dåligt..

Jag är dålig med bilder nu, även om jag har hittat kameran.. lite dåligt med insperation så jag får nog helt enkelt försöka hitta lite igen. Hoppas på Sol imon så kan jag ta en promenad och försöka hitta lite roligt.. Har en ledig dag från träning idag så att kroppen ska kunna vila lite, vila är väldigt viktigt i tanke på att musklerna ska hinna bygga upp sig innan man ska bryta ner dem igen.. Nu blir det nagelmålning och sedan jobb

En höstpromenad i solen
<3

sömn

Jag tycker inte om sommartid, man blir så himla trött och seg när man ska ställa fram klockan en timme och helt plötsligt så börjar man jobba en timme innan man brukar..Usch! Dock har jag inga direkta problem med att gå upp tidigt men det är ändå segt.. Till söndags natt sov jag och Carl helt sjukt mycket iaf.. Earth Hour spenderade vi i sängen sovandes och vaknade inte förän många timmar senare. Jag som inte direkt är någon sovare tyckte detta var underbart! Inatt däremot somnade han som en stock och snarkade högdjut när jag skulle försöka somna, lätt? nej inte alls fakitskt..
<3

Usch och fy och blä!

Gårdagen gick riktigt bra, fick tag iett par gråa chinos och hämtade Carls byxor. Sedan blev det soffan med criminal minds.Dock hade jag en sjuk huvudvärk när jag skulle gå och lägga mig och huvudvärkstabletter funkar inte så bra på mig så jag la min kudde i frysen istället. Det är ju helt underbart att gå och lägga sig med en riktigt kall kudde när man har huvudvärkt. Kallt rekomenderat! Men nu ska jag byta om och packa lite grejer. Ska sova borta inatt
<3

Toffel!

Nu har jag varit och tränat, pstat brev och fyllt i någon konstig enkät från statistiska centralbyrån. Och sitter nu och väntar på Mamma och syster. Vi ska nämligen åka till kungsbacka. Idag igen, denna gången är det för att Carl inte har tid att åka dit eftersom det är mycket med skolan nu. Jag ska alltså hämta hans kostymbyxor som han köpte förra veckan och skulle lägga upp. Lite smått jätte toffligt att jag ska åka upp och hämta dem utan honom. Är det inte han som ska toffla för mig? Är det inte lite det som är meningen med pojkvänner? De ska dyrka marken där man går och lägga sig över vattenpölar så man själv inte blir smutsig? Jo jag tror allt det!
<3

Smått skrämd

Läste precis på ett forum för resande backpacking.se att de trodde att man inte kunde få work and holidayvisa för än man är 20 år gammal. Mitt hjärta sjönk, det ända jag tänkte var: jag tänker INTE stanna i Sverige (dock sticker jag ju till hösten till norge) Tills den 24 augusti 2010 oNej! Så jag gick in på Australiens Amdassads hemsida i sverige, den skickade vidare till den i berlin. Men där står det mycket fint enligt visa regel 417 så får man ha work and holidayvisa från 18-30 års ålder :D Jag kan alltså åka nästa vår :D Det lockar så kan jag ju säga. Länken ovan rekomenderar jag till alla som vill resa, kanske mer långresor men även för att jobba i t.ex. Norge mycket bra länkar, många söker boende och resekamrater. Helt enkelt en sjukt bra sida för resande..
<3

förmiddag

JAg har spenderat morgonen med att laga frukost och leta viktiga papper. Jag tog mina efterlängtade körkortsbilder igår så jag ska få skickat in lappen så jag får ett riktigt körkort och inte ett flerfärgat papper. Har även äntligen fyllt i pappret till gymmet som jag skulle fyllt i för någon månad sen.. Så tänkte åka in idag och posta körkortet och lämna in papper.
faktiskt ganska nöjd med kortet..
<3

