myys

Klockan ringde klockan 6 i morse och jag ville verkligen bara ligga kvar och dra mig!! Men det var upp för  att sedan jobba i 9 timmar.. Behöver jag säga att det är skönt att sitta i sängen och slappa nu? Ne nu blir det lite bilder från akers brygge och sen blir det mys med pojkavännen framför ncis!

Jag försöker blåsa ut ljuset...

.. som vi sen läste skylten på..


Den eviga fredsflamman... Bra gjort Annie!
<3

Åter igen snö i Oslo..

Här har varit 0 gradigt i några dagar och har alltså gjort att mycket utav snön har sakta försvunnit men vad hände inatt? Jo det började snöa och det snöar fortfarande.. Så nu ligger jag i sängen och svär över all snön som har kommit. Och enligt väderprognosen ska det snöa imorgon med.. surt!!
bilen till vänter kom i förmiddags och de andra två har stått under natten.. Det var som sagt bart igår..
<3

Jag är uppe!!

Klockan är innan 11 och jag faktiskt uppe!! *stolt* Har varit en riktigt sömntuta de sista två veckorna, men jobbar man till ett på natten så blir det lite vändning på dygnen sen är det bara att vända om igen för på onsdag börjar jag 05.00! Den är sådär lagom rolig och man blir sådär lagom pigg med.. Gårkvällen spederades framför Wii jag med massa yoga och Carl testade lite nya spel..

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZV7JHDQ1Tzw&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZV7JHDQ1Tzw&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object><object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZV7JHDQ1Tzw&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZV7JHDQ1Tzw&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

sjukt sött att kolla på han igår :p
<3

Turisting!!

Som jag skrev innan så spenderade jag och Carl dagen med promenad runt vid Akers brygge. Sjukt fint ställe och när solen skiner så blir det ju inte direkt fulare.. Vi lekte riktiga turister och tog kort på det mesta. Båtarna (även en as snygg rosa), byggnaderna, den eviga fredsflamman (visste inte ens att det fanns en sånn??), havet och så klart oss! tänkte visa lite bilder i taget så det blir de riktiga äkta turistbilderna först!

.

Jag pussar isbjönar och Carl är en näsa :p

<3


chips craving!!

Nu har jag sådär sjuk chips craving och är väldigt väldigt nära på att springa ner till kiwi och köpa det...
Nu har jag bestämt mig det blir chips!!
<3

blä

Försökte posta inlägg i morse men det kom självklart inte fram. Stod något i stil med att jag egentligen hade tänkt att försöka ställa om min inre klocka så att jag kan gå upp pigg och glad på lördag klockan 7 men då jag inte vaknade förän halv 1 idag så får vi väl se hur det går.. Sen att vi skulle på promenad till akers brygge och sjukt var fint där är!! Kommer med bilder snart!!
<3

God middag!

Jag tänkte att ställa om idag då jag börjar klockan 7 på lördag men det gick sådär då jag vaknade halv ett! Nu är frukosten äten och solen skiner jätte fint så jag tänkte ta kameran och gå ner till akers brygge och leka turister.. Kanske låta han prova någon skjorta till som jag sedan kan köpa.. Hoppas vi får några bra bilder isf visar ja de ikväll.
PUSS
<3

God middag!

Jag tänkte att ställa om idag då jag börjar klockan 7 på lördag men det gick sådär då jag vaknade halv ett! Nu är frukosten äten och solen skiner jätte fint så jag tänkte ta kameran och gå ner till akers brygge och leka turister.. Kanske låta han prova någon skjorta till som jag sedan kan köpa.. Hoppas vi får några bra bilder isf visar ja de ikväll.
PUSS
<3

God middag!

Jag tänkte att ställa om idag då jag börjar klockan 7 på lördag men det gick sådär då jag vaknade halv ett! Nu är frukosten äten och solen skiner jätte fint så jag tänkte ta kameran och gå ner till akers brygge och leka turister.. Kanske låta han prova någon skjorta till som jag sedan kan köpa.. Hoppas vi får några bra bilder isf visar ja de ikväll.
PUSS
<3

Morgon!

