svårt

Skrev. radera, skrev, publicera, tog bort.. Svårt att formulera mig just nu. Jag är iaf inte arg på mig själv längre.
<3

hur?

Vad gör man när man se en människa gå förbi som man helst inte ens hälsar på men ändå inte riktigt kan släppa med blicken?
Jag stod idag utanför kvantum och pratar med en kompis. Då ser jag en person närma sig som jag väl känner igen gångstilen på. Personen kommer så nära så vi ser varandra, båda undrar om vi ska hälsa eller inte. Till slut blir det en nick från båda. Jag står kvar personen går iväg, vänder när den har gått 10 m går tillbaka ger mig en kram(???) och tackar för en grej jag typ gjorde för någon vecka sedan..Varför? Jag ville egentligen bara titta på personen skaka på huvudet säga att det var inte riktigt jag som gjorde grejen som personen tacka för (blev smått tvingad) och inte ta emot kramen. Men men gjort är gjort
<3

Velig!

Varför är jag så velig när det gäller allt? Vill ha - vill inte ha, känner för - känner inte för, säker - osäker. Sitter nu och stirrar mig bild på knappen fortsätt på PC city. Funderar riktigit sådär äckligt mycket på att klicka. Att betälla hem guitar hero wourld tour bandpack. Alltså gitarr, trummor, mick och spel. Grejen var den att dagen innan julafton hade jag bestämt mig för att köpa det men, nej självklart var det ju slutsålt då. Nu är det även slutsålt på vissa sajter på internet och eftersom det tydligen är lite smått krångel med tillverkning och leverans till nintendo konsollerna just nu så vet man inte när de kommer in i butikerna igen. Jag vill...
Men en sak är jag iaf säker på.. Jag tycker om han dendära..
<3


låång

Bara två dagar kvar... Och nej jag har inte räknat fel och menar till det nya året utan jag menar tills jag är ledig.. Visst det ska bli kul med nytt år. Nytt år betyder nya äventyr, nya upplevelser, nya mål och nya människor. Detta året har ju varit ett lite turbulent år med nya äventyr, gamla upprepande upplevelser, uppnådda mål och mycket människor. Jag lämnar inte 2008 bakom mig oberörd, nej men jag ser däremot ljusare på 2009 än vad jag gjorde på 2008. Men det är som sagt inte nytt år jag längtar till utan ledighet. Kanske inte länge men det är iaf någon dag :D
<3

kRÅNGEL..

Ojdå.. Nu blev det fel igen.. För typ 6 gången på en timme.. jaja är man en idiot så är man.. Eller? Nej nu ska jag inte klanka ner på mig själv jag är ju ändå BÄST!
<3

ny lägenhet

Min syster var och hämta nycklen till hennes nya lägenhet igår.. Vilket betyder att hon ska börja flytta idag :D Cilket också betyder att jag snart ska börja flytta med. Ska bli riktigt skönt att ha ett eget hushålle ett tag. Frågan är nog hur eget det blir för det syns ju faktiskt här hemma att det finns en pojke i mitt liv. Det ligger kläder som inte är mina, ett extra par tofflor i storlek stor innanför min dörr och sängen har två täcken (ett tjockt till mig ensam och ett tunt för sällskap). Jaja jag ska inte klaga, trivs ganska bra som det är nu. Ne nu ska jag nog sätta upp mitt relativt ovårdade hår i en tofs och klä på mig arbetarkläderna. Och iväg till arbetet (jag känner mig lite som en arbetar missbrukare men men..)
Lägenhet
Saga tittar på tv i "min" lägenhet
<3

Me this summer!

Jag satt just och kolla runt efter någon bra bild att sätt i den nya headen.. Hitta bilder från i sommras och hjälp vad jag längtar till nästa. Ska försöka att ha ledig iaf en vecka nästa sommar så jag inte är helt slut varje dag jag är ledig.. Men iaf jag hittade inga jättebra bilder till det men jag hitta en bild på mig där jag knappt känner igen mig själv.. Jag saknar som sagt lite det långa blonda håret... Varför klippte jag bort så mycket? Ja ja gjort är gjort..
mee
<3 

Dator

Nu sitter jag här och vänder och vrider på om jag ska köpa dator eller inte..Kostar ju ändå närmare 10000.. Jag är ju självklart inte en människa som kan nöja sig med en liten söt dator som inte behöver så stor plats eller bra grafikkort. Men nej självklart ska jag vara en sådan människa att det är lika bra att köpa en "riktig" dator med ordentlig minne och grafikkort från början.. Även om jag antaligen inte kommer använda det så mycket som jag borde när jag lägger 4000 extra.. men men är man en idiot så är man.
<3

tröttis!