Nu är jag smått förbannad

Har nu kollat på du är vad du äter. Jag är ett bevis på att man inte ska tänka i vikt. Jag väger nämligen 63 kilo och är en 168 lång. Är en storlek 34 på överkroppen och 36/38 i underdelen. Så jag är relativt liten i kroppen men väger ganska mycket iaf eftersom stora delar av min kropp består utav muskler. Blint stirrande på vågen är inte nyttigt för någon, det är egentligen midjemåttet, alltså centimeter man ska kolla och tänka på. Om man ens ska göra det. Man ska försöka att vara nöjd med det man har. Även om det känns som om att en av de få saker med sig själv och det runt om kring en som man någorlunda kan kontrollera så det är det man tar tag i först när livet kaosar. Vilket egentligen inte är bra för man ska inte koncentrera sig på det som oftast är helt okej utan koncentrera sig på att få resten av livet på rätt kurs igen. Ni får ursäkta mig men jag var bara tvungen att ventilera lite..
<3

bibloteket

Är nu på biblioteket inne i varberg och kollar lite efter gudie böcker.. Går sådär.. finns två om australien som jag tycker verkar okej men de är inte stora.. Ska snart dra vidare för att träffa Carl.
Min bil hade bara 2 fel :D Ska byta vindruta och byta ett gångjärn och sedan är det helt ok :D
<3


Besiktning

Idag kommer dommen.. Om cirka en timme ska jag vara på bilbesiktningen med min bil. Frågan är hur det kommer gå. Det är som sagt en riktig skrotbil men den går framåt, bakåt och att svänga med. Vad ska mer en bil kunna göra? Jag hoppas verkligen att det inte blir för många anmärkningar, det kommer bli anmärkningar det vet jag men ändå. Kanske ett mirakel kan ske och det inte blir jätte jätte mycket.. Men nu tänkte jag packa ihop mina grejer och göra mig iordning. Har inte bestämt mig om jag stannar i stan till i eftermiddag eller om jag åker hem imellan.. Wish me luck!
<3

Uluru

Glömde visa en bild på vackra uluru eller ayers rock som det med heter


Uluru

Jag vill..

Nu har jag läst massor i gudieboken för Australien! Och har kommit fram till att jag vill massor! Jag vill själklart till sydney, sen vill jag till melbourne sedan ta the great ocean road västerut och kolla stränderna.. Ska vara fina vindsurfing möjligheter där. sen vill jag till perth och rottnest island.. Sen vill jag ju se uluru med.. Jag säger då det, jag behöver helt enkelt åka till norge innan. Tror Carl är på den resan med :D Men på tal om Carl, jag ska försöka få upp han ur sängen nu..
<3

Morning

Det har tydligen snöat inatt.. Inte så det ligger kvar nu för här är ganska varmt ute men så det la sig på bilarna inatt.. Det är ju fortfarande mars och vid denna tiden förra året låg det snö, ordentligt med snö. Men jag vill verkligen inte ha någon snö nu! Jag vill ha sol och värme, det är påväg och jag försöker ha tålamod, men ibland så skriker det lite i mig.. jag vill ha vår!

<3

Surfstil

Jag tycker verkligen om att klä upp mig när jag går ut. Gärna högaklackar och klänning men till vardags älskar jag att gå i t-shirts och jeans eller ett par shorts på sommaren.. så här kommer lite tips inför sommaren:
roxy, nikita, fox och etnies
bubberoom.se, zoovillage.se, laredoute.se,ellos.se
<3



En extra..

Inatt hade jag och Carl besök i sängen.. Vi fick sällskap av den minsta hunden i denna familjen, lilla Saga. Först skulle hon sova på Carls sida under täcket sen skulle hon gå över och sova hos mig. Ikväll har hon stått utanför huset och väntat. Och nu ligger hon utanför min dörr. Saga har älskat många killkompisar som har funnits här, men inte på detta sättet. Inte väntat och letat efter dem hela tiden och när jag kommer ner på mornarna går hon upp och kollar om Carl kommer.. Carl du får helt enkelt flytta hit :p

Saga utanför min dörr nu

<3

Jobb

Bara jag och Göran på morgonen och sedan kom Karin och DAniel vid lunch. Lugn och skön dag. Fatta att man får bra tålamod när man går runt och gör ingenting hela dagarna..
<3

Resa!?