Nu är jag vaken! Har sovit helt sjukt skönt även om jag drömt massa konstiga drömmar. Vaknade vid 12 av att väckarklockan ringde och det var dags att gå upp. tycker det är ganska skönt att jobba kvällar så man får mysiga mornar med snozande med Carl.
Nu är det snart dags för frukost sen blir det försöka lista ut mitt schema för februari och bestämma om det blir en tripp till varberg för att bunkra upp mat och hämta ipod :D
bestämde mig för en ipod touch då den har massa fler funktioner och det finns ett tillbehör så man kan ha den som gps i bilen sen. bild:apple
<3

Nano eller Touch

Nu står jag i ett val och kval.. Slarvade i samband med flytten hit bort min ipod och den saknas mig!! Och nu går funderingen på vad jag ska köpa för någon ny.. En ipod får det bli iaf, trivdes sjukt bra med den gamla. Men frågan är om det ska bli en ny nano bara eller en touch..

Vad tycks vilken är bäst?
<3

j*vla hund!!

Jag sov ganska gott idag, det vill säga till en hund antaglien var bunden utan för Ica nedanför och skällde som en jävla galning! Sjukt irreterande och vakna av något som låter som det ska äta upp en!
Sen gick jag ner till postlådan och skulle kolla om mitt lönebesked hade kommit och istället låg där en räkning på störmmen :(
Men jag är possitiv idag iaf är ledig och ska njuta av dagen!!!
<3

Tid..

Jag är nästan helt säker på att om tiden idag skulle gå långsammare skulle den gå bakåt.. Det känns iaf så. Vet inte riktigt heller vad det beror på kanske för jag skulle slutat 12 inatt men slutade inte förän 00.40, larmet på jobbet gick, jag är allmänt trött och har ont i ryggen. Eller är det kanske för jag vet att jag inte kommer träffa Carl knappt någonting på ett dygn så tiden jävlas med mig och verkligen drar ut på det?

Jaja hur som helst så är jag verkligen opepp på allt idag. Jag hittar liksom inte motivationen till något, kladdkakan jag gjorde innan blev misslyckad (den typ rinner) och jag orkar verkligen inte ställa mig och laga mat.. Sen försöker jag komma på något bra att ge Carl i julklapp. (vi firade inte jul med varandra då ingen direkt hade pengar så nu blir det STOR!! alla hjärtans dag för oss.) Vad ger man till en människa som har allt han behöver och inte säger vad han önskar sig?

Och nu funkar inte webcamen heller, tänkte visa hur riktigt opepp jag verkligen ser ut..
<3

Update: hitta den riktiga kameran..

kanske borde tvätta bort gammalt smink så man inte ser lika opepp ut på jobbet...

Godmorgon..

Eller nått sånt.. Fast jag vaknade vid 10 har jag nästan bara spederat morgonen i sängen. sjukt trött och min förskylning vägrar att släppa!
I morse när jag vaknade kände jag bara ett lugn över mig att jag inte var tvungen att gå upp direkt och tvinga i mig lite mat för att sedan halvspringa till jobbet. Det var bara att ligga kvar i sängen, vrida lite på sig och njuta av att ha hela sängen för sig själv :p Carl gick nämligen till jobbet när jag fortfarande var halvt medvedslös sådär vid halv 7 i morse..

Fast nu tänkte jag försöka pallra mig upp och göra lite yoga.. Träna kam jag inte då förskylningen som sagt inte släppt men yoga är ju ganska lugnt så det känns skönt att röra på kroppen lite iaf.

google

<3


Veckan..

Dålig uppdatering jag vet men denna veckan har mest handlat om jobb. måndags vardet först jobb i 8 timmar sedan vidare på kurs i tre.. och sen börjar klockan 05.00 två dagar i rad så varit helt slut och det enda man verkligen vill göra är att SOVA!! Fast nu är jag vaken eftersom jag har sovit halva eftermiddagen. Ska liksom ställa om till imorgon då jag börjar 16.00-01.00.
<3

Seriöst ska jag gå upp nu?

Klockan är typ halv tre  och jag är helt borta. Tröttheten gör att ögonen är helt suddiga och kroppen helt stel! Jag känner mig ungefär som en stol, eller möjligtvis som en pall. Ska försöka vakna lite mer seriöst nu då jag börjar jobba om 1½h. Jag hoppas seriöst inte att frysen där uppe har börjat fungera igen för jag känner verkligen inte för att bära upp all glass idag.. (nu förstår väl typ ingen någonting..)

