halloween

Halloween idag.. TRor det blir mycket på jobbet idag, så det blir nog mycket godisförsäljning och maskeradkläder. Blir många som ska jobba idag.. Ne jag måste verkligen springa nu.
<3

maskerad

Nu har jag äntligen fått lite bilder från i lördags..Vi var sjukt vackra..

french maid
myssbond, james bondvakcert
<3

onöjd..

Let's face it jag kunde inte bli mer än onöjd och det var precis vad jag blev. Men ibland ska man satsa och förlora. Vad pratar jag om? Jo jag har färgat håret.. Mörkbrunt (ska ringa frisören imon och boka tid för blondering igen)
Före

BLont

Efter
brunt
<3

framtid

Fick reklam hem igår.. Kanske inte låter så kul men vi får bara adresserad reklam så det var faktiskt kul reklam. Det var om famtidsmässan i göteborg i november. Lätt att jag ska dit. Det företaget jag har funderat med att åka till spanien ställer ut och då slipper jag åka till stockholm för att kolla på det företaget. Kanske hittar jag någon annan utbildning eller något annat företag jag tyckte bättre om, men det är ju det som är bra med mässor, man kan ju kolla på massa olika på samma ställe och inte flänga halva sverige runt. Får se vem jag drar med dit. Inte jätte kul att gå på en sånn mässa själv även om jag lätt hade kunnat göra det. Off to work
<3


brunt

nu sitter jag här med hårfärgen igen.. jag flackar med blicken mellan gamla bilder på mig i brunt hår, mig i blont hår och grey's anatomy. Jag kan verkligen inte bestämma mig.. Jag vill göra något, ändra nått. Helst skulle jag vilja få långt blont hår igen. Men det kommer ta ett tag. Kankse skulle jag satsa på axellångt brunt ett tag dock skulle min frisör bli sur på mig då. Det är det ända hon har förbjudit med mitt hår är att färga det brunt. Vi får se jag ska nu lägga hela uppmärksamheten på tvn.
<3

skola

Jag är ledig idag :D Eller iaf ledig från jobbet, det blir skola idag istället. Körskolan alltså. Känner att det faktiskt är pågång nu, jag kommer någonstans står inte bara still och trampar. Men nu ska jag slänga på mig lite kläder och dra till bussen. Inga klackar idag som det har varit de sista gångerna jag har halvsprungit till bussen..
<3


Nya skor

Sitter nu här och "går in" mina skor som jag köpte i lördags.. Hann inte riktigt ta kort på dem då. Och har inte packat upp dem ordentligt förän idag. Jag älskar skor. Men bor man i Varberg där 80% utav Sveriges skor och skorfösäljning går genom så kanske det är lite meningen att man ska älska skor. Lite smått avensjuk på en gammal kompis som nu studerar ekonomi och skoutveckling. Det är något jag sjukt gärna skulle vilja göra, men det finns så mycket annat med så jag får nöja mig med att köpa nya skor istället..
wedins
<3

53

Nu sitter jag och är sjukt mätt. Mamma fyller 53 idag, så det blev tre rätters middag. Först var det vitlöksgratinerad hummer. Till huvudrätt blev det stekt lax med ungsrostad potatis. Sen kommer vi till min del av middagen nämligen efterrätten. Det blev vit chokladmousse med hallon och blåbär. Sjukt gott alltihop. Så nu blir det nog lite vilande i soffan för kvällen.

<3


Weeds

Jag seriöst älskar weeds. Det är en väldigt komisk serie. Den beskrivs tydligen som en svart komedi eftersom det handlar om en mamma som för att behålla den livsstilen hon har börjar sälja marijuana. Sen handlar det om hennes familj och henne hur hon gör för att hålla staden "hög" hela tiden. Folk i 40års ålder som beter sig som de vore 18. Sjukt kul.
<3

jag är stooor

Skickade nu iväg ett mail till Mr.C. Det är ganska konstigt hur liten världen kan bli med själp av elektronik. Du kan prata med folk på andra sidan jorden med bara någon sekunds fördröjning om ens det. Jag älskar elektronik och teknik. Så länge det funkar. Så länge man inte behöver krypa på alla fyra för att någon liten sladd har ramlat ut bakom tvn. (har fortfarande en gammal stor sak) Vad skulle vi göra utan våran teknologi egentligen. Jag vet själv hur det är när jag är i sommarstugan. Den ligger på en ö (2 km utanför kusten som ligger 400 m från vårat hus) där finns inget rinnande vatten och ingen elektricitet. Vi försöker även stänga av våra mobiler när vi åker ut dit. De första dagarna är det bara skönt att inte höra någonting. Det finns inget som tjuter om man inte stänger av det på knappen, det finns inget som lyser när man ska sova. Allt är bara lungt, men redan efter någon dag känner man på väggen när man går in i rummet efter lysknappen, tar fram mobilen och kollar om det har hänt något intressant. Jag vill nog ha jorden ganska liten ändå, man känner sig så oändligt mycket större själv då.
Sommarstugan


 

Våran sommarstuga

Vovvarna tittar på kossorna
Vovvarna tittar på kossor
<3

förvånad..