Fy vad jag är onyttig.. lite frukost, knappt någon lunch och nu sitter jag med ett tomt cola glas, en liten skål chips och en STOR skål godis.. Jag lever verkligen på onyttigheter. Och jag bryr mig inte överdrivet mycket om det.. let's face it just nu så orkar jag inte bry mig om annat än: sömn, tvn och han den dära...
<3


familj.

Nu sitterjag här.. 10 minuter innan våra gäster ska komma, relativt osminkad, håret i en halvslarvig tofs och har myskläder och förkläde. Det var likadant igår när jag skulle iväg. 40 min innan vi skulle åka satt jag fortfarande i myskläder, hade inte duschat och inte ens tänkt på att jag skulle göra mig iordning. Dock tänkte jag idag vara ganska slappt klädd för jag misstänker att det blir stoj och stim med mina små kusiner (mina enda under 20).

Går kvällen spenderades som sagt med mammas sida av familjen. Och mitt kusinbarn och hennes barn brukar vara inne på mitt jobb ganska ofta.. Därför gick jag igår under namnet godisflickan. Jag och mitt kusinbarnbarn sprang därför runt hela huset och lekte. Varför valde jag inte mer praktiska kläder än chiffongklänning utan möjlighet för bh? Jaja, som sagt man lär sig utav sina misstag och det blir nu myskläder!
<3

Paketet

Nu är klockan snart kvart i fyra och vi har precis ätit klart lunchen... låter halvt bra eftersom vi ska vara hos kusinerna klockan 18 och säkert äta då med.. Jag har kommit fram till att jag har ett tema på mina paket iår.. Alltså de jag ska ge bort. Känner att jag kanske är lite överambisös (hur de nu stavas) när det gäller paket. Varesig det är jul eller födelsedagar. Blir alltid mer än vad jag ha tänkt mig. Hoppas de blir glada iaf.. Tre paketet till Mr. C, ett till mamma, ett till min syster och ett till min gudmor (kusin). Pappas är inte med på bilden för det är från både mig och min syster... Nu ska jag äta lite chips och sedan krypa upp med en film och titta på prinsen och jag.
Guldigt och svart vackert!
<3

X-mas

Jul, jul...
Dagen ska spenderas med film i fotöljen här uppe. Borde skicka massa jul-sms med. Men nu ska jag kolla klart på kalle och chokladfabriken.. have fun!
<3

Fy i ....

helv*ete vad ont det gör att
Få men inte vilja
Vilja men inte få
Se men inte röra
Röra med inte se
Hata sedan älska
Älska sedan hata



Usch och fy och blä vad jag hatar denna tiden av året. Jag avskyr julen!

ledig

Äntligen mer än en dag ledig i rad.. Jag har hela TVÅ. WOW

Imorgon ska jag sova! Den som väcker mig tänker jag döda. Och eftersom det inte ska vara någon jävla vind (tänkte dratt ner till vattnet och surfat annars) så har jag ingenting planerat på dagen. Nej jag tänker inte fira jul. Jag går med på att åka till mina släktingar på kvällen men annars tänker jag fira jul genom att sova.
<3


tihi

3 dagar sedan.. Such vad dålig jag är på att uppdatera.. kanske borde lägga in det som nyårslöfte att det ska bli allvar nu.. Var ledig i söndags vilket var riktigt gott.. Dagen spenderades i kungsbacka med Mr. C, Elin och Michael. Michael fyller förensten år idag. Grattis Sötnos!. Och så slutar jag tidigt imon så nu är det riktigt gott. Får se om det blir 16 eller 17. Tänker dock inte berätta för mamma och pappa utan istället ta ett sista varv på stan och kolla på alla som stressar med de sista julklapparna. Jag är ju ändå klar med mina nu. Självklart så byggde jag på en idag när jag var på stan. Jag är inte speciellt duktig på att hålla budjet när det gäller presenter. Det brukar vara uppskattat men ändå. Äh så mycket som jag har jobbat nu får jag väl skämma bort någon annan än mig.