Igår gick Ben&Jerrys/Hägen Daas frysen sönder på övervåningen, där affären ligger, sönder. Och jag fick den väldigt snälla uppgiften att gå ner med den glassen till en av frysarna där nere. Det blev 5 stora låder med glass och typ sådär 20 kilo i varje låda. Jag vet att det inte är jätte mycket, men i låder som inte är bra att bära och med en redan halvirreterad rygg så var det inte kul igår och min rygg klagar fortfarande. Men men
Typ jag idag!
<3

Norskt godis!

Igår var jag inne på Ica och skulle bara kolla lite och de hade denna veckan 10 kr market som de kallade. Vissa av varorna har det satt ned till 10 kronor. Allt från Yougurt till svenska hedliga ostbågar. I bladningen fanns där även lite norsk choklad som jag var tvungen att testa!

Typ som digestive choklad från marabou (freia är ju norska versionen av marabou) fast kexkulorna är karmeliserade så de är stenhårda! Tycker bättre om marabou)
En annan choklad med riskrip från nidar. Inte jätte god enligt mig smaka så mycket choklad :p
<3

Morgon mys!

Mikael är hemma i Sverige och Carl sover så nu blir det morgon mys i soffan med en kopp te, toast och hm-katalogen:D

kan det bli en bättre start på morgonen?

<3

 


Grannar..

Nu har jag varit vaken en hel dag och min hjärna jobbar fram och tillbaka hur man kan göra åt grannarna. Det är inte första gången vi hör dem bråka och det är inte lite de bråkar heller. Det dunsar, dunkar, låter som saker går sönder, det skriks både NEEEEJ, som det gör ont och elaka saker till varandra. Efter att ha pratat med Mikael, så hade de tydligen varit på balkongen när det bråkat igår så det var fler än vi som nu har hört det. Det här är inget lyhört hus, vi hör inte varandra i lägenheten och absolut inte våra grannar och att man nu verkligen vaknar av det är för mig lite oroväckande.
Det är en sak om någon granne festar lite då och då, men att det varje helg är ordentligt bråk och nu mitt i veckan hörs ordentliga skrik.. Vad kan man göra? Ringa polisen? Känns lite sådär att försöka prata med dem då vi inte exakt vet vilka det är och vad vi själva isf drar på oss. Några idéer?

<3


Uppe men fortfarande i sängen..

Godmorgon!! Inatt vid 04.00 vaknade jag av att våra grannar bråkade.. Lite smått läskigt att höra ett bråk där det ingår dunsar, skrik och förtal.. Vet inte riktigt om det finns något man själv kan göra åt det?
Och nu i morse skulle Carl iväg till jobbet! Han ska nämligen skriva på ett kontrakt idag för sitt nya jobb :D
Sjukt glad för hans skull, det lättar ju en del på axlarna när man väl får ett jobb. Idag får han reda på hur många timmar det blir i veckan men det är ju mer än nu!

Själv är jag också ganska glad då min ena halva av lönen kom idag. De är helt virriga på huvudkontoret just nu då lönen egentligen skulle bli flyttad till den 10:onde varje måndag men efter massa krångel så får vi halva decemberlönen den 15 januari och halva den 20:e och sen får vi januari lönen den 10:e februari.. Så det känns ganska komiskt att de inte har jätte mycket koll. Men men

Ne nu ska jag bestämma mig vad jag ska göra idag tills jag börjar jobba klockan 16 skönt med sovmorgon iaf så jag funderar starkt på att krypa tillbaka ner under täcket och titta film!

En trött men glad Annie då vetskapen att hon inte började jobba klockan 05.00 imorse
<3

Ensammen..