Satt just och googlade på center för att hitta en fin bild för att visa vad jag äter ikväll.. Snacka om förvåning då jag kommer in på en sida som säljer skadinavisk mat och godis och skickar det över världen.. De har allt från cloetta choklad till träskor och mitt mellan detta så har de svenskpotatismos mix. Finns även knäckebröd och kalles kaviar för den som vill ha det. Nu vet jag iaf var jag ska beställa svenska grejer när jag flyttar utomlands. (Ja, när och inte Om) http://www.northerner.com/
kvällsmat?
<3


Rutiner

Nu sitter jag här, ännu en morgon, ännu en kopp thé. Vardagen kommer fortare än vad man tror. Känns verkligen som om jobbet har blivit vardagen nu. Går upp vid 8 duschar, äter frukost (i mån av ork), klär på sig och åker iväg. Rutinen har innfunit sig. Det är såhär man ska göra när man jobbar, få en rutin upprepa den de dagar du jobbar och längta till de dagar du är ledig. Det är höstlov nu, människor runt omkring har lov, är lediga och ska inte upp varje dag längre. Visst är det en del av mig som är avensjuk, men en annan del känner att de ska unna sig att vara riktigt lediga. Jobb och andra bekymmer kan komma sen. De lediga dagarna med kompisar är de dagar man kommer ihåg, de dagar som kan få en att skratta av lycka och gråta av tacksamhet. Rutiner är viktiga men de är lika viktiga att bryta när man är ledig..
rutinerna bryts radikalt med studenten
<3

sova..

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova. Har bäddat ett av mina favoritlakan mest endast för att det är mitt favoritgodis som motiv, Ahlgrens bilar. Utan för att det är mjukt mot huden. Blir nog lite att göra på jobbet imon. Ska lära upp en ny medarbetare så jag får la vara någorlunda utvilad så jag inte ser ut som en zombie. Natti!!
<3


Förlåt

Det är inte du som borde veta bättre, det är jag som borde veta bättre. Jag har gjort detta i hela mitt liv jag borde klara det bättre nu än innan. Jag ska kunna stå nu. Men tack. Tack för att du fanns där igår och tack för idag. Vad var det vi sa? Det är sådana saker som räknas.
Veckans ros
<3

Maskerad Oja!

Maskeradräkten blev insydd och passade någorlunda om en sådan klänning någonsin skulle kunna passa utan att det skulle se vulgärt eller fult ut. Men maskerader får man se sjuk och vulgär ut! (har dock inga bilder än eftersom jag inte hade med kameran). Dock var det en maskerad med onödigt mycket drama. Ett verbalt bråk som blåstes upp alldeles förstort och en annan grej som gick helt åt helvete. Men vackra var vi och bilder kommer nog lite senare..
<3

igår var hektisk dag

Sry för dålig uppdatering det har varit lite mycket nu. Igår gick dagen åt till att leta födelsedags present till min mamma. Det hittades lite grann och sedan var det lunch med systern hemma hos henne. Första gången jag och min syster har gått på stan ensamma tillsammans på något år.. Tråkigt att vi inte har så bra kontakt igentligen men det är sånt jag ska jobba på nu. När jag kom hem satte jag mig och försökte få till hur jag skulle sy in min maskerad dräkt så att den skulle passa någorlunda bra iaf. Det var faktiskt mycket enklare än vad jag trodde. behövdes bara en söm över ryggen och det såg helt okej ut. Sen bar det av till Elin för förfest!
<3

kvällen igår

Kvällen igår blev riktigt trevlig.. Var som vanligt bara killar och lilla jag men jag är van vid detta laget. Inget jag har problem med längre. Dock säger min mamma till mig: Annie var nu försiktig. Klart jag ska vara försiktig det är ju människor jag aldrig någonsin har träffat innan.. Eller inte. Slött var det iaf, vi bada bastu och åt glass. Lagom uppladdning för de två som skulle göra Högskoleprovet idag. Hoppas det gick bra för dem..
<3

Vända, jag aldrig?

Nu är jag hemma och vänder.. Glömde plånboken hemma idag så när jag skulle åka bussen hem hade jag inga pengar. Smart Annie! Då var det bara att ringa mamma och be henne hämta mig vilket hon snällt gjorde. Ibland är min mamma faktiskt riktigt snäll. Men med vända menar jag att jag ska iväg igen. Ska dra hem till Johan för att bada bastu.. Så nu ska jag leta upp en bikini och dra iväg till bussen.
<3

Min pälskling

Nu sitter jag här ännu en morgon innan jobbet. Idag sitter min älskade lilla tjockishund i mitt knä. Tjockishunden heter egentligen Saga (Larsson) och är sjukt söt och envis. Saga är väldigt bestämd, är det något hon inte känner för att göra (t.ex gå ut när det regnar) så gör hon inte det. Hon tittar även på tv och spelar dator. Sjukt speciell hund, men det gör henne bara mer älskvärd. Min pälskling
Saga tittar på fjällrävar
<3


jul, jul strålande jul..

Nu sitter jag och kollar julklappar. Japp Julklappar, jag vet redan vad jag ska ge pappa om det går att genomföra. Så håller nu på att leta efter julklappar till min syster och mamma. vad sägs om ett presentkort på att klappa en varg? Eller Isklättring? Varför jag letar julklappar nu är att jag inte ritkigt har tid att leta i december så det är lika bra att börja nu så det klanske för en gångs skulle blir något genomtänkt... Har dock en födelsedag på tisdag jag ska ha present till med. Nu ska jag kolla på hell's kitchen och halv sova..
<3

jobb..