Grattis sötis!
pepparkaks bak!
<3

Jul

Jag vill sova!! sova länge inte vakna förän jag behöver det, inte att någon väcker mig. Att det är tyst i huset att jag inte har något planerat.. Fy vad jag längtar till Januari.. Jag är klar med julen nu, jag menar det jag orkar inte av mer god jul och skit och det är bara den 18 dec.. Lyckat. Jag ska lätt ha som mål att vara bortrest nästa jul. räcker med att vara i danmark bara jag inte är i skitna sverige och varberg.. Ja jag är trött på att inte ha någon tid för mig och blir därför tjurig.
<3

Röj..

Just nu när jag börjar trivas med mina förlängda naglar går självklart en sönder. Och nej inte för att jag slog i nått utan för jag fastna i en låda så den är sönder vid nagelbandet... Det är så typiskt mig att lyckas med något sånt.. Jag blit sååå surig.. Jaja jag ska låta de sitta kvar över julafton och ta bort de på juldagen tänkte jag. Om jag ens orkar vänta så länge men som det ser ut nu så kommer jag varken orka eller hinna göra det innan. Men nu måste jag tillbaka till mitt röj. Det vill säga städa, plocka, packa och SLÄNGA. Nu ska allt gammalt bort som jag inte använder. Alla jävla tröjor som nu är antingen fruktansvärt stora eller lite försmå (har kvar tröjor sen jag var så liten att de inte sydde plats för brösten)... Idag tyckte jag det var rit5kigt kul att städa men nu börjar jag tröttna och jag har gjort kanske två kvadratmeter om ens det..
<3

Bil..

Idag var det pappas tur att surpricea.. Han kom in på jobbet sisårdär 15 min innan jag slutade med en nyckel.. Japp en vanlig sketen bilnyckel. Och denna vanliga sketna bilnyckel går till en liten skiten nissan micra. Vacker är den inte nej men den är min!! Jag har alltså nu körkort OCH bil!! Gott gott gott!
<3

Surprice!!

Igår den 17 december var en speciell dag. Dagen började med att jag var lite försenad.. Skulle vara i Varberg vid 8 och var i utkanten av varberg 8 och fick därför halvspringa för att komma i tid. Trodde jag ja, jag var tidig istället och fick nu stå och vänta. Ca. 8.25 blev jag insläppt till vägverket där jag fick göra mitt teoriprov till körkortet. Jag klarade det utmärkt :D och sedan gick jag och skämde bort mig med ett aromaterapi solarie.. Sen var det dags för en en gång halvt springa upp till körskolan där jag skulle ha min sista lektion innan uppkörningen. Lektionen gick åt flanders och jag såg en person som jag bara dagen innan hade varit så arg på att jag skakat.. Vilket inte gjorde mig lugnare.. klockan 1045 står jag en en gång på folkets hus och väntar. Min kontrollgubbe från vägvärket kommer och vi ger oss iväg. Jag var tydligen precis i början på min uppkörning påväg att köra in i en annan bil som jag inte ens såg och absolut inte kom ihåg när han fråga om den efter provet.. Jaja resten av provet gick riktigt bra med backa runt hörn och motorväg och allt annat som gällde.

Nu har alltså även lilla jag körkort!

Detta firades med jobb och sedan hemfärd med buss. Sedan körde jag upp till långt bort åt helvete och hämtade Mr. C som sedan följde med mig hem och sov här... Men nu väntar jobb..
<3

smidigt..

Smidigt det jag publicerar går inte upp och så läser jag inte tillräckligt noga...

Glad nyhet..

Sa att jag skulle ha en glad nyhet.. Och ja det har jag. Min syster har fått ett ny lägenhet. Med inflyttning redan 1 Jan så jag ska låna hennes andra lägenhet till 1 Feb då kontraktet på den går ut. Jag ska alltså bo ensam (eller ja utan föräldrar iaf) i en månad. SKÖNT! Känns som om distans vore bra ett tag.