Igår hade jag och Carl en diskution om hur det skulle vara om en av oss åkte hem en helg och den andra gjorde det inte. Om det skulle vara skönt att ingen snor täcket, knuffas eller något annat irreterande eller om det skulle bli så att man saknade att ha någon att mysa med. Båda två kom fram till det att det skulle bli tomt. Det är ju våran säng och våran säng utan den andre blir helt enkelt FEL!
Men nu sitter jag här själv och tycker det är ganska mysigt! Carl är iväg på BK och Mikael på jobb. Så jag sitter här ensam i lägenheten och tycker det är ganska skönt. Fast vetskapen finns ju bak i hjärnan att båda två snart kommer hem igen. Förhoppningsvis sover jag när Mikael kommer då jag börjar jobba klockan 05.00 imorgon men ändå.

Att njuta av ensamheten är riktigt skönt. Jag har legat i sängen och myst och tittat på paradise hotel som egentligen är sjukt dåligt men kul att kolla på bara för att de är sånna idioter..

Ne nu står jag i valet om jag ska ställa mig i duschen en stund..

<3

Det är fredag idag TIHI!

Carl kom nyss in i sovrummet med en halv liter socker och tittade på mig med världens största ögon och frågade om det verkligen skulle vara SÅÅ mycket socker i kladdkakan. Jag svarade lungt, klart det ska vara. Han skakade på huvudet och gick långsamt bort.. Nu står han och vispar det och ägg. Ska nog gå och hjälpa han så att jag får smaka på själva kakan innan jag ska och jobba om fyra timmar..
*gick och glömde att posta*
Kom tillbaka. Var ute och köpte vanlijsocker och grädde. Kladdkaka är gott men kladdkaka med vispad grädde är godare. Och Carl kan verkligen inte knäcka ägg. Han lyckades tydligen med två denna gången av fyra utan att få med massa skal, han var stolt över att det var så många. Jag tycker det är lite kul, jag som är så van att baka och när jag var liten blev förbjuden att baka för jag bakade så gott och han aldrig har bakat själv i hela sitt liv. Nu ska bara smöret i och sedan in i ugnen!
<3

Vadåå TORSDAG?

Jag svor lite smått över grannen precis. Han (Är nog  ett par..) började spela trance möter hardcore för 10min på full volym.
Och jag säger till Carl lite sådär "vad håller våran granne på med det är ju mitt i veckan"
Carl svarade: "Ja det är ju bara en vanlig sketen torsdag"
Här flippar jag: "Vadå torsdag? Är det inte Onsdag idag? det var väl tisdag igår?"
"Ne det är torsdag idag Annie och det är Fredag imorgon"
Så lycklig som jag blev då är ganska svårt att bli när man är så trött som jag är nu. Sådan lycka kommer endast vid uppkommandet att man kommer fram till att jag har en mindre dag fram tills jag är ledig i en hel dag!!
<3

asdasfd

oinspererad rubik men seriöst jag är helt slut!! igår började jag 5 och jobba till 13 som självklart blev lite sent sen började jag igen klockan 16 och jobba till 21 och det blev med sent och nu idag började jag 5 igen.. Vid fyra idag var jag död. Jag frös som ett as och var sömning som sömntablett! Så jag tof fleece tröjan och mjukisbyxorna och bäddade ner mig i sängen.. När jag vakna en timme senare var jag äntligen varm och redo för att iaf vara vaken någon timme till.. Fortfarande vaken faktiskt men sjukt trött..
Så nu ligger jag i sängen och trycker i min 12 kronors kakor.. (12 kr för 300 gram och de är lika goa som maryland!!) tänkte tatt en fin bild på kakorna men webbcamen fungerar  ikke och jag har inte orken att pallra mig ur sängen. så det blir yttligare ett inlägg utan bilder. insperation och aktivitet på hög nivå i denna sängen ikväll.
<3

sjukt trött

just nu är jag helt sjukt trött efter en dag på stan med mina föräldrar som har hälsat på och att jag hoppade in extra i morse för en tjej som var sjuk. och nu klockan 23 ikväll får jag reda på att hon även kommer vara sjuk i morgon och alltså jag måste börja jobba klockan 7 imorgon/idag med.. så om sisådär 6½ timme börjar jag jobba och jobbar då i 9 timmar.. JAG VILL SOVA!!
<3

omtänkt

Efter tolv timmar uppe ur sängen ligger jag åter nerbäddad för att få min efterlängtade sömn. Mina föräldrar kom hit i eftermiddags efter att de virrat lite i Oslo C. Så det blev thaimat och en promenad i Frognerparken där vi kollade på monoliten av Vigeland (tydligen en känd konstnär) De var mörkt när vi gick men hittade en bild på google..