Hänt en del på jobbet idag. Maria var inne med sin lilla bebis så jag fick äntligen hälsa på lilla Celine. Hon var verkligen sjukt söt! Sen har det varit så mycket att packa upp så att både Daniel och MArie som skulle vara lediga idag fick rycka in och hjälpa till. Själv har jag mest stått i kassan och slöat. Pratat lite skit med en Engelskman som kom in och var pratglad. Det vill säga en helt okej dag iaf.
<3

lagat lunch!

Blev inga fina drömmar om fina människor eller stränder. Drömde istället om vinter och skidsemester. Dock hade jag tydligen glömt understället när jag packade för resan.. Men nu på morgonen har jag varit riktigt duktig (enligt mig sig) jag har nämligen lagat lunch till mig själv. Det fanns inget mat sen igår eftersom det inte blev någon kvällsmat. Så jag har nu stått och kokat pasta och lagat kyckling. Men nu ska här kläs om och dra iväg mot jobbet.
<3

vagg visa

Tula hem och tula vall
Tula långt i mossen
Kål fick jag när jag kom hem
Kål fick jag i påsen
Osten var båd gul och blå
Mjölken såg jag lite åt
Smöret smakte jag aldrig

Jag vet inte varför jag vet bara att det är en av de finaste vaggvisorna jag vet

sova..

Nu ska jag efter ha sett generation fetma gå och lägga mig i min sköna underbara säng. Mina planer för natten är att drömma söta drömmar om stränder och underbara och fina människor. Jag ska drömma om sol, vatten och vind. Jag ska drömma om allt annat än saker jag inte tycker om och marddrömmar.
God natt <3


Varberg vinter..

Nu är uteserveringarna ner monterade och hösten är ett faktum. Varberg är fortfarande varberg men sjukt mycket tommare..

varbergs kroggatan

Sebbe på varbergs kroggata på hösten
Mina Fotar
Vi glömde dock en sak som vi hade lovat oss ajälva att göra. Så mina fotar blir här istället
Sebbe det var en sak vi glömde. Vi skulle ta kort på våra vackra fötter och skicka till någon (minns inte personens namn.) Dessa är dock inte från idag men vackra är de!

dräkt..

Nu har jag varit på stan, bokat uppkörning/uppskrivning (och nej jag tänkter INTE säga datum), träffat Sebbe och köpt maskeraddräkt. Maskeraddräkten är dock för Stor. men stort S. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Antligen tar jag fram symaskinen klipper bort lite på längden och runt om eller så lämnar jag tillbaka och hoppas på att hitta något annat. Har dock gått runt i hela varberg och letat efter en dräkt..
<3

piggelin...

Nu ska jag så sakteliga rör mig mot staden varberg. Kanske lite brottom men jag orkar inte bry mig. Tänkte vara duktig idag och tömma piggelin burken (även kallad sparbössan för andra människor än mig) Känns som om det är dags nu. Piggelin burken har nämligen från början en mening. Den försvann dock lika fort som den kom men jag tycker fortfarande det är finare än sparbössan. Kommer hem sen så skriver någongång ikväll.
<3

surf..

Det blåser ute.. Jag vill ut och surfa men det finns inte riktigt tid till det. Har en massa andra grejer jag måste göra först. Körskola, träffa sebbe, hitta maskeraddräckt och antaglien gå till Johan.. Mättar lite av surfbehovet genom surffilm.. Sett en från öland och en från varberg. Båstad blir nästa.Jag villockså vara så sjukt duktig som de är.. Men nu ska det blåsas lite hår..
<3

Drömmar

Har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska klä ut mig. Tänkte kolla runt lite i stan imorgon om det finns något litet kul att spexa upp något vanligt med. Tillbringade istället kvällen över att kolla på hus. Ja hus, i Thailand. Kanske skulle åka och bo och jobba där ett halvår istället för att plugga i Spanien? Finns flera hus att hyra till samma pris som du kan hyra en 2:a här i varberg per månad. Tänk då att antligen åka ner några stycken och dela på hyran eller åka ner och kanske träffa någon där nere man skulle kunna dela hyran med. Som ni kanske märker har jag många drömmar, många!! Jag vet inte var jag vill komma men jag vet att jag ska komma dit.
<3

flackande blick..

Jag sitter här och stirrar på skärmen. Känslorna är blandade och blicken är flackande. Jag letar utkländnad till Halloween. Mina två senaste kreationer har varit snälla. En prinsessa och en hackspett. Vad ska det bli denna gången? Känner för något mer serilöst men jag vet inte. Det är svårt, sista dagen för att beställa på internet är imon.. Måste fortsätta leta.
<3

längtar tills det inte regnar

Nu sitter nog Mr. C på ett flyg till Köpenhamn . Ja jag är sjukt avensjuk. Jag längtar bort härifrån, bara av den enkla anledningen att jag är trött på regn. jag vill kunna nynna "i can see clearly now the rain is gone, I can see at the obsticles in my way" Och det faktiskt inte regnar. Men jag ska se det possitiva. Några månader till sen har jag faktiskt tillräckligt för att åka till spanien. Jo visst jag stannar nog kvar här ett tag till för att inte ta så mycket på besparingarna men jag kan. Det finns en möjlighet. En möjlighet, ett öppet fönster som jag kan kolla ut genom när det känns svårt. Något som får míg att le. Jag vill åka nu.. Men nej jobbet kallar kanske inte ska åka i mjukisbyxor och oborstat hår.
<3


Thailand

Mr. C åker till Thailand imorgon bitti. Hoppas att han får en fin semester! Jag vill också åka på semester, inte bara drömma om stranden utan vara på stranden med. Men ne, jag ska jobba ihop pengar till Spanien så jag har råd att stanna så länge jag vill.
 
