sitter och stirrar på skärmen nu. Fattar egentligen inte riktigt varför jag är vaken. Kanske att det är svårt att somna om när man först har blivit väckt och sedan lämnar den andra personen sängen.. Är dock fortfarande i sängen men sover inte. idag åker de rosa tröjorna på för att jobba och sedan blir det Åkulla och pojken som gäller. jag tänkte på det igår... När man var liten, alltså ungefär högstadiet så var det alltid sånt tjöt om att man aldrig skulle sova över hos någon på veckodagarna för det var skola dagen efter. Undra hur jag hade klarat det de sista tre åren.. Inte speciellt bra, och inte nu heller. Det är ju underbart när man får krypa ner jämte pojkvännen, spelar ingen roll om det är på helgen eller veckan och till skolan eller jobbet kommer man ju, ibland kanske möjligtvis lite sent, men man kommer dit!
<3

Sommar!

Nu är det faktiskt riktigt varmt ute, solen skiner ich jag är på riktigt gott humör! Blir blomma i håret och sandaler idag :D Dags att dra in till stan för glass med pojken och sedan träffa flickorna.. Gott gott!

<3

Studentpresent

Min pojkvän tar ju studenten omm ungefär 1½ månad och jag har ingen aning om vad jag ska ge han. Frågar man så vet han inte vad han önskar sig. Har även en nära killkompis som tar studenten och han är likadan. De har dock något gemensamt, de är båda ganska mycket teknikfreaks. (ursäkta) Så jag satte mig och surfa runt lite på tekniksaker.. Här kommer lite tips till de som ska köpa present till en kille på studenten

Till den som ska på semester: Solcellsladdare och omvandlare för cigarettuttaget på bilden till 220 volt. Även en sovsäck i form av overall
Till den riktiga teknikmänniskan: Wifi t-shirt som visar näraliggande nätverk och en laptopkylare så du äntligen får låna pojkvännens datorn och ha den i sängen
Prylmänniskan: 8-ball en boll du frågar alla dina frågor till, glassbollen - häll i ingredienserna och skaka, Väckarklockan med proppeller som du måste fånga innan den slutar ringa, en gubbe som visar smiles med hjälp av fjärrkontroll i bakrutan på bilen, ett minikylskåp.
Klädpojken: Boardshorts från fox, cargoshorts från hm och en shorta från hm
Sista utväg: Passar ingenting eller du hellre vill ge pengar eller ett presentkort. En kub där man måste få kulan till målet innan du kan öppna.

coolstuff.se bubbleroom.se hm.se


<3


Kär igen...

Jag var lagom sur när jag åkte in till stan, jag var inte riktigt på jätte bra humör så jag gick runt i mina solglasögon och såg sådär allmänt otrevlig ut. Kanske lika bra det, jag kände verkligen inte för att prata med någon alls. Dock så gick jag förbi skorett och blev halvt kär i ett par klackade sandaler med platå. Är nog mer kär nu än vad jag var när jag provade dem, men är som sagt på bättre humör nu än då. Ska ta en titt på dem imon med så kanske jag kommer hem med ett par riktigt höga godingar :D Nu ska jag försöka övertala en kompis att han ska rädda sinj kusin från legotönt världen. Det går överstyr när de visar bilder på färdigbyggda saker i mobiltelefonerna...
<3

Tjena flodhäst!

Snacka om att jag hatar att gå på pencelin. (hur de nu stavas) jag får ju inte träna och när jag inte tränar tar det max 5 dagar innan jag känner mig som en flodhäst. Det känns helt fel att inte göra av med extra energin utan man gör bara annat dumt som att vila kroppen och hinna tänka. Vila kan man göra när man är gammal när man är ung ska man springa runt och ha kul. Tänkte dra in en stund till stan och sedan blir det frustrastionsrikt tittande på när andra dansar och jag kollar på så att inte koreografin ändras nu bara 1½ vecka innan uppvisningen. Så jag borde nog dra mig nu..