17 meter hög, huggd av ett stenblock och skulpterar 121 människor..

ganska häftigt

<3


Söndag

Idag är det söndagen jag trodde det var igår men nu tror jag helt plötsligt det är måndag istället. Jag tror inte jag riktigt har alla hemma för tillfället. Min avstånds bedömning är helt off så jag slår i mina fingrar i allt och det gör inte lite ont att träffa precis på fingertoppen men värdensfart in i något hårt.. Men men det är ju jag som gör det och självklart ska man lyckas med något..
Jag gick upp riktigt tidigt idag, kvart över 10 vaknade jag (och ja det är tidigt om man somnar vid 04..) Och då gick jag upp och läste ut min bok, En shopoholic i New York. Har kommit fram till att filmen som kom ut förra våren är en blandning mellan de två första böckerna och att jag fortfarande inte fattar hur man kan tänka som denna huvudpersonen gör. Och grejen är ju den att det verkligen finns människor som gör det.
Och det värsta med filmen är att sjalen som i boken är blå med lite pärlor och typ broderier på är i filmen en tråkig grön sjal. Bara sådär mittemellan blå och grön tråkigt sjal. BESVIKEN!!!

<3

Jobb..

Nu ska jag vara på jobbet om en kvart. Det är en tjej som har blivit sjuk så jag ska hoppa in och hjälpa till. fyra till midnatt.. Ska ladda upp med cola och alvedon då mitt huvud dunkar så det känns som om det ska sprängas! Men Fung gav mig ledig imorgon då jag var så snäll att jag hoppar in. Mina föräldrar ska ju komma imorgon.. Nu tycker Carl jag ska gå så jag kommer i tid.. för det tar ju verkligen 15 min att gå 500 meter.. Eller så vill han bara bli av med mig.. Fast jag borde nog byta från mjukisbyxor..
<3

Förvirring!

Hade helt fått för mig att det var den tredje januari idag.. Varför har jag ingen aning om men det är ju mig vi snackar om och då jag inte är bäst på datum händer detta ofta!
Det jag glömde att berätta från nyårsafton är att jag självfallet det första jag gör på morgonen är att låsa in mig på toaletten en halvtimme. Vårat vackra lås på toaletten gick i baklås och vägrade släppa ut mig. Med styrka tog Carl och Mikael i från utsidan och bankade, smällde och förde allmänt oväsende. Vilket självklart inte fungerade. Jag försökte försiktigt från insidan några gånger och tillslut då efter 30 minuters evigt lirkade i låset får jag med försiktigheten i största hand upp låset :D Så nu är låset bortmonterat och vi kör med öppen och stängd dörr metoden. Dock monterade de bort alla delar som också gör att man har ett litet stopp när man stänger dörren.. Lite smått läskigt sådär..
Men nu ska jag duscha och sedan ge mig iväg till jobbet för att  kolla om jag kan byta en tid i morgon.
<3

Vår!

Jag kom i förrgår underfund med att jag inte alls tycker illa om denna vintern som är här eller all snön som gör det glashalt. Jag tycker det är ganska mysigt att gå med den underbara pojkvännen nerför gatan och gå nära för att verkligen hålla värmen. Men det säger inte att jag inte längtar efter sommaren och våren. Så ikväll efter elavsläning och tittande ut på lössnön som irrade runt kollade jag in på hms hemsida och såg vår/sommarkollektionen. Massa jumpsuits :D Hur slappt är inte det på en skala, sen en massa färg. Så jag hittade lite favoriter som kanske någongång kommer hitta sin plats här i den minimala gaderoben jag och Carl delar (den är egentligen inte minimal men vi har inga hyllplan..)

Nattkramar från OSLO!


nyår

Det är ett nytt år och året firades in igår med en soffa med Carl, Mikael och Mario. Blev en väldigt lugn nyår då ingen kände för att gå ut och jag mådde piss som jag självklart fortfarande gör.. Så idag har spenderats likadant som igår. Nerbäddad i soffan. Tänkte bädde ner mig igen nus..
<3

RSS 2.0