igår spenderades dagen på Turistmässan i Göteborg. Jag, Carl och mina föräldrar åkte upp för att hitta insperation för kommande resor. Det var lika mycket som vanligt! Monters överallt med information, mat, godis, dricka, tävlingar och massa annat! Undervåningen på svenska mässan var världen, största delen Europa och Danmark hade nog största montern totalt. Sedan hade Sverige sin egen avdelning på övervåningen. Det syntes Göteborg, Stockholm och Varberg mest. Ja, lilla söta Varberg hade en riktigt stor monter, med tävlingar och fiske och massa om de fina spa-anläggninar vi har här. Stockholms monter hade karaoke och Göteborgs skulle man spela monopol. Det var riktigt kul att se var man kunde resa och olika möjligheter. Jag och Carl kom hem med en proppfylld påse med Australien, Transmogoliska järnvägen, surfguide till Tyskland, Brasilien, Sydafrika och Thailand. Självklart kom det ner lite reklam från Sverige med men inget så som är riktigt lockande (förutom Hagapark i sommar)
Mamma och Pappa kom hem med 4 påsar med grejer. Där handlade det mest om Malaysia, Irland och New york.


Min och Carls påse
Lonely Planet skriver sjukt bra guider här Australien



Mysig lördag!

Idag har jag inte gjort någonting! Eller jag och Carl har spenderat dagen i soffan och tittat på tv. Sen blev det långpromenad runt bua med pirbesök och strandbesök. Jag säger bara att jag älskar lediga dagar med sol och pojkvän! Ikväll blev det thai, stekta nudlar med kyckling såklart!

De som gör låten till reklamen för robinsson, Dead by April kommer till hultsfred! Sjukt kul med mycket bra band!

<3

Bua

Sitter nu i bua efter en lång dag.. Här blev det pizza, massa teckningar, godnattsaga och portvin. Sitter nu och kollar vindprognosen för imorgon.. 0-5 m/s.. men det blir nog bra ändå..
<3

Morning sunshine

Solen skiner, det blåser inte jätte mycket (väntas mer till kvällen) och jag har faktiskt sovit riktigt gott. Helt enkelt en ganska bra start på en dag. Och sen hade vi färskt bröd till frukost. Jag får en stark känsla på att jag inte kommer vara lika sur idag som jag var igår. När man är så trött att det ända man kan göra är att stirra rakt fram och se sur ut. Det var ajg igår.. Nu ska jag ta på mig jobbkläderna och ge mig iväg..
<3

Natti

Nu ska jag krypa ner i sängen.. Imorgon blir det jobb och sedan bort till bua för att vara hos Carls pappa denna helgen! Ska försöka komma ihåg att ta med mig nicklas kavel som också hör hemma i bua men har befunnit sig här i sen december.. Pepparkaksbak kan göra att man glömmer av oviktiga saker som kavlar..

Stackars kavel..

<3



Freebra

Lämnade in min klänning till insyning igår. Ska kortas en massa och tas bort lite i kanter och sys om.. Ryggen är riktigt riktigt djup. Jag kan alltså inte ens ha vanliga trosor utan måste ha riktigt riktigt låga. Funderar på freebra.. Någon som har testat?

En bh av silikon som fastar på brösten..
<3

Städat

När jag kom hem idag var det första min mamma sa när jag gick upp för trappan: "hoppas inte du blir arg nu". Hon har städat hela mitt rum och det måste verkligen ha tagit några timmar.. Visst jag tycker inte om att min mamma har kunnat gå igenom alla papper eller andra grejer jag har i mitt rum men jag är aldeles för trött och sleten för att ens orka bry mig om att det kan vara någonting jag egentligen vill dölja där inne.. Kameran är även hittad så det är väl possitivt.
<3

Barista?

Sitter just nu och kollar på tv och letar barista och bartenderkurser.. Går okej men inte jääte bra..
<3

Sol

Solen skiner och det är reltivt vindstilla, igår var det sol och 14 m/s..Lite smått störande men det är sånt man får ta. Jag längtar inte alls till semestern då man kan sticka ut om det blåser.. Gör ju dock sällan det på sommaren : ( I eftermiddag blir det kungsbacka och frockcoat letande till pojkvännen så det blir hämtning av hans baldejt och sedan raceande upp. Smått glad att det är jag som kör... Men nu måste jag ta itu med städning och liknande..
<3

DAns

Jag har för första gången på ett halvår kunnat stretcha min högerhöftböjare utan att börja böla :D Fatta att jag är sjukt glad. Kanske är jag på riktigt rätt väg nu. Jag tänker ju på hållning, träning och böjning varje dag dock är det tråkigt när det går så sjukt långtsamt framåt och vissa dagar kommer man nästan tillbaka där det startade för att jag låter mitt ben bli kallt. Jävla skit muskler!!! Men nu ska jag titta på projekt runway och låta B.U.S. en torka..