<3

lagat mat

Nu har jag lagat lunch till mig själv.. Jag orkade verkligen inte göra det igår så jag fick gå upp tidigt idag istället. Lika bra det egentligen för då kommer man ju upp på morgonen med och inte slösar hela morgonen i sängen. Ska laga mat till mig och Carl ikväll med, får se vad det blir jag känner inte för att ödla en jädra massa tid framför spisen ikväll om man säger så..
<3

Stockholm

Satt igår och försökte övertala min fina pojkvän att vi skulle åka till stockholm i sommar bara han och jag. Vet inte riktigt om jag lyckades eller om han faktiskt fattade att jag menade allvar. Tänk vad mysigt, bara han och jag någon annanstans, med hotellsängar och hotellfrukost. Carl, jag menar allvar. Stockholm i sommar?
<3

vår i luften

Sitter nu ute i solen. Carl i t-shirt och mjukisbyxor och jag i två filtar, keps, övertröja och byxer och fryser fortfarande lite grann. Har jag inte sagt att jag hatar att vara sjuk innan så gör jag det nu! Gårdagskvällen spenderades med donken mat i soffan och en sjukt  pinsam film vid namnet: house bunny. Lite smått störd, men det är väl sånt man ska se på när hjärnan inte riktigt hänger med.. Dags att gå tillbaka till min veckorevyn och sova lite..
<3

sjukhus

Efter övertalning från sjukvårdsupplysning, mamma och pojkvän åkte jag in till primärvårdsjouren. Väl där väntade jag i en och en halv timme och sedan sa doktorn att han inte trodde det var halsfluss, men han testade iaf och det hade jag. Halsfluss alltså, så nu ska jag ligga nerbäddad i soffan hela helgen och sova!!

halv suddig bild från sjukhuset
<3


inatt

Jag vaknade inatt och mådde fullkomligt pissdåligt. Jag sprang till toaletten och spydde som en liten katt. Mamma kom fram till att det antaglien var matförgiftning från en sallad jag åt igår där salladen såg ut som genomskinligt grönt slime.. Jag har dock inte ätit sen inatt så jag vet inte om jag får behålla maten nu. Alltså ännu en dag jag måste ringa in mig sjuk. Det är något bland det värsta som finns. Men jag kan ju inte direkt jobba eftersom jag håller på med livsmedel. Man ska ju absolut inte precis ha spytt när man ska ta hand om någons godis. Man måste ju ha respekt för kunden och dens hälsa.
<3

Energi!

Snacka om trött jag är nu. Borde gå och lägga mig men tanken på att lägga sig i en tom säng, lockar inte alls.. Första gången på en vecka och jag tycker inte om det. Speciellt idag när jag fryser som en apa i finland. Men men imon är jag inte ensam i sängen, inte heller i min säng men det klagar jag inte på. Har dock en del att fixa i morgon bitti orkade inte göra något idag så det ligger vinterdäck i bilen, jag har ingen mat, jag ska direkt från Carl på fest så alla sånna grejer ska jag också ha med och de är inte framplockade.. och jag måste duscha.. känns som om klockan ska ställas på 7.. ne nu ska jag lägga mig och läsa lite bok (hittade massa ungdomshästböcker i en bokhylla hos Carl) Natti
<3

frukost

Sitter nu och kollar på Carl när han äter frukost. Känns lite sådär halvt meningslöst, men min matlust existerar verkligen inte. Citron thé med mycket honung blir det istället. Sen håller jag på och konfigurerar vårat trådlösa nätverk med. När det äntligen funkar på min dator så funkar det inte på pappas :p Men ska försöka att fixa till det. (nu kommer carl säga att det är han som gör det men jag håller inte med!) Jag börjar ju bli riktigt duktig på detta så jag kanske är nästa stora datanörd! Jolt och WOW here i come!!!

