Beroende..

Jag har kommit fram till att det finns tre saker här i världen som jag är beroende av: Socker, träning och SKOR!!
Socker i alla dess former är ju underbart, speciellt i smågodis.
Utan träning mår jag så jävla dåligt och har fuktansvärt dåligt samvete. Dessutom tycker jag det är sjukt kul att träna tills         kroppen känns som gele och jag har svårt att gå
Skor.. Ja, det gör mig glad. Varför vet jag inte men det har varit så sen jag var liten att jag älskar att titta på skor. De kan antligen hjälpa en outfit att se bättre ut eller förstöra en outfit totalt.. (som J han borde verkligen!!! slänga sina gröna skor!) De på bilden nedan åker nog med hem till mig imon..


google,google och hm


<3

Torsdag?

Hela dagen idag har det verkligen kännts som det har varit torsdag. Vilket egentligen är ganska bra för då kanske det känns som om det är fredag imon och när jag slutar fyra så blir jag överlycklig? Eller kanske inte men ändå.

Idag har dagen annars mest gått up på att försöka lyssna på debatten som var på radion. Om underskötaren som gick till svt debatt om rasismen på sjukhuset när det inte hjälpte att gå inom sjukthuset. Sjukt starkt av honom att sälla sig upp mot sin arbetsgivare på det sättet! Önskar att fler gjorde på det sättet..
<3

tidig i säng?

Jag tänkte ju gått tidigt i säng, men jag stannade uppe iaf. Pratade med Joel om sommaren och att han verkligen ska lära mig och segla i sommar och vi inte bara ska ligga och stirra på himlen denna sommaren med. (det ska göras det med, men efter seglingen) Har även kollat massa vårkollektioner. Ska bli så skönt med vår och sommar. Jag vill springa barbent på stranden och njuta! Men nu ska jag dra mig till sängen och låta det bli fredag. Även första dagen på ett 5 dagars arbetspass. Men på onsdag och torsdag är jag ledig igen. *längtar*
<3

kväll...

Fasen vad konstigt det känns att vara hemma igen. Hundarna rör sig inte långt ifrån mig och gör de de stirrar de på mig hela tiden. Känns även kostigt att ikväll ska jag inte bara gå och lägga mig i en enkelsäng utan även en tom enkelsäng. Vad fasen är det här egentligen? Dåligt påhitt. Jag funderar seriöst på att krypa ner i den där tomma kalla sängen för tvn här uppe har slutat fungera och mamma tittar på si-fi (hur de nu stavas) har ju endå en bra bok att läsa..
<3

Snart klart..

Carl står och diskar den sista stekpannan, jag stirrar längtande på de tomma hyllorna. Jag vill fylla de med mina grejer igen, kalla detta hem, men nej nu är allt packat och vi ska bara få hem det och sen torka av allt igen. Golv, bord och kyl kvar med andra ord. Nu ska vi hämta en annan bil så vi slipper köra massa fram och tillbaka.
<3

Planering

Ne nu har jag och Emelie suttit vid varsin dator i en timme och planerat.. Hittat ett ställe dig jag vill och kolla klännigar till balen som jag ska gå på med en av mina älsta kompisar någonsin <3 Men nu har vi bestämt oss för hotell och tid för upp åkning iaf så när jag har städat här ska jag ner till stan för att boka. Ska använda det där presentkortet på resia, det jag egentligen inte vill använda men det skadar egentligen bara mig själv om jag inte använder det. Den riktiga anledningen till att vi ska till Stockholm är att det företaget vi funderar på att åka med till Australien har typ öppet hus i deras lokaler. Lite seminarium och folk som varit ute och rest innan som man kan fråga åsådär.. Men vi ska även festa järnet, shoppa, leta balklänning och shoppa lite till!!! Synd bara att alla hjärtans dag firas utan mitt hjärta. Han är kvar i Varberg. Men vi ska fira det en annan dag, han vet att detta är viktigt för mig och han stöttar mig i det <3
H
väcka carl var det ja... <3

Flytta

Idag är dagen.. Jag och Carl flyttar nu isär och hem igen. Undra egentligen hur mycket isär det blir men ändå, det känns konstigt. Ska försöka få med kameran när jag har varit hemma en gång så det blir lite bilder iaf. Glömde den när jag åka hemifrån och har inte orkat vara hemma för att hämta den.. Men men, jag ska planera lite mer stockholm, sen blir det packa och städa.
<3

HaHA

Emelie och jag erövrar stockholm den 13-16 Februari :D
<3

Halmstad..