<3

Kväll

Håller nu på att göra iordning mitt hår.. Vilket det sista månaderna har blivit väldit mycket mindre så det tar inte så lång tid längre. tråkigt men skönt på samma gång. Ikväll blir det melodifestivalen först och sedan krogen (om jag orkar ska upp och jobba imon) Och jag är föraren idag så ingen alkohol för mig. Ne nu blir det sminkning sen får jag ge mig iväg.. Och vad fasen ska jag ha på mig???
<3

Jobb

Nu ska jag om ca. 10 minuter vara påväg ut till bilen. Nu börjar mitt femdagars pass på jobbet.. Yej vad kul! eller nje.. Blir nog en lugn kväll med. Känner mest för en soffa och en film.. Men vi får se, folk kollar tydligen på vad som händer ikväll. Nu blir det påklädning.
<3

Snö

Nu har det snöat i 1½ timme.. Och det ordentligt.. Här ligger snö på marken och tom hundarna vägrar att gå ut.. Jag vägrar med och sitter nu och kollar på skidåkning på tv och massa resesidor på internet. Och så tänker jag fortsätta eftermiddagen ett tag till..
dmi.dk

<3


Osäker..

För ett tag sen kom pappa in bara för att säga: "Annie nu börjar här blåsa" Och ja jag håller med han här börjar blåsa mer men inte tillräckligt med min bräda och mina segel.. Skulle haft en 120l så hade jag nog klarat mig ganska bra men inte nu.. Det börjar dock kännas. Jag vill!
<3

Hata sötsug!

Jag har ju lovat mig själv att jag inte ska äta godis, kakor, chips eller glass förän i juni. Alltså 3 månader. Tänkte det kunde vara bra att ta bort en del socker och andra onyttigheter ett tag. Jag ska heller inte dricka läsk. Det går faktiskt riktigt bra men jag hatar att ha sötsug. Idag blev det illa. Så jag rostade lite pumpa kärnor och solrosfrö i en torr panna med lite salt! Mumma. Det räcker med lite lite och sen känner man inte sötsug längre och magen fortsättet att jobba. Har tyvärr inga bilder eftersom kameran ligger på något bra ställe som jag inte vet var dte är..
<3

I see..

No wind.. Usch jag tittar ut genom fönstret och visst rör sig barren om man verkligen vill att de ska de men inte speciellt mycket annars.. Blåser kanske 5m/s vilket inte är tillräckligt så jag har varit riktigt duktig nu jag har diskat, eldat och börjat plocka lite.. Ska försöka städa upp här idag så jag vet hur jag ska göra om här. Här ser fördjävligt ut och det är ganska lätt att göra saker stökigt när man inte tycker om uppbyggnaden av rummet.. Så nu ska jag checka lite på ikea.se och sedan dra igång ordentligt. vinden ska ju iaf komma i eftermiddag så jag får väl göra klart på någon timme..
<3

Det ska..

BLÅSA imon :D Och jag är faktiskt ledig :D och inget planerat. Ska försöka få ut grejerna för ett första race för året.. Hade varit skönt att få slippa tänka ett tag och känna hur mycket man har tappat (vilket kommer vara äckligt mycket) Men det är värt det, vara kall frusen och glad! HAr ju dock en riktigt tjock dräkt så så kall borde jag inte bli..
Nina
Förra våren

Nu är jag smått förbannad på mig själv.. har slarvat bort massa surfbilder.. Får la leta efter dem med..
<3

Ledig idag :D

Åh vad skönt jag är ledig idag..Jag ska på Enter mässan och sedan ska jag dansa. Enter mässan är en mässa där olika högskolor, sajter för att hitta skolor och företag ställer ut för att göra oss intresserade för framtiden. Jag vill ju inte läsa nu men det är aldrig fel att gå dit och kolla när man ändå är ledig.. Ska vara moralt stöd för pojkvännen med som tycker det är sjukt tråkigt att gå på sånna mässor.. Jag tycker det inte är så tråkigt, jag ser verkligen en mening med det även om det är lite smått panikgivande..Tänkte ta med mig kameran med (om jag hittar den)