Brr

Usch, vad jag fryser!! Jag är trött på vintern nu. Var nästan tröttare på vintern (och allt annat för den delen) när jag gick hem från jobbet idag. Vilket resulterade i ett sms till E med texten: "vad sägs som att glömma allt och alla här hemma och sticka på äckligt mycket charter?" Hon kunde inget annat än att hålla med så vem vet, vi kanske sticker på charter bara för att komma bort en stund. (Det mesta av mina pengar går ju till australien spar men lite får man väl unna sig!) Ne nu ska jag ner och skriva önskar Annie på en jädra massa kort.. Kommer uppdatering senare med glada nyheter :D
<3

phone home...

Våran bärbara telefon har försvunnit.. Vilket stör mig nått så fruktansvärt. Stationen är vid datorn och det är just nu den enda telefonen vi har på hela övervåningen. Är man därför ensam och det ringer måste man springa ner för att svara i telfon. Vilket är sjukt jobbigt om man gör något..
Inatt har jag sovit ganska dåligt eftersom jag har drömt en massa. Mest om ayia napa (??) att jag och en tjejkompis åkte ner samtidigt som de som tar studenten men det enda jag fick med mig var mitt handbagage för jag hann inte packa mer eftersom jag jobbade så mycket.. Och sen fortsatte läskigheterna där nere. Lite smått störande att man oftast drömmer om det man tänker på när man går och lägger sig. Och ja, jag tänkte på napa eftersom jag och en kompis diskuterade deras resa percis innan jag la mig. Men nu ska jag snabbt slänga på mig andra kläder och ge mig av till jobbet. Känner itne för att missa bussen för första gången..
<3


Naanie

Nu ska jag sova nu.. Och jag ska inte lyckas med något konstigt...NAtti
<3

Helg..

Känner att jag är väldigt dålig på att skriva just nu.. Men har som jag sagt innan helt sjukt mycket jobb nu och har även massa andra grejer jag måste ta tag i så jag har helt enkelt prioriterat vänner och Mr. C före sitta här och uggla. Men ska dra en liten flash back på det jag har gjort. Lördagen spenderades med att först lämna in CV på det stället jag just nu söker jobb.. Jag tycker verkligen mer och mer om ägaren till stället. Sen mötte jag upp Gabbe för frukost och sedan var det nagelförlänging. Kanske var 550 kr slängt åt helvete men det är kul att testa. Sedan var det maskerad på kvällen som lämnades tidigt efter kareoke sjungande. Mr. C fick leka taxi så jag kunde komma upp i tid på söndagen för jag skulle ju självklart jobba... Söndagskvällen spenderades lugnt med Mr. C och fixande av tackkort. Sedan var det tidigt sänggång.. Vilket kanske var tur eftersom jag tydligt väckt han i natt på lite förundrande sätt, eftersom jag sov... Jaja jag är heltklart konstig..
<3


Natti

Nu vill jag egentligen bara krypa ner i min säng och sova tills jag vaknar och då bara vända mig om och somna om.. Men nej klockan ringer vid halv 8 imon och då är det upp och in till stan som gäller. Jag ska runt på massa ställen och så ska jag frukostfika. Men nu ska jag sova lite iaf...
<3