Dagen började med att jag blev försenad upp ur sängen och därmed försenad till min mamma (men jag bryr mig faktiskt inte) sedan var jag försenad hem igen för att hämta Emelie men hon brydde sig inte heller... Fast jag tog igen det ganska bra på motorvägen ner.. Jag  tycker det är ganska kul att åka till tandläkaren, brukar oftast sluta med glada miner och shopping.. Dock slutade det idag i VÄLDIGT glada miner och balklänning provande.. Jag ska gå på bal till våren :D
<3

betalt

tihi. nu är räkningarna betalda och det gjorde inte ont alls. jag behöde inte ens lyfta aset för att hämta papprena. Tack Emelie (som övertalade Carl men det har inte med saken att göra just nu) Nu hoppas jag bara det inte kommer några mer räkningar.. Blir en del annat som kommer kosta denna månaden. Men det är det värt, det är ändå en speciell dag. Hemligt hemligt..
<3

Oklokt resunmang..

Sitter nu och försöker teleportera mina räkningar från köket till mitt knä men det går inte jätte bra.. Kom just fram till att jag tycker inte det är så jädra jobbigt att betala räkningarna utan att hämta dem som är jobbigast. Ja idag är jag riktigt lat. Sitter och äter lösgodis och tycker livet är ganska gott ändå, orka bry sig om småsaker idag! Nej räkningarna ska hämtas och betalas Yej!!
<3

Haha!

Jag har fått igenom min vilja. Jag har ledigt över hultsfred och jag har även lyckats om jag vill ha ledigt en annan dag men den mycket tidagare än juni.. Vi får se jag ska ta hjälp av Emelie imorgon när vi åker till halmstad och väga för och nackdelar mot varandra.. Jag vill hitta fler fördelar än nackdelar. Men nu står Carl och lagar mat och jag känner mig helt sjukt slapp so sitter uppkrupen i mina sommar mjukis kläder. (nej jag längtar inte alls till värmen och trotsar kylan i hotpants och linne...)
<3

tihi

Planering och genomförande... Idag planerade jag förstadierna och satte det till genomförande, nu ska mellanstadierna sättas på planering..
<3

..

mycket att skriva och förklara, lite tid..

sista dagen för veckan

Även med lite sömn, skrämmande av pojkvän och allmänt dåligt blodtryck är jag på relativ gott humör idag. Det är min sista dag på jobbet denna veckan. Japp jag är ledig både lördag och söndag vilket jag tycker är underbart! Inte för att jag har något speciellt planerat utan att jag och Carl kan göra precis vad vi känner för och det är ingen som riktigt kan tycka till om det. Så jag ska försöka få läst lite i min bok, boka biljetter till köpenhamn den 4 mars, planera lite för Australien, fest och övertala de andra att det klart vi ska till hultsfred. Det sista har jag redan fått med mig två på nu ska bara resten övertalas med, men jag tror inte det blir så svårt. Jag menar vad är problemet med fest konstant i 4 dagar med massa bra band och artister som spelar? Nu ska de me!! Ne nu måste jag snart ge mig av, det är snö ute och jag tänker inte riskera att ramla med cyklen så det blir bil idag, plus att jag inte har någon mat (blev ingen över från igår och jag orkar verkligen inte fixa med det) så jag ska handla innan jag ska jobba med..
<3

sova?