<3

Opigg morgon

Varför ska det alltid vara svårt att somna när man känner att man verkligen måste sova? Igår blev det inte somnat förän vid ett och sen skulle jag upp 7 timmar senare.. Fruktansvärt segt och tråkigt.. Är iaf ledig imorgon och på torsdag :D då blir det långa mornar hoppas jag (Carl tyvärr jag tänker inte gå upp med dig imon). Breaking dawn blev även utläst igår. Den sista boken i twilight serien så nu byts lunch lektyren ut mot Lonely planets Russia and belarus. Känner att det är en del engelska som jag läser nu.. Känns ganska skönt dock att ta in mer än bara svenska hela tiden och faktiskt komma ihåg engelskan man lärde sig i skolan (även om jag har lärt mig mer på resor). Ett år i Australien kommer ju inte bli fel för Engelskan..

<3

Spara..

Jag tänkte spara pengar nu. Ordentligt inte köpa något som jag verkligen inte behöver men varför ska det då alltid komma massa fina grejer som man vill ha?

nelly.com hm.se halens.se
<3

Förskyld

Min kropp är seg, äckligt seg. Var och dansade idag och benen och armarna kändes sådär tunga som de gör när man har feber.. Gott, riktigt trevligt med lite förskylning sågär i mars, Eller inte. Jaja det är väl bara att träna bort det .. Brukar gå sådär men det skadar aldrig att försöka :D
<3

Måndag

Igen... Känns som dagarna bara rullar på och snart är det sommar.. Det är den 9 mars och det känns som mars snart är slut, alla mina veckor är redan planerade (som vanligt) och det är bara två helger kvar i denna månaden. Helt sjukt vad tiden går fort. Kanske är det för att dagarna ser ganska likadana ut hela tiden när man jobbar? Man går upp, går till jobbet och när man kommer hem är klockan halv 7 och det blir mat och kanske lite umgänge.. När jag inte tränar då då kommer jag hem vid 8..

Ne nu ska jag borsta bort alla hallonfrön från mina tänder. Blev mixade hallon och yougurt till frukost :D

<3

Städa..

Nu måste jag verkligen städa. Har skutit upp det lääänge nu och fortsatt med det hela dagen idag. Tänkte ta i det ordentligt nu och försöka bli klar på en halvtimme (kommer antaglien inte att lyckas men hoppas går ju.. Life of Ryan går på tvn och jag tänkte stäna av datorn för att koncentrera mig. Hur lätt är det när det blinkar orange ibland för att det är någon som vill en nått?

<3

Stirrar

Nu sitter jag coh stirrar på skärmen igen.. Borde städa och göra en massa andra grejer men jag letar resor.. Eller just nu kollar jag jobb i Norge.. Varför vet jag inte riktigt men det var någon som kommentera det härom dagen och frågade om jag skulle dit och jobba nu innan resan. Hade inte tänkt det nej, men det beror väl på när vi åker, blir det i maj nästa år (Hoppas INTE) så kanske jag gör det på våren innan.. Nej nu ska jag leta mer resa med trans-serbiriska järnvägen.. (kanske borde lära mig att stava det?)

<3

Tokyo

Inatt drömde jag något väldigt konstigt.. Jag var på tågluff med min familj (???) Alltså mamma, pappa och syster och vi var i tokyo. Tågen gick väldigt fort och man höll på att blåsa bort inne i dem om man inte höll fast sig. Te var som badbomber och alla torg och resturanger var vertikala för det fick inte plats horrisontelt. Helt klart var det helt stört! Jag drömde alltså flera gånger att jag höll på att ramla ner när jag satt och åt..
<3

Igår

När jag slutade jobba igår hade jag fått ett sms från Emelie med lite mer information om kvällen.. Det började klockan 18! alltså 1h och 45min efter jag slutade jobba. Jag var hemma 16.50 och var då lagom stressad över att hinna göra iordning allt innan vi skulle iväg typ 2 mil söderut.. Kvällen blev . . . speciell men vi var lätt snyggast klädda. Bilder kommer när senare, tog tyvärr inga själv eftersom jag på nått sätt har lagt kameran någon annan stans.
<3

Bok

Glömde säga igår att när jag kom hem hade biblioteket ringt om boken jag ville låna. Tydligen hade det varit så att samma dag som jag ville låna den var det även en annan person som ville låna den. Trots att bibliotikaren aldrig hade sett boken. De ringde dock och sa att de kan sätta upp mig på väntlista. Allt detta sa de till min pappa. Och senare när jag kom hem så ringde de också och sa att det hade bestämt sig för att köpa in den nya versionen som kommer i April om jag vill ha den. Självklart svarar jag att jag vill ha den, så när det kommer till biblioteket i Varberg får jag låna den som första :D
<3

Fredag

Snacka om virrig.. Jag skrev först Torsdag i rubiken och var helt säker på att det var det sen kom jag på att jag ska ut ikväll och det antaglien inte är torsdag då.. Har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra..