<3

sjuuuk

Jag hatar att jobba när jag mår fruktansvärt äkligt dåligt! Huvudvärk, illamående och snurrande huvud + barn är ingen bra idé.. Mår inte jätte bra just nu ligger bara i soffan och försöker få bort huvudvärken.. funderar på att lägga in en blöt handduk i frysen för att lägga den på pannan..
<3

Sängen

Nu har jag förflyttat mig från solstolen, till soffan och till sist sängen. Har nästan varit i liggande possition hela dagen. Kroppen vill helt enkelt inte rikttigt som jag vill just nu så jag försöker lugna den lite iaf.legat och tittat på star wars.. Nu ligger jag alltså i sängen med en hund under ena armen som tycker att smällarna utanför fönstret är något av det värsta i hela världen och skakar nått otroligt. Självklart ligger hon även under täcket något annat skulle ju inte kunna gå för sig.

<3

Morgon

Idag skulle jag med mamma och handla i förmiddags. Skulle bara ha lite glass och cola så att min hals skulle klara dagen. Blev dock en jädra massa växter, mat, godis, glass och cola. Trodde jag skulle vara hemma vid halv 12 klockan halv 1 var vi påväg hem igen efter att ha kört en omväg in till stan och hämtat min syster. Och vem mötte jag inte där om gammal kompis som tydligen hade köpt en lägenhet i samma trappuppgång som min syster bor i nu. Lite smått komsikt sådär när välrkden är sjukt liten.
Men efter många om och men sitter jag nu i solen med godis jämte mig och njuter av ledigheten. Riktigt glad att jag bara jobbar 11-16 imon så jag kan komma hem tidigt..
<3

kvällsmat

Nu har min älskade pojkvän lagat mat till mig! Jag har blivit så apigt förskyld så kroppen och speciellt halsen vill inte riktigt hänga med längre. Borde nog inte ha tränat med förskylningen i onsdags, men man lär väl sig av sina misstag. Jag är ledig imon så tänkte ligga på soffan och ta det lugnt det mesta, äta lite påskgodis och titta på tv. Nu tänkte jag vila lite till och sedan iväg för att fira påsk!

<3

ledig

har bott hos Carl lite nu.. Vi är ju oftast hos mig så ibland får man ju flytta på sig med! Jag har haft riktigt trevlig, umgåts med hans systrar. Det har kommit lamm med, ett helt svart förutom huvudet som ser ut som på en ko.. Nu ska jag lysa mig själv i halsen :p

<3

Telia

Efter inrigning hos Asus (Han lät som en riktigt teknik nörd) som sa att jag hade fel inställning på routen till telia som först skickade mig fel (till en person som precis hade gått upp ur sängen lät det som) och till sist rätt som sa att allt skulle vara ordnat på 20 minuter. Lätt som en plätt och tack snälla trevliga sista telia människan! Benjamin var nog ditt namn. Nu ska jag slänga in mig i bilen och köra till jobbet. Blir en hektiskt dag med massor och massor av godis och kunder!
<3

Update: Jag önskar mig ett rosa påskägg fyllt med godis. Helst ska det vara hjärtformat med :p

jag älskar suporter..

Har nu pratat med två olika och sitter i kö till en tredje.. Trevlig!!!!
<3

Idioti?

Sitter nu med min lilla 10" dator och kommer fortfarande fram till att det trådlösa nätverket inte funkar. Vi har skrivit in ipadresser manuellt och låtit den söka själv. Tagit bort alla brandväggar för att kolla om det är det som stoppar, skrivit om lösenordet några hundra gånger. Det ända vi kommer fram till är att det inte funkar och att det inte ska avinstalleras pga. att jag inte kan installera det igen eftersom jag inte har några drivrutiner till det. Dock har jag det på cd som jag fick med datorn men datorn har ingen cd-läsare. Var finns logiken i det? Får känslan av att det inte finns någon och att man hela tiden ska ha tillgång till en större dator om den lilla krånglar. Som tur är har jag ju mina älsklings pojkar som hjälper mig med sånnahär stora problem. Lite smått dagens i-lands problem! Den kanske krånglar men fin är den iaf


<3


Åh ja!

Det regnar, det måste vara den svenska sommaren som är påväg :D

<3

Åh ja!