Jag är trött, så sjukt trött. Jag har nu kommit fram till att vakna och somna om är inte bra för mig. Det betyder mardrömmar, jag har nu drömt om varendra liten dum sak som har hänt de senaste 5 åren. Börjat från idag och sedan gått bakåt. Jag börjar bli ordentligt trött eftersom jag inte ritktig vill somna... Jag vill bli klar med alla minnen så jag kan somna..
<3

Årets!!

Lars Winnerbäck blev årets manliga artist på rockbjörnen!!! Underbart" han förtjänade det självklart
<3

ekonomiskt tänkade

lång dag på jobbet som de sista timmarna spenderades med att fundera ut hur min ekonomiska situation ser ut. Jag stör mig så på att jag faktiskt bryr mig så mycket om pengar som jag gör. Innan jag träffade en person så brydde jag mig inte speciellt mycket, det fick liksom vara men nu ja nu då ska jag planera budjet för de kommande 8 månaderna.. Fasen vad jag stör mig på mig själv. Ne disken kallar.. Carl fick ta maten och jag disken idag. Jag känner egentligen för att bara krypa ner i sängen och skita i allt förutom mitt täcke och mina kuddar.. men men
<3

vill inte

Om en vecka. Det vill säga torsdag nästa vecka, flyttar jag och Carl här ifrån. Och vi flyttar inte bara hem vi kommer ju även flytta ifrån varandra.. vilket enligt mig är riktigt läskigt. Men det läskigaste är nog att jag nu efter att ha trivs bättre denna månaden än vad jag har gjort de sista 5 åren ska flytta tillbaka. Jag vill INTE!!
<3

mycket

Blev ingen dans idag fanns inte riktigt tid för det i min planering. Blev istället ett varv till på stan med Emelie och det slutade i ett para nya skor till mig och en klänning till henne. Vi har även pratat och planerat lite inför helgen, kommande utflykt till köpenhamn och hultsfred. Winnerbäck, Takida och Timbuktu behöver man mer andledning för att åka 4 dagar till småland? skulle inte tro det.. Nu ligger Carl här bakom mig och snarkar. Tror han är ganska trött så jag ska gå och laga lite mat till oss och sedan krypa upp framför tvn..
<3

hektiskt eller inte

Efter ett avsnitt Gossip Girl (S2E15) med försök med avhoppande från hustak mm. Har jag nu sminkat mig och ska snart dra på mig mina skor och ge mig ut ur dörren. Det blir en snabb sväng på stan för att kolla om boken jag vill ha finns i lilla varberg eller om jag skulle behöva beställa den från internet. Vill ju ha den nu!! Blir även en snabb titt i affärer för koll om det har kommit några nya intressanta kläder. Sen bär det ut till bua och Emelie där vi ska baka och snacka skit hela dagen. Vi är bäst på skitsnack! Mr. C tycker vi är så lika i våra hjärnor så det är skrämmande.. Han har lite fel. Det är inte skrämmande utan fruktansvärt roligt för det räcker med ett ord och båda knäcker sig alla andra stirrar förvånat och vi knäcker oss igen. Det är så det ska vara och tänk att vi inte har känt varandra mer än ett halvår! Underbart! Nej ut var det. Ska vara 1,5 mil härifrån om en timme och jag ska hinna gå på stan... Sry mr jag har inte diskat än tar det efter dansen ikväll.
<3

morgon

Jag borde ligga nerkrupen i sängen och sova just nu.. Jag är ju faktiskt ledig idag.. Men nej självklart har jag en massa energi morgonen jag är ledig så jag är redan upp och håller på och krånglar.. Funderar på att boka biljetter till hultsfred med. Självklart Hultsfred - Älskar Winnerbäck biljetter. Går ju inte för sig med något annat! Vi får se om Elin fortfarande är på.. Hoppas hon svarar på det jävla smset hon fick snart... Ne nu ska jag hitta något annat och lägga nästa lön på..
<3