En sak är iaf säker, jag ser inte ut som en morot och är inte speciellt fläckig. (bara på vänster stortå och pekfingertå) Vilket jag tycker är ganska lyckat för en ny version av bus. Flaskan krånglade lite och sprutade efter man hade tryckt så jag lyckades ju självklart spruta mig själv i ögat! Dock gjorde det inte så ont som jag trodde, men alkohol i ögat är inget att rekomendera. Nu måste jag klä på mig för att åka till jobbet
<3

Födelsedag

Nu har yttligare en människa fyllt 18. Igår närmare sagt, så imon blir det födelsedags kalas.. Har dock inte riktigt bestämt mig hur seriös jag ska vara i friandet.. Ska ut på lördag med och känner egenltigen bara för att åka dit och säga grattis.. får se om jag får pojkvännen med mig hem eller om han fortsätter ut efter.. Men nu ska jag krypa ner i min säng och drömma fina drömmar om stränder och vind..
<3

Bus..

Ja nu är jag insmörjad.. Var ensåndära man sprayar på så nu har jag skrubbat hela duschen med så det inte blir några fina fläckar. Kan bara säga att det var välbehövligt..Usch! Jag trodde inte väggar blev smutsiga? Men men, nu sitter jag och slöar framför criminal minds och kollar nyheterna på Hm.. mycket fint.. mycket..
<3

Jag är INGEN jogging tjej..

Har nu jobbat, joggat och ätit. Riktigt skönt att känna sig sådär gott trött i kroppen. Inte urpumpad av trötthet utan av träning. Dock tycker jag INTE om att jogga. Det är kallt, jag har sjukt dålig kondition i kompination av astma och det känns lagom jätte tråkigt. Men vad duktig jag känner mig när jag väl har gjort det dock.. Tänkte försöka komma ut på sönda igen så jag håller det uppe nu. Men nu ska jag testa en ny bus.. Hoppas jag inte blir som en morot..
morot
<3

Morgon

Nu sitter man här igen, äter frukost och tänker på dagen.. Blir jobb och sedan lugn och ro för denna flickan behöver vila! Blir nog dock en joggingtur innan vilan. Man måste ju ha någonting att vila sig från, eller?
Dock gick jag och la mig med blött hår igår. Vilket betyder att det ser sådär tovit och konstigt lockigt ut så nu ska jag ställa och ordna till mig så jag ser respektabel ut. Vi hörs efter jobbet!
<3

Dans och bad

Blev lite brottom in till dansen.. Fastnade ju självklart framför datorn med Joel på msn. Han har varit bortrest, igen! Behöver jag srkiva att jag också vill resa?

Väl på dansen så har läraren kommit överrens med sig själv att hon ska bli hådare och säga precis vad hon tycker hela tiden. Det vill säga: Nej, usch vad fult ni dansar nu! Ni får inte klippa i rörelserna sådär det blir bara mjäkigt mm. Jag tycker det är helt okej dock för då vet man när det ser fel ut och när de ser rätt ut. Vi ska även nu börja med lite hopp på varandra. Man skulle ställa in sig som tanken sumobrottare. Fast det borde ju inte vara så svårt för mig, det var ju ändå mitt smeknamn som nyfödd.. 56cm lång och närmare 5 kilo.. Trevligt att det är bevisat att när man är stor när man föds själv föder man stora barn.. Jag ska iaf ta Carl till hjälp hade jag tänkt så han får hoppa upp på mig så jag ska ta imot.. Madrass under kanske?
Efter dansen blev det ett välbehövligt bad.. Med rosaglittrig bubbelbit från lush! Bubblorna var vita men vattnet var härligt rosa!
glittrig badskum
<3

Dags att röra på sig..

