Plugga

Kvällen har väl inte varit väldigt intressant. Den har mest gått åt till att plugga. Börjar lära mig det mesta iaf men jag sjukt kass på utantillkunskap så vi får se hur det går med drinkarna imon.
Det rummet jag bor i går dock diskutinonen mest om fotboll.. Jag kan verkligen nada så det känns lite komiskt. Men man kan väl lära sig sånt med kanske. Vi ska iaf ge oss ut på storhandling imorgon så vi får lite frukost och annan mat i kylen. Fast jag borde nog gå tillbaka till böckerna nu..
natti <3

Sjukt infortmativ första dag!

Första dagen i skolan och vi har redan 13 pre drinner cocktail att lära oss till imon. De ska läras så att vi ska kunna om de rörs, skakas eller byggs (Hälls direkt i glaset) och hur mycket av varje spritsort och annan ingrediens som det ska vara i. Sen även en massa annan teori med olika spritsorter vad de är gjorda av och olika glas mm. Nu förstår jag vad folk menar med att det är en intensiv skola.
Negroni
<3

Blivande Bartender

Känns helt sjukt. Imon börjar jag skolan igen. Denna gången helt frivilligt och nu blir det bartending. Ligger nu och slöar i min säng för månaden. En av Cocktailskolans sängar. De kan ha totalt 7 personer boende på skolan och jag är just nu ända tjejen som bor här. Eftersom det först imon är som skolan börjar kanske det kommer fler tjejer imon men man vet ju aldrig. Det  väl ändå mest manliga bartender där ute.

<3

jag är på slänga humör!

Mitt rum är fortfarande ganska mycket kaos.. Dock mindre kaos än var det var innan. Men jag är på sånt slänga humör så att en sopsäck är full. Helst hade jag nog nästan bara dragit med armen över hela bordet/golvet så att allt skullle kunna slängas men det känns inte riktigt rätt. Hälften av det som står på bordet är nämligen presenter...
<3

Städar..

Då har man hunnit fylla 19. Börjar bli riktigt gammal och grå.. Eller inte! Födelsedagen firades med Carls familjer med besök på balgö i söndags och igår som var den riktigt tog jag det bara lungt. Jag försöker ju göra det nu när det inte finns så mycket annat att göra. Idag ska jag försöka hitta lite mer insperation till att städa och packa då jag fakitskt åker till Göteborg på söndag och kommer inte hem på en månad.. Vad har man egentligen på sig i september?

skrivbordet är lite kaos..
<3

creapy!

Jag vaknade innan klockan ringde i morse av en marddröm.. Eller det var inte en marddröm på det sättet att jag höll på att dö, dödade någon annan eller något sånt läskigt. Dock så var drömmen riktigt verklig..

Jag drömde att jag var i Åkulla med Carls och hans familj. Allt var som vanligt, alltså det var som en helt vanlig dag och sedan ska jag gå ner och lägga mig. Dock är sängen upptagen av Carl och en killkompis till han. För att lägga det lätt, de var inte påklädda. Det var även en blond tjej i sängen med dem.. Kändes lite lätt creapy att vakna och jag var bara tvungen att väcka Carl och fråga om han fortfarande älskar mig..

Hoppas verkligen på inga konstiga drömmar inatt.

<3


2 veckor..

Dålig uppdatering, jag vet. Vad har jag gjort: Varit ledig i en vecka, kräftskiva, bakat muffins, spelkväll, biotittande mm...
<3

Weeds!

Gansla lam kväll egentligen. Suttigt och kollat på weeds hela kvällen och varit så där lugn och avslappnad. Har faktiskt tro det eller ej varit skönt att vara ensam några dagar. Carl är ju i Norge för bröllop (Nej det är INTE Carl som gifter sig) Så jag har gjort allt det där som man brukar göra när pojken är iväg! Tagit det lugnt och älskat stillheten och tystnaden. Ne nu ska jag njuta av min stora säng vilket den faktist blir när man är en..
<3

1 Augusti!

Det är helt sjukt att det redan är 1 Augusti! Känns inte alls som det var länge sedan jag träffade Carl vilket snart är 1 år sen.. Och ännu närmare känns januari då dagdrömmarna gick till sommaren.. Weird det där hur tiden kan gå helt sjukt fort ibland. men som vanligt ska jag gå till jobbet nu och hoppas att tiden går lika fort idag som den har gjort det sista..
<3

RSS 2.0