slutsats

Jag vill ha sommar och jag vill ha ett par riktigt grymma gladiatorinspererade skyhöga klackar....
<3

tid för mig

Nu har jag haft massa tid för mig. Det vill säga ledig tid från jobbet. Söndagen spenderades i sängen med en bok, sedan flyttades det till soffan för en film, mer motion blev det inte direkt den dagen. Måndagen började med en puss på pannan från min älskade pojkvän när han skulle gå till skolan. Jobb som vanligt och sen blev det dans. Älskade, älskade dans! Jag har nu träningsvärk i svanken och innerlåren. Underbart! Ne nu ska jag försöka övertala min halvpluggande pov´jkvän för en film och soffhörn...
<3

...

Allvarligt stora fel går inte att rätta till

dag

Hemma från jobbet och fy vad underbart det är med fredag. Spelar ingen roll att jag ska upp och jobba imon, det är fredag och jag älskar det! Just nu står Mr. C och gör mat och sedan ska vi iväg och bowla ikväll.. Får se om det blir cykling eller inte för fy attans vad kallt det är ute. Jag känner att jag lätt kan bli förslappad med bil men det är väl sånt som händer! Får ersätta det med annat istället.. Borde nog gå och byta från arbeteskläder nu..
<3

Retad..

Just nu blir jag retad av min käraste pojkvän för att min mage låter! Och nu retar han mig för jag skriver med arga knapptrcykningar med! Det börjar närma sig soffan för han inatt.... Ne, då vore det nog riktigt synd om han. Just nu sitter han och läser samhällskunskap (något om kultur, jag har inte riktigt orkat sätta mig in i det) och så har en lång, väldigt krånglig uppsatsliknande uppgift i matten med han ska skriva. Så just idag är det synd om han och han är lite små tjurig.. Jag blir bara gladare och gladare att jag är klar med skolan och kan krypa upp i det andra soffhörnet med en roman istället för en faktabok... tillbaka till den med andra ord...
<3

Trött..

Det var överförväntan kul att kolla på klänning med Amanda igår.. På ett sätt ångrar jag att jag sydde upp klänning då jag inte kunde prova massa andra.. Men men det är sånt man får göra när man går på högskolan någongång sådär i en långt borta framtid..
<3

klockan 13

Jag hade bestämt mig att klockan 13 så skulle jag vara klart för att ge mig iväg. Lägenheten skulle se respektabel ut och jag skulle se respektabel ut... Nu är klockan 13.15 och jag är halv respektabel och lägenheten likaså. Alltså jag skulle inte släppa in en okänd människa nu för det ser ganska sletet ut precis som jag.. Men ibland får man helt enkelt nöja sig med okej och inte bäst! Måste ge mig iväg nu. Ska vara på PS klockan 16 och innan det har jag en massa ärenden att springa..
<3

morgon

Jag älskar verkligen att bo här. Egen lägenhet och oftast en underbar pojkvän att komma hem till efter jobbet. Men idag 07.38 väcktes jag av grannarna på övervåningen.. De började borra i väggarna.. och när de väl hade borrat hål ja, då skulle de spika i väggarna.. Grejen är att det hade verkligen inte varit något problem om jag inte hade varit en människa som inte somnar om när jag har vaknat ordentligt. Så jag satte på tvn och sen fick jag för mig att gå upp och sätta på wiit... så det blev (enligt minuträknaren) ca. 60 minuters träning och sedan en promenad för frukost handlade.. Så nu känner jag mig riktigt pigg och fräsch i kroppen. kanske ska börja ordentligt nu så jag inte ser så sliten ut som alla påpekar hela tiden.. Nu ska jag duscha och sedan städa lite..
<3

resa!!

Har nu spenderat de sista timmarna med att kolla på flygbiljetter till sydney.. Finns biljetter från 7000 upp till 50000 för en väg.. Känns lagom bra att det är sådan skillnad. Och från den 14 augusti till den 15 augusti höjs priserna med 5000 kr.. Har verkligen spenderat halva dagen med att vända uppochner på vad jag vill göra framöver, i vilken följd och hur jag ska lägga upp det. jag funderar funderar och funderar...
<3

Tomt så tomt..