Blev ingen städning.. Som vanligt, jag måste verkligen bli mycket bättre på det där. Nu ska jag ta på mig träningskläderna och köra in till stan igen, längtar redan hem till sängen igen. Men Jag kommer tycka det som vanligt är riktigt kul när jag väl kommer dit. Blir modern dans idag, sån där dans som görs nästan bara för att slita ut kroppen så mycket som möjligt. Trevligt!
<3

Bilder

Gick precis genom bilder för att hitta de jag har klätt ut mig på.. Hittade inte riktigt debilder jag letade efter men hittade lite andra som Emelie tog på mig och några andra när vi var hos min syster. Nivån på den komsika delen i detta är att Emelie har inga minnen alls om att kameran var med (hon tog alla bilder) och att vi fick för oss att spela shack på min systers köksgolv. En kung och en häst mot ett torn och en dam.. Hästen dog på två drag..
wee
Vi vann såklart! Hur man nu kan vinna utan kung..
<3

Städa?

Varöfr är det alltid så segt att städa? Jag har fortfarande inte börjat. Sitter och stirrar på det fina utklädningskläder jag har lite överallt.. Blev ju en del utklädnader förra året och jag hoppas på några iår med. Med början på lördag, blir dock inte så seriöst.. Bara Långa guldiga ögonfransar, guldig hatt och guldig slips. Möjligtvis guldiga skor med.. Känner mest för att dra ut och ha kul. Så vi får väl hålla det på en "städad" nivå. Inga pepparkaks grisar eller badjävlar..

Utklädnad
Eller prinsessor för den delen...

<3

Onsdag

Idag har jag som vanligt min lediga dag :D Och som vanligt har jag en massa inplanerat. Nu i på förmiddagen har jag varit på biblioteket, tittat lite i affärer och lunchat med emelie. Och nu på eftermiddagen är det städning och träning som gäller..

Jag är inte ofta på bibliteket.. Är inte den människan som tycker sådär jätte mycket om att läsa. Dock har jag snart plöjt igenom twilight serien (på engelska självklart!). Och nu håller jag på att leta reda på massa böcker inför resan. Dock ser ddet ut som om datumet skickas mer framåt eftersom det är så kallt i ryssland och mongoliet på vintern.. Men vi får se efter lite mer informationsletande och annat.. Så idag blev det lånat en lonely planet om ryssland. Skulle haft den om trans-sirbiriska järnvägen men den var borta.. Jaja ska antaglien få den på fjärrlån och ska köpa en egen upplaga i april då det kommer ut en uppdaterad.. Ne nu måste jag komma igång att städa lite här ser ut som ja.. Kaos

resebok
<3

Kväll..

Kvällen har spenderats nerkrupen framför tvn med pojkvännen jämte mig. Skönt att få lite lugn och ro.. Tänkte förflytta mig vidare till sängen nu.
<3

Jag borde sova..

Börjar jag bli gammal? Jag klarar inte att inte sova lika mycket längre, jag kollar i kokböcker (jag som inte ens tycker överdrivet mycket om mat) och jag vill ha en egen liten valp att ta hand om. Men nej, inga kokböcker (orkar inte riktigt lära mig att laga mat nu) och resan blir verkligare för var dag så ingen vovve heller. Kan ju inte direkt lämna vovven sådär ett bra tag.. Men nu ska denna gamla tanten gå och lägga sig..
Me?
Jag?

<3

Söndag

Min Söndag var sådär blandad.. Stockholm, med fika, shopping och allt sånt där. Sen var det Tåg hem till lilla Varberg och sen tänkte jag åka ut till lilla Carl som bor sisådär 3 mil bort. Jag kommer två mil.. Sen, sen kokar den lilla skitbilen! Fick vänta tills bilen kallna, fylla på vatten. köra typ 1 km fylla på mer vatten, men sen fick jag inte köra längre enligt Carls extra pappa.. De körde dit fyllde på typ en halvliter glykol och sen fick jag köra sakta, med sällskap i bilen och följebil.. Lite smått komiskt..
<3

Omvägar..

Jag har idag varit riktigt duktig på att ta omvägar. Jag har nog gått minst en halvmil fel och jag minst gått 1,5 mil idag. Mina benhinnor kommer vara riktigt förbannade på mig imorgon. Men det är imon. Jag har idag besökt 3 balklännings affärer. blivit kär i en rygg på en klänning och köpt en annan som var minst lika fint..
<3
(skulle skickats i lördags)

RSS 2.0