halka

Ja jag vet att det är fredag (jag borde vara ute men orkar verkligen inte) och det som har hänt det har hänt och man kan (ibland tyvärr) inte ändra nått. Men jag måste ändå prata om igår, jag hade nämligen en riktigt trevlig dag.
Dagen började med att min mamma körde mig in till stan och sen bar det iväg till halmstad och halkbanan. Själva halkbanekörningen var ganska överskattad och ganska tråkig. Men folket, ja folket.. En gammal teknist, en dansare, en hårdrockande naturare och jag. PERFECT match! Väl nere i halmstad så var det luch och fylle berättelser från både elever och lärare.. Lite läskigt egentligen att höra om sina körskolelärares fyllefester till jobbfester. Sedan gick det vidare till maskerader och ja.. Jag och mina maskeraddräkter är ju som vi är så stora leenden på alla! Våran grupp fick börja med teorin som blev mest skitsnack och sedan några varv uppåner i en bil.. De tyckte självklart helt sjukt kul att snurra mig och den andra tjejen flera varv! Men fina bilder blev det iaf. Sen var det bilkörning och aktivt "flirtande" med lamporna och sittande dans till radion som självklart var på högsta nivån!! Sen resan hem var en aktivt skrattande period. Som sagt folket, ja folket det var bäst!
riskutbildningLite snurrig blev jag nog...
Efter halmstad bar det tillbaka till varberg och PS där jag skulle hämta rekomendationsbrev från Per och hämta mr. C. Sen var det gekås som gällde. Mr. C var med som mentalt stö(r)d. Det vill säga gick med mig och stirrade rakt fram (precis som jag och min trötta hjärna gjorde). Om man säger såhär, jag tjänade SJUKT många vuxenpoäng där. Köpte lakansett och grejer till rummet. Sen när jag kom hem så tvättade jag lakansetet så nu är det färdigt att bäddas med.. Fast bädda precis om så det känns lite onödigt att göra det nu. Får se om jag gör det senare i veckan... Som sagt jag börjar bli vuxen. Eller nej det kommer jag aldrig att klara, jag blir bara mindre tonåring..
<3

CV

Sitter nu efter en lång dag uppkrupen men en filt och försöker skriva ett personligt brev och ett CV.. Det går sådär. Mamma som självklart enligt henne måste läsa vill lägga till massa grejer som jag gjorde för snart 3 år sedan som jag inte tycker är relevant längre.. Men vi får se det är ju ändå jag som har det sista att säga till om eftersom det är jag som ska lämna iväg det. Känns bra att söka nytt jobb även om jag trivs väldigt bra med det jag har så känns det som jag kommer någon vart. Ungefär som att jag funderar på att göra höskolaprovet i vår bara för att inte tappa allt plugg. Men jag får se...
<3

träning

Jag var så sen att det slutade att jag fick jogga till bussen.. Jag var helt plötsligt väldigt glad att jag inte tog stövlarna (de har ungefär 10 cm klack) lika bra att köra platt när man har brottom..
En sak jag har kommit fram till idag är att tränar man inte på ett tag försvinner musklerna och uthålligheten väldigt fort (och nej jag menar självklart inte att jag blev slut för att jag behövde jogga till bussen) utan snarare för de lilla halvträningsförsök jag gjorde här hemma.. Men let's face it när jag har körkort så jag inte behöver anpassa mig till alla jädra bussar ska jag skaffa gymkort och komma tillbaka i träningsrytmen jag var i ett tag. Det är så sjukt skönt att komma hem och vara helt slut i musklerna kliva in i duschen och sen krypa ner i sängen.fasen vad jag längtarJag längtar!!!
<3

Matte D

Idag är jag glad över att inte gå i gymnasiet.. Riktigt glad! Jag hade nämligen om jag hade gått kvar haft ett långt fruktansvärt tråkigt Matte D prov idag.. Japp Matte D sjukt tråkig kurs som egentligen kändes ganska onödig (ändå fortsatte jag med Matte E bara för att "Det kunde vara bra att ha") Och nu sitter jag här och njuter faktiskt lite av att veta att skolan fortfarande är ganska jävlig för de som går i den.. Men nu ska jag slänga på mig kläder och sedan halvspringa till bussen eftersom jag (som vanligt) är lite sen. Dock inte lyckats missa bussen till jobbet än vilket jag är riktigt stolkt över!
<3

Helgen i korthet

Jag kände verkligen inte för att uppdatera i helgen.. Har haft fullt upp av annat det vill säga:
Ifredags var det inflyttningsfest hos fina R. Blev en ordentlig fest med ganska mycket folk och mycket bilder! Trevlig kväll med trevliga människor och ingångar i kylskåp..
Jag och Rjag banka tummormassaen del slutade på golvet..

Lördagen spenderades sedan hos frisören där jag äntligen blev lite blondare än innan.. Sen var det filmtittande tillsammans med Emelie. Narnia - Prins Caspian är inte den bästa filmen jag har sett om man säger så.. Kvällen spenderades lugnt framför tvn för att vila upp sig inför den kommande veckan.