Me on
Jag i Thailand

Tomt?

Idag har varit en konstig dag. När jag åkte till jobbet fick jag en riktigt äcklig känsla där det kändes som om något var fel. Riktigt fel, nästintill tårrinnande fel. Kom dock inte på något fel så dagen gick över till en dag som är tillintetsägande en dag när man bara står och stirrar, en dag som bara passerar som inte betyder någonting, en dag som lika gärna inte skulle finnas för det finns inget man kommer ihåg förutom att det inte finns något att komma ihåg.´

<3


Morgon

Nu är jag vaken och igång igen. Det är inte överdrivet fint väder ute men det är sånt man får klara av iaf. Jag är trött på regn, på jobb, på hösten och på alla problem. Grejen är den att jag inte tycker det är överdrivet tråkigt att jobba utan det själva grejen att ta sig fram och tillbaka till jobbet. Nu vill jag ha bil och körkort mer än vad jag har velat innan. Idag hade varit en sådan dag när jag gick i skolan som jag inte hade gått dit. Jag hade gått tillbaka till sängen dragit täcket överhuvudet och drömt om en vacker strand. Men jobb är annat då måste man gå varje dag så är det bara. Så nu ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet.
<3

gårdagen..

Nu känner jag att jag verkligen är dålig på att uppdatera.. Gårkvällen spenderades med folk här som spelade spel. Det spelades, "med andra ord", wii och singstar. Fasen vad vi är duktiga på att spela spel. Svåraste orden var gynekolog och Tony Hill. Sing star med mig och Elin dock är riktigt farligt. Stackars alla andras öron. Vi dock bara förtsatte att sjunga. Fasen vad kul vi såg ut. Vi är seriösa och dansar med nämligen. vackert!!
<3


Uppe och vaken

Nu är jag faktiskt både uppe och vaken!! Ska snart dra iväg till jobbet. Börjar tidigt idag dvs halv 10. egentligen är det inte så himla tidigt men för mig har det blivit en vana att börja 10 eller 11. Blir nog "ensam" på jobbet idag. Ensam anställd alltså, Marie skulle inte jobba och jag tror inte det är någon mer. Nu ska jag klä på mig och dra bort. Ha en bra blåsig och solig dag!!
<3

Freaky....

Sitter just nu och kollar på freaky friday. Sett den innan så jag vet hur den slutar. Faktiskt en ganska kul film även om den är töntig. Första gången jag såg den så hade jag inte sett Navy Cis (en sjukt kul serie i sann brottsplats anda) Han som spelar en av huvudrollerna i den "gibbs" heter karaktären spelar mammans nya pojkvän i denna filmen. Ganska roligt att se om bara för det. Ne nu ska jag soova. Natti och pusss
<3

kallt men kul

Dagen har tillbringats på jobbet. Där jag har frusit aset av mig!! Jag skojjar inte jag har stått och skakat halva dagen. Men efter att i morse då jag verkligen bara ville vända på mig dra tecket över huvudet och aldrig mer gå tillbaka till jobbet. Så är lite kyla ingenting. Hade doch faktiskt riktigt kul på jobbet idag. Roliga kunder och roliga medarbetare. "kvack kvack!" Men nu ska jag krypa ner framför tvn. Är sjukt trött och vill bara somna sakta framför tv. NAtti
<3

svaga ögonblick

någongång igår i ett svagt ögonblick (som jag inte riktigt minns) lovade jag tydligen min pappa att jag skulle hämta ett hantagspaket till han innan jobbet. Sagt och gjort nu ska jag snart iväg härifrån. Hoppas det går lätt för jag orkar inte krångla idag. och idag kommer sebbe hem :D hans flyg går vid 16 så ska jag vinka mot himmlen... ha det bäst idag
<3

körkort påväg...

Hann (Orkade) verkligen inte skriva imorse innan jag stack till stan. Blev halvt slappis kläder eftersom jag skulle sitta i en bil det mesta av dagen. Nu är Göteborg och halkkärningen planerad så nu ska här bara pluggas lite teori till så är de bokade med. Känner att det faktiskt är påväg någonstans nu. Kanske har körkort innan jul iaf. Sen blev det bara lite shopping med idag. Kom hem med en ny klänning från Gina tricot. Svart och grå med öppen rygg. Det vill säga kommer behöva köpa mer tejp. Nu ska jag kolla på lite Navy cis så får vi se vad jag spenderar kvällen med.
<3


Äckligt glad :D

Idag har jag varit nästintill äckligt glad och possitiv. Har inte kunnat sluta le, inte kunnat sluta söka andras ögon och bara le sådär som man blir glad när någon gör mot en. Allt blir så mycket lättare. Hittade en jätte fin klänning på Gina tricot som jag tänkte testa imon. Och inte nog med det min körlärare tycker även att det snart är dags att boka halkan vilket betyder ett steg närmare mot körkort. Underbart! Jag älskar endrofiner!
<3

myss

Gick riktigt bra på körlektionen idag. Träffade Elin på körskolan innan vi skulle köra. Hon ska också vara med och spela spel i helgen :D. Undra hur det kommer gå egentligen. Tänkte kollat lite spel idag men kollade kläder istället. SKa in till stan imon med så får la bli mer tittande då. Nu ska jag krypa ner i mjukiskläder och kolla på tv. Slappis dag idag!
<3

Uppe med tuppen..