Hemma efter jobbet och Mr. C är hos sin mamma. här är så tomt och tyst så det nästan är skrämmande.. Jag som tänkte att jag skulle njuta av min ensamhet gör nog inte det iaf.. Jag borde göra mat med men det är inte alls lika kul om man ska äta själv...
<3

Trött

Jag är seriöst så trött just nu att det är jobbigt att lyfta armar och ben. Känns inte överdrivet kul att då behöva klä på sig jobb kläder och cykla över halva stan, jobba till 18 och sedan cykla hem igen. Känner mest för att krypa tillbaka ner i sängen och somna om. Och inte vakna förän Mr.C kommer hem från skolan, vilket inte skulle bli särskilt sent men senare än nu. Men nej jobbet kallar och jag vaknar förhoppningsvis efter att ha cyklat en bit. Ha en bra dag!
<3

lunch..

Jag kom just på att jag inte har någon lunch till jobbet idag.. Och jag orkar verkligen inte lämna lägenheten tidigare än jag behöver så nu har jag slängt i lite pasta i en kastrull så jag iaf har nått att äta.. Tror det ligger lite kyckling i frysen som jag kan ta med.. Jag och Mr. C var riktigt duktiga igår.. Först var jag och jobbade och han gjorde matte, sen åkte vi hem till mina föräldrar. Gjorde våfflor och tvättade lite. Sen åkte vi och handla.. Har nog mat till nästan hela veckan nu. Riktigt duktig av oss tycker jag! Dock när vi kom fram till lägenheten kom vi fram till att tvätten inte kunde hänga på tvättlinan om det skulle bli frost för då hade den frusit.. Så nu hänger det t-shirts, tröjor, trosor och kalsonger på gardinstängerna och allt annat som inte tar skada av lite fukt. Det är sjukt vackert!

<3

Filmer

Ibland har jag verkligen ingenting seriöst eller användbart att göra på jobbet så idag spenderade jag dagen (då jag inte stod i kassan) att leta upp filmer jag ville se eller har sett och vill ha.. Blev några stycken:

In the name of the king
Kalle och chokladfabriken
Star wars - the Clone wars
Den magiska leksaksaffären
Finding neverland
Be kind rewind
King Artur
Troja
We are marshall
Batman - the dark knight

Och nu har min älskade pojkvän laddat ner några av dem till mig :D Älska snabb uppkoppling
<3



seeeg

Efter kvälls besök igår och säng kommande relativt sent så var det inte dpeciellt lockande att gå upp i morse för att åka till jobbet. Kände mest för att krypa tillbaka ner jämte Mr. C och somna om i hans famn.. Men nej jag var duktig och cykla till jobbet. Dock kom jag på efter någon timme på jobbet att jag inte hade ätit sedan igår eftermiddag så kroppen började reagera.. stod typ och var helt yr  kassan och så. Annat lockar..
<3

surig!

Idag är ingen bra dag... Började med att jag var sen fick snabb cykla ner till doktorn som kom på igår kväll vid 19 att hon hade glömt att ta ett prov så jag skulle göra det idag istället. Sedan skulle jag till apoteket där jag fick reda på att mina nya p-piller kostar 880 kr om året. Så fruktansvärt roligt.. eller inte! Sen har jag varit halvsur och helt sjukt trött hela dagen så jag mest har stått och stirrat rakt fram. Nu står Mr. C och lagar mat så jag får väl gå och hjälpa han så det inte bränns vid...
<3

borde

Fasen vad det är saker man borde göra.. Jag har bara gjort en enda sak som jag borde idag. Nämligen träffa en gammal kompis som jag knappt sett sen i sommras. Vi tog en prmenad i det kalla blåsiga småttblöta vädret n ere vid apelviken. Nu borde jag gå och laga mat eftersom jag bara ätt en pizza bit och choklad idag och börjar bli smått illamående.. Men orkar jag verkligen det? Jag har ju ändå underbartsällskap i soffan så jag tror jag stannar här ett tag till...
<3