Söndagen spenderades med underbara vänner och pepparkaksbak!
nougat choklad och smör..Ja mjöligt blev det..
Underbara människor ger en underbar helg!
<3


jobb jobb och åter igen jobb

Vaken och omåttligen lite stressad.. Inte alls lockande att ge sig ut i regnet. Jag har kommit fram till att ända gången det faktiskt är okej med regn är när det blåser ordentligt (och jag är ledig) så att man kan surfa. Men idag blåser det inte, jag är inte ledig och allt är blött, alltså är regnet INTE populärt.
Nu ska jag slänga ihop en snabb fläta och sedan springa till bussen.. Blir utgång ikväll eftersom en kompis har fått en ny lägenhet. Dock är det utklädnad (för hundrade gången iår??) så jag får se hur jag blir. Jul-tema har jag ju redan kört så nu måste jag hitta på något annat än hackspetten att klä ut mig till.. Wish me luck!
<3

Wierd..

Livet är rätt konstigt ibland.. Dagar är också rätt konstiga ibland. Som jag skrev innan började inte dagen speciellt bra, den fortsatte sedan med att det första som sägs på jobbet är inte hej utan: "Annie, du vet Bengt som jobbade är. Han har gått bort.." Hur ska jag reagera. Jag vet att min ena chef och han var ganska nära (iaf innan) Grejen var den att jag tänkte och prata om han senast igår..
<3

lagom negativt

Good morning? Nja nje jag vet inte.. Dagen börja absolut bra men den går stadigt neråt. Redan har någon lyckats missförstå mig, det regnar/snöar/haglar ute och jag har absolut ingen motivation alls att klä på mig kläder och gå ut. (vilket jag kommer göra ändå snart eftersom jag jobbar)

En till sak som inte är överdrivet possitiv är att min hud på min innan infekterade tå har nu dött.. Ja, dött tycker sånt är så fruktansvärt äckligt. Men egentligen får jag skylla mig själv är jag så okoncentrarad att jag sparkar rakt in i en trottoar med sandaler, ja då får man helt enkelt stå ut med lite smärta..

Ne nu ska jag ta en snabbdusch och sen springa iväg till jobbet.. Ska på mingel hos min frisör sen ikväll, får se om jag får några ideér hur jag ska göra med detta tråkiga bruna hår jag har nu. Jag vill nu på en gång ha det 10 cm längre, oslitet och blont med sådär fina lockar mitt hår har när de har haft saltvatten i sig. Men ne de går inte för sig brunt, slitet och kort är vad det är.
Duscha var det.. <3


ledig tid? onej!

Kom på en sak till. Jag hatar verkligen att inte ha tid att göra det man vill göra. Mina lediga dagar fram till den 1 Januari är redan planderade.. Och de jag inte är lediga på ja de jobbar jag ju på så då finns det inte direkt tid att göra nått då heller. Men denna veckan MÅSTE jag bara hinna att städa upp här. Ska det komma folk hit har jag inte lust att låte det ligga grejer över hela övervåningen.. Men sömn var det (något annat som ibland känns onödigt)
<3

Jag saknar P

Ringde min gamla surflärare idag.. Skulle be om ett rekomendationsbrev, det slutade med att vi pratade i 15 minuter om allt som har hänt det sista halvåret.. Känns konstigt att min lärare fortfarande pratar med mig som om jag vore en elev, att han har mitt nummer fortfarande sparat på telefonen och att han vet precis vilka hans elever träffar och inte. Men efter ett långt samtal med Mr. C hoppas jag att de läraren sa ordnar sig. Nu ska jag krypa ner i sängen med min veckorevyn och drömma sött och inte bry min hjärna i något mer seriöst än mode..
<3

Finanskris

Finanskrisen är ett faktum och det är inget någon kan smita undan. Mina tankar har ju gått fram och tillbaka över hur och när jag ska resa iväg. Jag har ju ändå jobb. Kanske borde man stanna ett tag till och kolla hur läget ligger. Hur ekonomin fortsätter. Kronan ligger lågt, jag har inte sjukt mycket sparat, vilket kan betyda att man kanske borde skaffa jobb någonstans under resan vilket kan bli svårt eftersom det blir mindre och mindre jobb. Vi får se drömma ska jag göra iaf. Och jobba... Iväg är jag påväg..
<3


RSS 2.0