Ohja. Jag har varit uppe sen halv 8 eller nått *stolt* dock har jag inte varit speciellt vaken. Jag förstår mig inte på det där med att gå upp jätte tidigt. Men vad gör man inte för att göra frukost? Dock somna jag i soffan sen ett tag.
Nu ska jag snart åka in till stan för yttligare kärning.Tråkigt men användbart. ska försöka hitta ett paraply i detta hus.
<3

låång dag

Nu ska här sovas.. Inte gjort överdrivet mycket idag och tänker därför ínte uttråka med tjöt.. Natti
<3

Arton = Gammal och torr?

Sitter just nu med kroppen insmörjad i någon fuktgivande kräm. Tydligen betyder att fylla 18 att man blir gammal och torr (och nej inte humorn den har jag förhoppningsvis kvar ett tag till) Jag spenderade gårkvällen med att kolla på lite olika sällskapsspel. Det ska nämligen bli spel helg. Det fanns faktiskt flera stycken jag skulle kunna tänka mig att ha. Massa olika party spel med konstiga frågor och några andra där man skulle sabotera för de andra som spelar. Kanske hittar något av dem i stan i veckan. Men nu ska jag slänga i min lite frukost och sedan blir det nog av till jobbet (om jag inte hinner städa lite innan) Ha en bra dag!
<3

inte mycket att berätta

Inte speceillt mycket att berätta... Vårat lager är sådär älskvärt fullt igen så jag har packat upp varor idag. Det är faktiskt ganska kul eftersom man har hela tiden något att göra. Men nu tänkte jag städa lite inför besöket imon. Det ska bli trevligt!!
<3


Min syster

Idag skulle min syster egentligen rykt in i lumpen ,men det blevinte så för hennes utbildning blev nerlagd. Hade varit kul om hon hade fått göra den. Och nej inte för att jag vill bli av med henne utan för att det var ett utav hennes stora mål. Min syster är en stark person som jag är väldigt stolt över och jag tror hon hade klarat lumpen med bravur! Jag håller tummarna och hoppas på att hon klarar sina andra mål.
<3

Goda nyheter

Saknade älskade Sebbe kommer snart hem!! Han flyttade till Luleå i höst för att plugga LJUDDESIGN konstigt det där. Men snart kommer han hem och är hemma en vecka! ska bli kul.
<3

sjuk..

Kanske inte så konstigt att jag har mått skit de sista dagarna. Ligger nu med hög feber och längtan till att bli frisk. Tänkte inte skriva speciellt mycket mer utan bädda ner mig i sängen igen. Natti natti
<3

Jag jobbar på mer än fyndmagasinet..

igår började jag två inlägg.. Det ena som handlade om att jag fullkomligt älskar tunikor och klänningar för att det både är bekvämt ochh snyggt. Och ett annat inlägg om hur lika jag och en bekant är. Eller rättare sagt personen i fråga är precis som jag var för något år sedan. Liten, söt och fick precis vad jag ville eftersom jag visste hur jag skulle manipulera folk. Jag lärde mig dock att de man kallade sina vänner kunde lika fort bli ens ovänner om man fortsatte på samma sätt under en lång tid. Grejen är den att dessa personer som beter sig på detta sättet kan man inte lära att bli på något annat sätt. De måste själva se att de förstör både för sig själv och för andra medans de klampar fram (även med små söta fötter). Jag har dock försökt att jobba mig bort från detta. Jag tar ett mini steg varje dag men ibland faller jag tillbaka, ni får ursäkta då. Jag jobbar på att bli mer mogen.
<3

Dåligt..

Sry för dålig uppdatering. Är inte direkt på blogghumör har typ feber plus att det är en massa annan skit samtidigt. Berättar kanske det när det värsta har blåst över. Idag har inte hänt så mycket jag har jobbat och verkligen längtat hem till soffan hela dagen. Till och med kunderna har klagat på att jag har sett trött ut. Har absoulut inte förstått vad de har menat. Nu ska jag vila.
<3

Oviktig dag!

Jag har inte gjort något användbart överhuvudtaget idag så inget speciellt värt att nämna. Nu ska jag bege mig mot tvn och en film. kanske skirver lite sen...
<3


Mardrömmar och possitivt tänkande!

Idag blev jag VÄCKT! ja, väckt av ett sms.. Lite smått morr eftersom jag inte riktigt kunde somna om efter det och att jag minns vad jag drömde inatt och det var inte speciellt trevligt. Det var hus som brann, jag som blev undengömd för det var folk som inte fick se mig för då hade de blivit arga, hus som höll på att välta om man gick förlångt ut på en kant. Ganska läskigt faktiskt. Men men det som har hänt kan man inte ändra nu (det säger min körskolelärare när jag gör fel i en korsning) bara att se possitivt på nästa och försöka förbättra sig. Nu ska jag klä på mig och se till att ta mig till jobbet. Ha det gott!!
<3


Min dag i korthet

Vad har jag gjort idag? Jo jag har varit duktig!! Jag har idag: haft körlektion, varit på stan och köpt stövlar (dock fortfarande inte bestämt mig om jag ske behålla dem eller inte), varit social, hängt tvättet, varit ute med hundarna och lagat mat. Jag har även haft besök här hemma, Myyys! Nu är här tomt...