Det regnar, det måste vara den svenska sommaren som är påväg :D

<3

trött och surig!

Smått jätte seg och lite sur kan man beskriva mig idag. Sovit ca. 4½h inatt och vaknade av att mamma bankade på dörren och sa att hon och Carl var tvugna att åka tidigare än vanligt för att de skulle köra min syster till akuten. Hon har fått något som har infekterat sig i ansiktet.. Ganska osmidigt ;P Men det är sånt som händer. Tur  att det gick bra på dansen idag iaf annars hade jag varit ännu mer tjurig än vad jag redan är..

Våra nya vackra neonrosa tröjor på jobbet

<3

Dator

Nu har jag köpt mini dator! en lite 10.2 tums så att den inte är för liten men tillräckligt liten för att kunna ta med och ha att resa med. En svart Asus Eee Pc 1000H blev det. Och lite gulligt glittrig i lacken. Just nu sitter Carl och försöker få internet att fungera..
Natti
<3

molnig, tråkig morgon..

Jag skulle egentligen varit i väröbacka nu. (mitt ute i ingenstans) för att byta ruta på min bil men de kunde inte leverera rutan så jag ska göra det imon istället.. Köra ut dit och sedan hoppa på bussen för att åka till jobbet. Inte världens roligaste kanske men jag måste få bytt rutan.. Det är väl bara att pallra sig ut sägen mega tidigt för att dra iväg. Synd bara att jag tror att Carl börjar sent och han ska sova här.. Men ibland får man helt enkelt ställa upp :p Ne nu ska jag gå och skölja mina naglar i kallt vatten så att nagellacket torkar så jag kan klä på mig
ha det bäst <3

Många bollar ...

I luften. Jag har alltid viljat väldigt mycket, vill göra mycket och vill ha mycket ut ur livet och gärna allt på en gång! Nu håller jag inte på med massor men jag planerar nu mitt liv ett år framöver. Vad och var jag kommer befinna mig. delar är mycket vi med, men ändå det känns på ett sätt som om jag planerar men inget blir av. Det sista har det varit lite pengafronten. Behövs ju endel för att resa bort så länge jag vill vara borta. Men jag hoppas planeringen vi har nu håller. isf har jag 6 månader kvar i Sverige.. Gott Nu ska jag krypa ner i sängen.
Natti <3

Påsk

Det är påskvecka denna veckan och jag säger bara en sak: Fasen vad mycket godis folk köper!! På Torsdag säljer vi ca. 1 ton lösgodis! 1ton! Det är helt sjukt mycket godis och vi r ju inte direkt det ända stället man kan köoa godis på istan.. Jaja jag ska alltså jobba aset av mig denna veckan för det är sådär mycket att göra denna veckan..
<3

VÅR!

Det är vår i luften och efter i lördags eftermiddag, som spenderades på Joels båt så känner jag att denna sommaren kommer bli bra. Förra sommaren var väldigt konstig men åh så trevlig. Mycket tid med personer som jag knappt kände men som nu är nära! Jag hoppas Joel verkligen håller det hand lovade bara, att han ska lära mig att segla den där babyblåa båten :p Det kan väl inte vara så svårt, eller? Ne nu borde jag egentligen vara påväg till bilen så jag skulle kunna hämta mitt körkort på posten innan jobbet,
<3

TRäningsvärk

TRäningsvärk, igen! Jag tycker dock det är underbart att gå runt och ha halv ont i kroppen hela tiden bara för att man vet att man har varit duktig och tränat. Igår var det body balance som gällde och har nu smått träningsvärk mellan skulderbladen. Body balance är en blandning mellan yoga och pilates. Det ingår även en avslappningsövning i träningen för att bara koncentrera sig på sin egenkropp. Kände mig härligt avslappnad efteråt, som ett långt träningspass som man hade vilat efter. Dock varade det endast i en timme men ändå. Tror det är bra fför alla för det tränas mycket balans och stabilitet. Rekomenderas varmt!
<3

RSS 2.0