dagen

Hemma efter halvspringade ner till doktorn, en snabb shoppingrunda och en promenad hem igen. Jag hade nästan bestämt mig att jag inte skulle köpa några kläder denna månaden, men det gick ju sådär.. Hitta ett par shorts som jag har letat efter ett tag. De var till och med på rea.. Korta bruna shorts med lite rutor i rolig färg..
nu kommer Mr. C :D
<3

inställd..

Jag är vaken.. Eller det är iaf vad jag intalar mig att jag är. Jag ska vara hos doktorn idag så jag var tvungen att gå upp även om jag var ledig..  Dock när klockan ringde så var kroppen helt inställd på att jag skulle upp och gå till jobbet. Den var även inställd på att det skulle ligga en Mr. C i sängen jämte mig. Inget av de kroppen var inställd på var sant. Mr C har sovit hemma hos sig och kommer inte hit förän i eftermiddag. En sak till jag absolut inte var förberedd på är att det är snö ute.. Ja för att vara varberg till och med mycket snö och det snöar fortfarande. Åt helvete med det där med cyklen, jag är sämst på att cykla och tänker inte göra första cykelriden på nått år när det är snö ute! Dock vet jag inte hur lång tid det tar att gå till stan så jag får väl dra mig snart så jag inte blir försenad.
<3

Äntligen cykel

Nu har jag fått min älskade cykel. Lagad fixad och oljad det vill säga ingen bil ner till stan imon utan cykel. Skönt att inte behöva använda den mer än för handling nu. Ne nu ska jag sova så jag kommer upp imon och inte ser ut som den zombien jag är just nu..
<3

anorexia..

Sitter nu och halvkollar på ett program som heter "barn med anorexia". Det är ett program om ett gruppboende med barn som har anorexia. Barn så unga som 8 år som gör allt för att väga så lite som möjligt. Jag tycker verkligen synd om dessa barn. De har en sned verklighetsuppfattning om att man ska vara inte bara smal utan benig. Man ska även vara helst minimum på 1.75 känns det som just nu. Grejen är den att de som redan vid 8 års ålder försöker att vara så smala som möjligt inte klarar av att växa på längden. All deras energi går åt för att hålla de varma och vid liv.

Jag har aldrig varit speciellt smal heller aldrig speciellt tjock. Jag har varit fram tills nu ganska stadig 36/38. Jag har ändå blivit kallad för tjock av andra människor fler än en gång. Jag förstår det verkligen inte. Hur kan man kalla en person som har en storlek som ligger i den nedre delen av klädstorlekskalan för tjock? Varför har mänskligheten en nästan läskig benägenhet att trycka ner andra människor? Jag är glad att jag är en människa som inte tar åt sig av vad människor säger utan att egentligen har ett grund att stå på. Och enligt mig har de när de kallar mig tjock ingen grund att se på. Nej, jag är inte storlek mini men jag är verkligen inte storlek stor heller. Vilket jag är stolt över! Jag är helt enkelt sådär svensk, det vill säga lagom.
<3

hemligt..

Nu smids det planer.. Jag planerar för han, för dig, för mig och för oss..
<3

askungen..

Har nu suttit och tittat på en sånn där äckligt romantisk och gullig film. Another cinderella story heter den. är verkligen det där med en stor dans och hela grejen fast den utspelar sig i nutid, hon tappar sin ipod istället för skon. jag har tyckte allt sämre om romantiska komedier. Det var verkligen min favorit kategori av film innan. Nu får jag mest läskiga rysningar av människor som finner varandra i vått och tortt. Och nej jag har verkligen inte slutat tro på kärleken. Det är bara så att jag helt enkelt tycker att det känns smått falskt. Lite jag har fått nog av nu det sista. Men jag tror jag lätt kommer att blrja tycka om de filmerna igen. Allt går ju i perioder.
<3

Varberg = "the hills"?