Det är morgon för mig nu..

Nu är jag uppe. Kanske inte direkt vaken. Just nu sitter jag och saga och kollar på klassisk film med pluto (saga är min överdrivet bortskämda hund). Ska iväg in till stan igen idag för att köra. Inte direkt på humör för det men men det måste göras. Mår iaf lite bättre idag så jag kanske kollar på ett par stövlar jag såg igår. Orkade inte testa nått då för mådde piss. Men idag är jag mer possitv!

PUSS!!
Söta otimmade Saga och jag efter balen ivåras

<3


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Är helt slut! känner för att krypa ner i sängen och dra upp täcket till hakan och bara vara!
<3

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter övningskörning. SKa alladeles strax dra av mig mina sturprörsjeans (på ett sätt hoppas jag att de görs bara för att myskläderna ska bli ännu bekvämare) och krypa ner i soffan framför en film. Jag föll för frestelsen att hyra en kmoedi med Paris Hilton. är inte överdrivet förtjust i henne men måste ju se någon av de filmerna hon har gjort bara för att. Hoppas den överträffar förväntningarna för de är låga! Natti
<3

Just nu är jag negativ och jag lever lite smått i förnekelse

Jag vet att det finns en massa grejer som jag förnekar. T.ex. Att jag faktiskt tycker det är helt okej att gå till jobbet varje dag, att ha en rutin, att jag faktiskt vill veta var jag vill komma med mitt liv och inte bara strosa runt. Men det finns även en massa saker jag inte förnekar som jag kanske borde. Att mitt liv är totalt kaos! Jag har ingen aning om var jag vill komma, och alltså ingen aning om hur jag ska komma dit. Att jag är sjukt trött på människor jag knappt känner men som ändå förstör för mig. Jag är tydligen en sådan människa man kan dumpa allt på (och jag jag drivier ofta om detta att jag är en olycksfågel som tar alla andras olycka. SJUKT trött på det, det räcker och blir helt klart över med min egen) Jag förnerkar inte heller att jag inte är överdrivet på topp just nu, jag är negativ mot det mesta och det känns inte som det finns något jag kan göra åt de. Nu borde jag ta tag i mig själv och rycka upp mig, klä på mig och göra mig iordning för dagens bestyr som antaglien inte blir så många...
<3


Min planering..

Nu är jag ledig i två dar!!! Helt underbart. Dock ska jag ha körlektion båda dagarna. Börjar kännas ganska bra nu, det vill säga jag börjar få lite förtroende för mig själv. Brukar vara mitt största problem när det gäller grejer. Att ha ett förtroende för mig själv. Får se om det blir någon dans imon. Mår som sagt piss och pannkaka och min rygg/höft/lår muskel känns som om den sover hela tiden, inte det bästa att påfresta den då. Kanske blir att hyra en film efter körningen imon och sova lite..
<3

Piss och pannkaka

Idag mår Annie Johanna Karlsson Piss och pannkaka. hon känner sig febrig och ska nu bädda ner sig framför sitt wii och spela skateboard spel!
<3

Saker jag glömde att berätta..

Det var en del saker jag glömde att berätta från gekåsbesöket i söndags. Varför jag vill berätta de nu förstår ni om ett tag.
Min jul är räddad! Kanske inte sådär jätte räddad för jag tycker ju inte överdrivet mycket om julen men en liten del är iaf räddad. Julen för två år sedan så hittade jag och en kompis en glögg vi var tvugna att testa. Den var genomskinlig (Anledningen vi var tvugna att testa den) och hade en jättefin flaska! Förra julen letade vi genom hela varberg efter denna glöggen för att gå tillbaka till vanlig glögg efter denna går inte! Men den hittades inte men nu i Oktober fanns det på gekås! jag är överlycklig över att ha min egen glögg iår :D

En annan grej hände när jag stod i provrummet och skulle prova ett par jeansshort när jag hör att i provrummet jämte mig (ja, jag tjuvlyssnade) stod en mamma och en dotter. Och enligt fötterna kanske dottern var 8 år. Första kommentaren jag hör är att tjejen säger att hon kommer vara ful som en gris på skolkortet, bara för att hon bara hade jeans och t-shirt på sig inget speciellt med andra ord. Och sen kommer det som är värst. Mamman säger till flickan om att hon har blivit tjock för hon går inte i storlet 108 längre. Då får flickan självklart (det hade jag med fått) ett raseriutbrott på sin mamma. "Du får inte kalla mig tjock, jag är inte tjock!" Diskutionen fortsatte och mamman försökte skylla ifrån sig på att hon hade skojjat med flickan. Då börjar flickan igen: "Du får inte säga så nu ska jag sluta äta bara för det" Jag menar allvarligt tarlat vart är vårat samhälle påväg till? Att en ca. 8 åring hotar sin mamma med att hon ska sluta äta. Inte konstigt att Sveriges ungdom mår så dåligt om det börjar så tidigt som i barnstadiet. Jag tycker vi ska låta våra barn vara barn ett bra tag!!
<3

Nu är jag stolt

Jag är stolt över att ha sovit hela natten! Gick och la mig vid 22 och somnade nästan direkt. Vaknade en stund vid 4 men somna om direkt igen. Det var verkligen länge sedan jag sov så mycket på en natt. Ska försöka med det inatt med men jag iaf ledig imon så jag kan sova längre på morgonen. Fyller på med planering för dagen efter frukost.
<3

Just nu vill jag ha

Egen lägenhet

En varm säng
Egen bärbar dator
Ny gaderob
Systemkamera
4.7 Segel
Ny mobil
Två par svarta stövlar (med och utan klackar)
Svarta skyhöga sylvassa pumps
Nya snygga datorhöglurar
Nya snygga I-pod lurar

Känns som den listan börjar bli lång nu... De mesta är ju iaf använbara grejer. Kanske inte livsnödvändiga men bra. Ne nu är klockan snart 22 vilket betyder att jag kan gå och lägga mig med gott samvete.
<3


träning var de ja...

I morse sa jag att jag skulle ta tag i träningen. Det gick sådär, visst var jag och träna men kanske var med i max en halvtimme sen försvinner min rörelse i höger lår/höft/rygg. Tänkte sätta mig och stretcha lite kanske få tillbaka lite rörlighet. Istället lägger min danslärare mig i framstupa sidoläge och börjar trycka på den musklen som gör ont. (det vill säga min vackra bak) Självklart träffar hon sådär perfekt på ett ställe så jag utan att reflektera börjar gråta. Det är helt sjukt vad jag har ont. hade jag kunnat hade jag huggt bort den musklen men det går inte tyvärr. Nu väntas det cocosboll..
<3

misslyckad blogg skulle skickats: 14.00

När jag kom till jobbet idag var jag positiv. Ja, jag som oftast är tjurig och grining var positiv. Jag kände till och med mig helt okej snygg i mina jobb/slö kläder. Min positiva anda räckte i hela två timmar tills det var en kund som skulle krångla ordentligen. Det slutade med att kunden tog en grej som förstörde en lampa för 400kr. Inte överdrivet kul. Så från att vara positiv för dagen blev jag ännu tröttare än vad jag redan va och med det negativ. Kommer alltså stå och sura och frysa i flera timmar till nu. Jag längtar till sängen!!
<3


Ännu en ny dag

Jag längtar redan till ikväll då jag kan krypa ner i sängen igen. Har sovit nästan hela natten men är sjukt trött ändå. Jag gjorde det stora misstaget att inte lägga in täcket i lakanet efter att det hade blivit uttaget igår. Vilket slutade med att jag vaknade vid 5 nångång och frös som ett as så då var det bara att dra på sig täcket iaf.
Kanske är det bristen av endrofiner som gör att jag är så trött? Nu ska jag ta tag i träningen på riktigt igen och kämpa tills jag ramlar ihop. (kanske inte bokstavligt talat) Ne nu ska jag klä på mig och sminka mig så jag inte ser ut som den zombien jag är!
<3

Vaknat en aning

Efter lite mer godis,cola och bulle så har jag nu vaknat lite. Tänkte sammanfatta dagen i korthet
Vakna ganska tidigt i morse av att någon sa att de var hungrig. Så då var de bara att gå upp, klä på sig och ställa fram frukost. Faktiskt ganska stolt det är nämligen ännu en sak jag är sämst på, frukost. Jag äter inte speciellt mycket mat och frukost är verkligen det som är tråkigast att äta. Efter frukost var de lite slöande innan det bar av upp mot gekås i regnet. Mitt mål med gekås besöket var att jag skulle komma hem med ett snyggt paraply och ett par hörlurar. Det gick inte överdrivet bra. Kom hem med ett nytt tv-spel och en ny kontroll istället. Kom även hem med ett par röda stumpbyxor vilket jag har letat efter ett tag men de gick sönder när jag prova dem här hemma sen. Tror de ska sparas till halloween om de kanske kan användas då iaf. Ska försöka igen på onsdag att köpa hörlurar. Letar efter några som är lite roligare än bara vita eller svarta. Nu ska jag nog försöka sova lite.

Halloween?

Mina röda strumpbyxor och en gammal klänning
<3 

sömnig

Just nu är jag helt sjukt förbannat ap trött. Fick inte överdrivet mycket sömn inatt. Det blåste som fasen utanför fönstret och det var väldigt varmt i sängen.. Men ibland får man offra några timmars sömn.. Tror jag fortsätter imon detta har tagit mig 40 min att skriva..

<3

bilder från surfet igår!

Jag ute på det stora havet blå!
Jag surfar i tångaberg
Våtdräkt är sååå smickrande..
Vackert med huva

Surf!!