Fasen vad jag är trött på all drama som finns runt omkring lilla skitna varberg...
<3

tråcken

Fy vilken tråkig dag jag har haft idag... Jobbat i 5 timmar och vi har bara haft 90 kunder. Vilket är helt sjukt lite för att vara oss. Det är den sämsta öppna dagen på hela året. Tror knappt att det var lönt att vara öppet idag eftersom jag hade fett OB tillägg. Det är iaf skönt att vara hemma igen och sitta och stirra på Mr. C när han gör matte. Det är när andra gör sånt när man förstår hur skönt det är att slippa skolan. Får se vad som händer ikväll, Elin och Michael är hit bjudna på GH men får se om de kommer, Elin är ibland lite seg (sry).. Fast jag ska nog egentligen inte säga nått..
 
Oh förresten, min minihund saga har brutit en tå..
<3

Kärlek?

Vad är kärlek egentligen? Finns det olika sorters kärlek? Är ovillkorlig kärlek alltid bra?
Jag får ibland bara en massa funderingar på saker och ting och det som jag kom att tänka på idag när jag stod och diskade på jobbet var, vad kärlek egentligen är. Om man någonsin kan definera det till en sak. Enligt mig finns det många olika kärlekar, det finns den du delar med dina kompisar, det finns den du delar med din parter, den du delar till materialiska ting och den som många tycker är obligatorisk det vill säga kärleken till dina föräldrar.
Kärleken till ens nära kompisar är en viktigt kärlek, det är den som är där alltid. När pojkvänner kommer och går står vännerna kvar och tar upp spillorna som lämnas på golvet. Däremot är den inte ovillkorlig, för i en kompisrelation måste man kunna ge lika mycket som man tar. Du måste ha något tillbaka för de du ger. Däremot finns det många ovillkorliga kärlekar till ens partner. Man ser inte de fel (som oftans finns) man ser endast det goda och de få fel man märker av de väljer man att inte se. Lite som det här med missbrukar/misshandel hustru/man. Man säger hela tiden till sig själv och andra att de kommer komma ut ur det, intalar sig själv att allt kommer lösa sig bara man ger det tid. Är ovillkorlig kärlek verkligen så bra? Jag menar, tänk att ha ovillkorlig kärlek till sig själv, hade man då någonsin jobbat för att bli bättre på någonting? Man ska självklart älska sig själv, men man ska älska sig själv med distans. Precis som man ska älska andra med distans. Lagom mycket, man ska självklart kunna kära ner sig och inte behöva kolla ovanför tecket på flera dagar men funkar det verkligen i längden?
<3

lägenhet

Nu har jag snott Mr. Cs dator medans han står och diskar i köket :D Han vet hur mycket jag verkligen hatar att diska så han är helt underbar och gör det åt mig. Min sötnos! Nu har jag bott här i lägenheten i 4 dagar och jag säger bara en sak.. Jag vill INTE flytta hem igen. Det är helt underbart att göra allt i sin egen takt och med ens egen vilja som enda lag. Mr. C kom ju först igår med så jag har ju verkligen inte haft något att bry mig om alls.. Ne nu är han klar med disken så jag får väl bry mig lite om han...
<3

Flytt

Jag hade idag tänkt att jag skulle göra iordning bloggen. Sätta dit ny header, ändra färger, säga mitt om 2008 och mina förhoppningar om 2009. Men, nej. Jag har idag istället spenderat dagen med att packa och flytta. Jag är nu bara hemma för att hämta lite till grejer sen så ska jag tillbaka och spendera min första natt alldeles ensam i lägenheten. Så jag får helt enkelt ta det en annan dag. Men det är underbart att få flytta...
<3

GOTT NYTT ÅR!

1 Januari.. Nytt år, ny lägenhet och nytt självförtroende!
<3


RSS 2.0