Hemma igen efter lite surf.. Jag har kommit fram till några grejer medans jag var ute på vattnet: en 6.5 dräkt är så sjukt varmt, när man är trött kopplar inte armar och ben med hjärnan lika bra som man vill, köra med lös mastfot är sjukt svårt och att jag hatar vattenstarter. Det sammanfattar ungefär min tid på vattnet. Jag är nälmligen sämst på vattenstarter för det har inte funnits vind när jag har kunnat surfa det sista året på gymnasiet så det har inte blivit överdrivet mycket träningen på det. Så idag tänkte jag att köra nästan bara vattenstarter och inte surfa så mycket för att få lärt mig dem. Nja det gick sådär. Det var nästintill planingen med min 4.2 så egentligen var det bara irreterande att surfa för man kom inte upp fullt. Jag låg där och plaska med andra ord. Blir helt klart mycket bättre på vattenstarterna men ibland funkar inte min tankeverksamhet lika bra som den borde. Typ lyfter främre benet istället för bakre mm. Lite smått skrämmande men intressant om man skulle lyckas. Men jag i min vana trogen blir så trött av att ligga och plaska/simma så jag var inte i så länge men det var absolut en stolt och nöjd Annie som klev upp ur vattnet. Väl på land hann jag precis rigga ner när jag fick ett sms om jag inte skulle stanna kvar ett tag till och surfa med Adam. Sry men orkar verkligen inte. Speciellt inte eftersom jag ska ha besök ikväll och måste därför städa. Så nu ska det sköljas våtdräkt och sedan städas
<3

Vinden är här

Nu ska här ätas frukost och sen ska bilen packas och ut på vattnet ska jag!!!
<3

Jag är en Folkabuss!

Idag på jobbet hörde jag en intervju med programledaren för så ska det låta. Ganska roliga frågor faktiskt. Det var en fråga som verkligen fastna hos mig. Vilken bil skulle du vara om du var en bil? Jag visste direkt och precis vad jag skulle var för bil. Jag skulle vara en fin men ganska sleten svart folkabuss med en vindsurfare spraymålad på sidan. Jag skulle även kunna vara bebolig och man skulle kunna få plats med två brädor och 4 segel i mig. Samtidigt som jag hade varit energi snål. ungefär som jag är nu med andra ord fast mycket större. Tror ändå vilken bil man är beskriver ganska bra hur man är som person. Vad är du?
<3

mycket att göra

Gjort sjukt mycket idag.. körskola, tapettittande, jobb, plugg och nu lite städning. Orkar inte skriva så mycket idag. Kanske får mer insperation senare.. Nu blir det lagom hög inteligens film Camp Rock
<3


blev inte så

Det blev inte brunt. Jag orkade inte göra det direkt och nu får jag inte duscha för mamma för det åskar. Få se om jag orkar/vågar imon. Ska aldeles strax sova för jag ska vara inne i stan 7.30 imon. Hoppas jag somnar bättre inatt. Vill inte leva på koffein imon vilket jag kommer få göra iaf med ändå. Sova..
<3

Funderar seriöst

Mina tankar går just nu på att byta om och färga mitt hår brunt.. Är trött på mitt hår nu..
<3

Sitter här och tycker synd om mig själv...

  • Det regnar och jag ska köra moppe till jobbet
  • Jag har sovit max 5 timmar inatt och kommer därför se ut som en zombie
  • Det ska blåsa idag och jag ska jobba
  • Jag har redan börjat få jul ångest

Med en fin sammanfattning blir det då: Jag vill ha körkort, jag vill ha en tv på mitt rum så jag kan somna, jag vill kunna surfa när jag är ledig och eftersom jag är ledig typ 4 dagar i december innan julafton så ska jag snart börja planera julklappar.. Jag vill tillbaka ner i sängen och sova bort mitt illamående..

En av mins estiska ådror. Jag tcker om kort på fötter

<3

Mister...

Kom hem med mig. Jag vill att du ska träffa min sjukt konstiga ovalda biologiska familj. Det är inte de som ska godkänna dig utan du som ska godkänna dem. Går du med på dem ja då, då finns jag för dig <3

Hösten är vacker men mörk...

Jag vet att jag har kommenterat detta innan men det är värt att kommentera igen. Folk är så possitiva inför hösten. Överallt ser och hör jag personer säga: äntligen höst, äntligen oktober. Själv har jag svårt för hösten. Visst det kommer mer vind men dagarna blir mörkare. Snart är det mörk när jag åker hem från jobbet och då kan jag ändå inte gå ut och surfa. En sak till som mörknar på hösten är molnen. Det blir kallt och regnet som kommer är också kallt. Jag är ledsen jag kan inte se possitvt på hösten. Visst det är kul att se det nya höstmodet, långa stickade mjuka tröjor och halsdukar att gömma sig i. Men det räcker inte med nytt höstmode för att göra mig så glad som jag är på sommaren med solen som skiner och man känner sig solkysst och vacker i bikini. Sorry, men hösten är inget för mig.

Apelviken i sommras mot buske


<3


Social dag

Det började med att innan min körlektion idag så träffade jag en klasskompis sen gymnasiet. Kollade läget lite med vad som hade hänt i sommar och så. Vi kom fram till att han saknade klassen lite medans jag saknade ps.. Trivdes inte överdrivet bra med min klass. Kul att träffas igen iaf. Sen var jag på stan en stund och där träffade jag en gammal klasskompis från högstadiet. Sjukt kul att träffa henne igen. Stod och pratade ett bra tag om allt och inget. skönt att ventilera om en massa grejer med en person som inte riktigt känner de man pratar om. Kommit fram till att vi kanske är likare än jag trodde. Sist men absolut inte minst var det Mr. C jag träffa. Bara en kommentar: han är fiin!
<3

RSS 2.0